Jump to content

Aury

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Aury

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.03.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    f
  1. S 55 jook

    Tere . Kas keegi oskab öelda, kas seda jooki, mis siit netipoest saab osta, nimetus on S 55 (naistele), saab osta ka RAKVERE LNT-st ?
  2. S 55 jook

    Ma ennem ei tahaks seda ostmist vormistada, kui saan teada et kas ma pean selle pangaülekandega ära tegema kohe ? Või kuidas see käib ? Ma ei leidnud seda infot nagu (A)
  3. S 55 jook

    Sooviksin teada, kui palju on postikulu kui tahan siit netipoest osta S 55 joogi ( maksab 250.- )? Elan Rakveres. Loodan et oskate vastata Ette tänades.
  4. roheline tee ja l-karnitiin

    Roheline tee aitabki paremini õhtul magama jääda, vähemalt minul on nii
  5. Tere.

    Siuke omamoodi küsimus, et mida siis spetsialistid söövad, kui ikka tõeline magusaisu peale tuleb ?
  6. Tere.

    Viimane küsimus, et palju oleks minu kaalulisel ja pikkuselisel normaalne nädalas kõhulihaseid teha ? Kui seda saab üldse nii mõõta ...
  7. Tere.

    Just. Ma toitun üpriski normaalselt ( enda arvates , kuid alati võiks paremini olla.Hakkan siin sirvima et paremaks saada.Sügisest uuesti jõusaali nagu eelmine aastagi, siis jäi veits lühikeseks) . Nii... Tahangi just moodust kuidas rasva veidi rohkem põletada (et kas 10 km päevas rattaga on kaheks kuuks alustuseks normaalne?!) ja siis hakata alles kõhulihaseid tegema?
  8. Tere.

    Aitäh põhjaliku vastuse eest, sain palju targemaks. Aga milline harjutus oleks hea alaseljale kui oskate soovitada ?
  9. Tere.

    Ma küsiks parema küsimuse siis, et mis harjutusi teha et kõhtu trimmi saada ja kas jalgrattasõidust on abi ja kõhulihastest kui neid mõlemaid samal päeval teha? Suht nohik olen sellel alal et mida teha et kõhtu trimmi saada. Kaaluga iseenesest probleeme ei olegi, aga alati võiks parem olla. Vahepeal tegin oma 2000 kõhulihast nädalas. Enesetunne oli hea ja kõht oli lamedamaks läinud, kuid siis jäi see katki, sest ei teadnud kas see on ikka nii tõhus vahend. Tahaksingi teada mis mulle oleks kõige parem kuna olen lühike ja normaalkaalus.
  10. Tere.

    Olen umbes 160 cm, sooviks on arendada üldist vastupidamist ja kaalu langetada natukene.
  11. Tere.

    Tere. Mul on selline veits mõttetu küsimus võib-olla, aga mul oleks soov teada, et kui palju on abi sellest kui 10 km päevas jalgrattaga sõita? Teen seda suhteliselt iga päev. Millal võiks tulemusi näha? Kaalun 50 kg. Palju oleks minu kaalulisel normaalne päevas kõhulihaseid teha? Ma loodan et vastate, kui oskate kuidagi
×