Jump to content

shinobi

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

shinobi

  • Tase
    Algaja
  1. 60 Minutit 25.06.04

    Muidugi on, kuid kuskil 90% vähemalt kes siukseid kõrvalnähte saavad on sellised kasutajad kes ei tea mis nad teevad. "ohhh roidid, teeme ära" ja läheb süstimiseks. Kui inimene teab mis teeb, siis üldjuhul on kõrvalnähud väiksed või igastahes mitte taolised, kui just sinna 10% hulka ei kuulu. Ise pole kunagi kasutanud ja ei kasuta ka, kuid kui kellegil on pidurdamatu tung siis palun uurige ja konsulteerige ennem kui midagi tegema hakkate. Küsige ennem endalt kas see on seda väärt, et oma tervisega mängida?
  2. külgmised kõhulihased

    Tee nagu tavalise istessetõuse, aga aseta kõverdatud jalad külili maha nii et selg jääb ikka ilusti vastu maad ja tee istessetõuse, kui jalad on vasakule vastu maad treenid paremat kylge ja vastupidi.
  3. treening suvel

    http://www.trainforstrength.com/ kangid,hantlid,masinad?!!??!!?!? Liivakott ja oma keha raskus on kõik mis sul vaja läheb !!!
  4. Kreatiin

    see läks vale teema alla
  5. Kreatiin

    http://www.trainforstrength.com/ kangid,hantlid,masinad?!!??!!?!? Liivakott ja oma keha raskus on kõik mis sul vaja läheb !!!
  6. laps trenni

    See ei ole ala, see on alad, see on vabavõitlus, MMA (Mixed Martial Arts), maasvõitlus(submission wrestling , brasiilia ju jutsu ) - vabamaadlus(kreeka rooma) - poks - taipoks - mida iganes. K1 ei ole ala, k1 on võistlus mis on kuni viimase ajani ainult kick/taiboxi võistlusi korraldanud, oma esimese MMA võistluse korraldas k1 22. Mail 2004 , K1 MMA: Romanex. Need klipid on lihtsalt paarist videost mis mul on hetkel arvutis ja paar tykki olid kuskil 10ne aasta tagustest võistlustest.
  7. laps trenni

    "aga kui sa üritad mõnele oma maadluskallistust proovida oled enne juba 6 korda jalaga näkku saanud." Ok ma ei suuda siukest jama kuulata.... www.hot.ee/mart1n18 ainult sinu jaoks tegin, eriti meeldis mulle see kuidas nad kõik said 6 korda jalaga näkku......
  8. laps trenni

    Poiss suht noor seega ma soovitaks maadlust(ka judo või kreeka rooma), kuid poks olenevalt kuidas poisiga on, kas talle meeldib löömine ja trennis saab ikka vahest tongi ning kuidas ta sellesse suhtub. Kui ikka tahab miks mitte. Ükskõik mis ta teeb, peaasi et ta TAHAKS seda teha ja et tal oleks LÕBUS, kui ei taha ja ei ole lõbus siis hakkab ta viilima trennist ja lõpuks loobub ta varem või hiljem. Üldiselt lastele meeldib ikka rohkem mürada ja maadelda, see on lõbus
  9. Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

    tore koht see siin...
  10. kas see on tõsi?

    Kunagi on ikka esimene kord.... Pean tõdema et eestlased on imeliku mulje jätnud mulle, ei tea nagu pooli asju mis mujal toimub (ei kehti ainult jõusaali kohta). "Misasja ?!?!? Esimest korda kuulen ?!? Mingi jama!?!? Mida sa ajad, see on küll täielik pask?!??" jne, nagu midagi on kord ette söödetud siis istutakse selles kinni nagu.... jumal hoitku kui midagi muud on olemas.... Ignorance is a bliss PS! Ma olen ka eestlane...
  11. kas see on tõsi?

    ?Dream on? Makaveli, kui mr Olympia ei ole tulemus siis ma ei tea mis on? ( ja mina olen samuti oma tulemustega väga rahul) Jah sa saad väga õigesti aru, kui tahad rinda teha siis teed surumist või lendamist ja muud polegi vaja. Tyypilised kangi armastajad... istuvad tundide viisi saalis teevad igast toredaid harjutusi.Näiteks selle kava järgi mis seal tööristade all on, üle 32 harjutuse nädalas..... Ma olen 30-45 minti saalis ja siis on küsimus "Ongi kõik vä????" Ma ei ütle et see oleks VALE, nagu punamütsike ütles väga õigesti, igaüks on indiviid. Mõnele sobib just siuke koormus, kuid valdav enamus harjutajaid ei ole siuksed geneetilised "loomad" või roidide peal. Ma kardan et kui karma küsib ületreeningu kohta siis on ta pigem siukse "looma" kava peal kui 1x1 peal ning võibolla peaks ta seda proovima? Kui sa viitsid päevikut pidada siis võid ilusti vaadata mis toimus sellel ajal kui treenisin niimoodi ja mis toimus siis kui treenisin naamoodi. Ning lõpuks sa saad ENDA jaoks väga hea kava.
  12. kas see on tõsi?

    See ei pruugi kehtida 100 % kõigi kohta, tavaliselt lihtsalt ei suudeta enam edasi jõuda vaid jäädakse kinni, kuid see et lihased degenereeruvad on ka väga võimalik. Nii et väldi ületreeningut. Tee igat lihasgruppi 1x nädalas ja iga lihase kohta 1 harjutus.
  13. Väike mure

    Mandlid ja maasikad
  14. reied

    Jõud on kadunud? Siit tuleb teine tyypiline asi mida olen tähele pannud. Kui mainid dieeti siis inimesed arvad mingit ilget näljutamist ja vee joomist. Kõht tühi päevad läbi ja ei jõua midagi teha. Mis on samuti väga vale arusaam. Tee trenni edasi, söö kõht täis (söö "puhtalt") et sul oleks hea olla, lihtsalt vali endale vastav menüü, ning rasvakadu peaks tulema su treeningust, mitte mingist jõhkrast näljutamisest mille tagajärjel jääb inimeset järgi üks kondi hunnik
  15. reied

    Kilode kadumisega on siuke lugu, et esimesena lähevad need kilod mis viimasena tulid. Näiteks: Kui sul kunagi läksid reied paksuks ja siis mujal, siis nyyd esimesena lähevadki need muud kilod maha ja siis reied. Väga vale arusaam on inimestel, et treenime seda kohta kust ma tahan rasva maha saada.
×