Jump to content

Arno18

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Arno18

  • Tase
    Algaja
  1. Miks on nii, et viimased kulturismi võistlused toimuvad kõik Tallinnas. Ka eelmine aasta toimusid kõik võistlused Tallinnas. Mõni aasta tagasi tehti ka ikka mujal linnades kulturismi võistlusi. Näiteks Tartus, Viljandis, Võrus.
  2. Minus selline jama, et kuskil 1,5 aastat tagasi põlv hakkas vaikselt tunda andma ja pool aastat hiljem siis ka küünarnukk vedas alt ja nüüd trenni teha ei ole saanud enam aasta korralikult ja arstide juures olen ka käinud ja kohe viie erineva arsti juures ja nood no sellist paska ajavad, et no kohe midagi ei oska teha, et korda saaks nii põlv kui ka küünarnukk.
  3. Richard sandrak :) 7-me aastasena

    Natuke nõme on see , et seal filmis, mis kanal 2 näitas siis surus poiss 200 kilo või rohkem jalapressi aga no antke andeks milleks sellist raskust panna pealke kui korralikult ei jõua jalgu kõverdades raskust suruda. Minu arust kui ta oleks seal pannud 150 kg ja teinud ühe korraliku korra jalapressil siis olek parem mulje jäänud.
  4. Kõvad mehe palju jaxate...

    Vapsee kõvad mehed mõned ma vaatan ma ise teinud 2 minuti jooksul 92 kõhulihast järjest ja siis juba kõhu lihased krampsi nii, et kui aega oleks siis heal juhulmingi 3 oleks jõudnud veel teha. Mõni üldse teeb 400 järjest ja juba minutis rohkem kui ma 2 minutis siis tekib küsimus, et kuidas te küll teete äkki annate mulle ka selle retsepti kuidas nii palju jõuate teha .Eks ole jah kus katsetel kuidas nõutakse tehnikat.
  5. kiiresti kaalust juurde

    Soovitan süüa arthrostop pulus või siis artyl kuskil 2-3 kuud ja kindlasti ka d - vitamiine ehk sobib ka kalamaksa tabletid.
  6. Kuulujutt

    Seda kõikke lugedes ma arvan ikka,et Sten on puhas miks peak nii noorelt keemiat panema ja noores eas lihas kasvab päris kiiresti.Kui sa teed trenni ütleme 16-18 eluaastatel siis ikka kasvab lihas kiiremini kui 30-32 eluaastatel.
  7. Noor Rammumees

    Ma olen jah ta vend.Ta ikka ei lähe võistlustele vast lles mõne aasta pärast ta präegust üldse sõjaväes.
  8. Noor Rammumees

    on kus tunned mind
  9. Noor Rammumees

    Kaal oli mul umbes 85-86kg japikkus 178cm.Et seal oli nii must kergemaid kui ka raskemaid.Üks oli näiteks umbes 190cm ja 120kg.
  10. Noor Rammumees

    Ma olen käinud kaks aastat järjest ei noh päris äge oli lähen ka järgmine aasta kindlasti.Esimene ala oli 5 kivi tõstmine kõige kergem kivi oli 65kgja kõige raskem 120kg.Teine ala oli tünni surumine 60kg 1.5minuti jooksul mitu korda jõuad.Kolmas oli 2000kg auto tõmbamone mingi 20m.See jõutõmme oli jah ühe korra pidi ainult maast lahti tõmbama.Kolm katset oli ja ise said ainult kolm raskust valida.Ma soovitan ikka tulla selle,et see ongi võistlus et saaks end proovile panna ja ega neid võistlusi palju ei ole ju ainult üks kord aastas.Võistlejaid on umbes 14 ja finaali pärast teist ala sai 10 inimest.
×