Jump to content

rainman555

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rainman555

  • Tase
    Vaatleja
  1. abi vaja

    ei söö rämpstoitu sugust midagi...üritan 4-5 korda päevas süüa väikestes kogustes erinevaid aineid( kartul, makaronid, muna, liha, kohuüiim, jne) nii, et oleks kõike valke, süsivesikuid ning ka natuke loomulikult ka rasva
  2. abi vaja

    ja see rasvaprotsent pole suurenenud kindlasti söögi pealt sest toitun väga tervislikult
  3. abi vaja

    lihtsalt panin pulsil 140-160 rattaga umbes 4 korda nädalas 1-2 tundi ratta peal
  4. abi vaja

    Tere! Umbes pool aastat tagasi oli mu kaal veel 75kilo, rasvaprotsent 12,8 ja siis tuli loll idee kaalu millegipärast maha võtta. Trenni sai järjest väga palju tehtud ning rasvaprotsent tõusis hoopis 14-15 protsendi peale ning kaal on umbes nüüd 70-71 kilo. Nüüd saan aru et tegin midagi igatahes valesti ja tahaks nüüd rasvaprotsendi uuesti madalale saada(10-12). Sooviksin siis soovitusi kuidas see mass tagasi saada ning rasvaprotsent ka alla saada. Kas võib olla nii, et ma tegin lihaste pealt tööd? ning kas nüüd peaks rohkem jõusaali tegema ja ka rohkem sööma (tervislikult)
  5. luumass?

    Selline küsimus tekkis, et luumassi määramisel sain ma, 18 aastane M kaalul ainult 13% ja seal kaasasolevas raamatus on kirjas, et norm on (16-20%). Kuidas luumass meid üldse mõjutab ning kas seda on ka võimalik suurendada?
  6. Abi

    Ma loodan ise, et see oli seotud siis ujumisega. Kuigi väsimust peale trenni otseselt ei tundnud peab tõdema, et ma ei mäletagi millal viimati nii palju ujusin. Söögiisu ja magamisega on enam-vähem kõik korras. Ma lugesin kuskilt artiklist seda, et kui teha mitte intensiivset trenni pikemat aega, siis võib see vormile laastavalt mõjuda(ka lihastetööle), mis te sellest arvate?
  7. Abi

    Tere! Tegelen jalgpalliga ja mõtlesin, et kas keegi oskab lahti seletada, mis kehaga täpselt toimub. Vorm oli ülihea, sai palju intensiivset trenni tehtud kuni hetkeni, millal mõtlesin, et teen kahel puhkusepäeval nii, et ühel päeval jooksen pulsiga kuni 140 pool tundi ja teisel päeval ujun pool tundi jutti. Mõtlesin, et see teeb kehale head, kuid võta näpust. Peale neid trenne tuli ette hoopis olukord niisugune, et nagu enesetunne on normaalne, kuid jalad lihtsalt ei liigu...Kõik see liikumine ja kiirendused oleksid nagu mingi ploki taga. Siis toimus ka trenniga jõusaali külastamine ja sealgi kus tavaliselt jaksan alati kõike väga hästi teha, siis seekord ei jaksanud tõesti mitte midagi erilist. Tavalliselt suudan ilusti teha 50-60 kiloga näiteks rinnalt surumis seeriaid, kuid minu üllatuseks ei jaksanud ÜHTE korda ka nende kilodega rinnalt suruda. Nüüd üritasin täna väga intensiivselt trenni teha ja tundub, et asi läheb paremaks. Kas ma käitun õigesti ? ja kas keegi suudab seda protsessi täpselt kirjeldada.
  8. Trenn

    Tere! Tegelen jalgpalliga ning mul on kava mis koosneb kahest erinevast osast. Olen üritanud käia jõusaalis nii tihti kui saan kuid aega jääb väheks. Nii et mul on suur palve et kas keegi oskaks soovitada kuidas need kaks kava ühele päevale kokku viia nii et kõik need lihasgrupid oleks läbi võetud. 1.PÄEV Pingile (alusele) astumine hantlid käes üks jalg korraga või vaheldumisi5*5 Jõutõmme , üle trenni asenda jõutõmmet jalapressiga 5*6 Istudes (või muul sääreaparaadil) säärte sirutused 3*7 Lõuatõmme, vajadusel kasuta lisaraskust 5*5 Kitsa haardega lamades surumine (triitsepsile)2-3*8 Ploki allasurumine või rööbaspuul surumine (triitsepsile)2* Istudes jalad üleval kerepöörded kettaga või püsti kerepainutused külgedele (külgmised kõhulihased)3*30 2.PÄEV Poolkükid alumises faasis4*12 Kangi võtmine maast rinnale (ilma peakohale surumiseta)5*10 Lamades rinnalt surumine - vahest võid teha ka poolikuid surumisi5*5 Seistes küünarvarte kõverdamised kangi või hantliga (biitseps)2-3*8 Biitsepsi aparaadil ette kallutades küünarvarte kõverdamised 2-3*10 Keretõsted alaseljapingil 2*25 Keretõsted kõhupingi 2*25 Rippes jalgade tõsted 3*20 Ette tänades
  9. Trenn kipsiga

    tere! mul on niisugune küsimus et kas plastmasskipsiga võib jõusaalis rattaga sõita. 2 nädalat tagasi läks jalas pöidlaluu katki(väiksest varbast kümme senti all olev piirkond, mingi luu läks seal katki). alguses pandi tavaline kips ja nüüd eelmine nädal plastmasskips mille peal saab väga ilusti kõndida. niisiis ongi küsimus kas kohaloleva rattaga võib sõita?
×