Jump to content

Anderh

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Anderh

  • Tase
    Algaja
  1. Keratiin.

    Läheb siis piima peale üle... tänan.
  2. Keratiin.

    Kasutan Dymatize Xpand kreatiini lahendust. http://www.athleticedge.ca/supplements/dym...atizexpand.html On märgitud pakendil, et tuleks tarbida päeva jooksul kah 3 liitrit vett. Tahaks teada kas selle vee võiks näiteks piima vastu vahetada?
  3. Algajate kava

    Jah, se on hea mõte aga ma arvan siis, et ma üritan raskemaid kange liigutada hoopis mitte teha kava 2 korda läbi. Kuigi väga imelik on se tõsi asi mis ma täna avastasin. Lamades surumine kangiga...35kg tundus hea. Lendamine trenazööril küljele (õlalihased)...30-35kg sain hakkama. Pullover ( ületõmbed) lamades pingil hantliga...9kg ei julge rohkem võtta. Allasurumised plokil...20kg veel kannatas ära aga oleks juurde lisanud poleks kolmandat seeriat ära teinud. Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega...8kg mõlemas käes. Panen juurde veel. Ja nüüd se kõige veidram asi. Kas peabki nii olema, et alakeha kannatab nii palju rohkem? Või vajab minu ülakeha tõsist tööd? Jalapress...80-90kg oli väga mõnus. Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril...40-45kg rohkem küll ei lähe. Säärtele seistes trenazööril pöiale tõus...60kg oli hea aga panen 20kg juurde. Seljasirutajale keretõsted pukil...10kg kuklas tundus õige. Kõhulihastele keretõsted kõhupingil...30 tõstet esimene seeria. Teine 25 ja kolmas 15. Raskused olid samad kah viimaste seerjate lõpus.
  4. Algajate kava

    Nii tegin algajate kava korra läbi ja päris hea tunne oli. Tegin veel korral läbi ja kokku võtis aega umbes 3h. Sisse arvestada 30min jooksu 15m ennem ja 15m pärast trenni. Kas on mõtet teha kaks korda kava läbi? Kui jooksen siis ei ole kuidagi võimalik hoida südant 130 ja alla selle. Kui peale trenni jooksen viimast 5 minutit siis peksab oma 160 ära ja ainult 9m/sec Arvasin, et se on hea tempo kui soovitati parajat tempot. Tavaliselt jooksen 12m/sec 2km ja lõpu spurt 400m 17m/sec. Ei ole veel vaadanud südant selle jooksu tempo juures.
  5. Algajate kava

    Kas ma olen loll v6i pime aga ei mingit nelja pead ega midagi.
  6. Algajate kava

    Olen juba 2 tundi siin ringi surfanud. Ei leia kusagilt kust kohast saab toitumis kava tellida. Äkki keegi saab näpuga näidata tänud ette
  7. Algajate kava

    Ei tea kas tuleks muuta oma söögi harjumusi. Söön nagu ikka hommikul paar v6ileiba ja mahla tavaliselt. Pole aega midagi valmistada. Siis l6una ajal korralik praad ja salat. L6una on mul kell 12 ja siis peale tööd otse saali mis on umbes kell 16.15. 2h saalis ja siis koju ja mingi kiired friikad (v6 mida iganes v6tta on parasjagu) k6rvale midagi salatit, liha, mahla. Ja siis närin puuvilju ja v6ileibu kuni magama minekuni kui tunnen k6hus tyhjust v6i hakkab igav. Olen kuulnud mingitest valgujookidest. Äkki tuleks endale se sisse lykata enne v6i peale trenni v6i siis yldse muuta oma söögiharjumusi totaalselt. Ise olen 179cm/75kg/20a ja arvan, et peab midagi ette v6tma.
  8. Algajate kava

    Ma sain aru siis, et 3*8-10 tähendab. Kolm korda t6stan 8 kilost kangi ja teen 10 seeriat? V6ib seda kava kah kaks korda päevas teha kui jaksu on?
  9. Algajate kava

    Jalad painduvad põlve kohtadest liiga palju taha seistes. Äkki annab seda kuidagi parandada. Mulle endale kah ei meeldi
  10. Algajate kava

    Olen valinud omale algajate kava aga on probleem. Kuidas ned harjutused välja näevad? Mida tähendab täpsemalt 3 x 8 - 10 ja kui pikad peaksid olema seal seeriate vahe? Samuti tahaks teada kui tähtis on toitumine.
×