Jump to content

ilo

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ilo

  • Tase
    Algaja
  1. kordused

    võta heaks!!!
  2. kui tihti jõusaali?

    ka amazon.ee-st võid leida nii mõnegi kava, mis sind kindlasti aitavad. samuti võid päevasel ajal sisse logida amazoni jutukasse,kust saad samuti head infi ja tarku teadmisi.
  3. Sõbra spordihoone ja jõusaal?

    oma esimesed sammud tegin selles saalis, aasta oli siis 2000. kole väikeseks jäi tollel ajal, mis seal praegu toimub, seda ma ei tea!!!
  4. kordused

    maksimumjõud = 1 - 6 mass = 6 - 12 vormi hoidmine = 10 - 20 lihasvastupidavus = üle 20
  5. kyssa

    räägitakse, et ühe toidukorraga imendub 30 - 35 g valku!
  6. Kreatiin

    laadimisperioodil olenemata sellest, kas on trennipäev v mitte. sealt edasi trennipäeval 2 x 5 ja vabal päeval 1 x 5g.
  7. Surumine

    kreatiinis vaevalt, et asi seisneb, pigem just arnoldi poolt pakutud variant, kus sa ei lase lihastel piisavalt puhata ja koormad nad üle!!! vaata oma kava üle - et vahetult rinnapäevale ei eelneks õla- või triitsepsitreeningut.
  8. Seedimine

    millega segad ja kui palju korraga??? mida sa selle seedimise kokku jooksmise all üldse mõtled??? mina segan veega, kunagi proovisin piimaga, a see ei sobinud --- tegi kõhu lahti!!! liia raskesti seeditav minu mao jaoks!!! praegu kasutan ka lemonit ja seedimisega probleeme ei ole ette tulnud!!! õnneks!!!
  9. Anna nõu..

    mina kasutan tai kane proteiine, peamiselt nr.1 ja lemonit. regulaarselt ka tai kane kreatiin monohüdraati.mõistuse piires massi kasvatamiseks tip top.
  10. Metaan

    soovitan sul usaldada seda, mis lugenud oled. siin portaalis ei ole kedagi, kes su metaanikuuri heaks kiidaks. ise ma keemiaga kokku ei ole puutunud ja ei kavatse ka seda teha. tervis on tähtsam. täpset vastust su küsimusele ma anda ei oska, aga arvan, et väide "easy comes easy goes" peaks kohane olema!!!
  11. Et mass suurenex.

    proteiin ei teeks paha!!! milline su trenn välja näeb??? massi kogumiseks tuleks teha treeningut, kus korduste arv jääb 6 ja 12 vahele. puhkepausid sinna minuti kanti.
  12. Magu lõhkeb

    parandan enda öeldut veitsa. c vitamiini võtan peale trenni koos valgu glükoosi ja kreatiiniga ning ka hommikul. trennipäevadel tuleb päevalgi üks valgusheik. teisi vitamiine manustan peale hommikusööki.
  13. Sderoidid

    see on vist Otile kõige sagedamini esitatav küsimus!!! ning sama mitu korda, kui on küsitud on Ott ka EI vastanud!!! ja steroid on tugeva t-ga!!!
  14. TV

    mõttetu saade!!! aint Oti pärast vaatan täna!!!
  15. Magu lõhkeb

    vitamiine, valku, kreatiini ja klükoosi oleks soovitav vahetult peale trenni manustada!!! siis lihased näljas ja imendumine kõige parem!!! mina näiteks söön u. tund peale trenni!!!
×