Jump to content

Merkuur123

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Merkuur123

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 21.12.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. algus - nõuandeid

    Aitäh. Kas mõni nõuanne ka kõhule?:-)
  2. algus - nõuandeid

    Tere. Nimelt olen 24 aastane neiu. 166cm pikk ja kaalun 61 kg. Bmi on normis aga keha rasva protsent veidi üle normi. Varasemalt olin treeninud kogu elu kuid viimased 4aastat pole üldse liigutanud. Suurim eesmärk on kaotada nö pekki kõhult ja reitelt ning kasvatada tagumikku suuremaks ja pringimaks sest see on mul tõesti olematu ja seda kõike rindade massi kaotamata. Jah ma tean et päris nii need asjad ei käi kuid äkki on mõningaid soovitusi siiski. Eilsest hakkasin ka spordiklubis käima ehk harjutusi soovitada? Kas peaks ka individuaalse toitumiskava tellima? Hetkel olen näpunäiteid võtnud sõbranna omast, kes on sama kehakuju ja suhteliselt sama kaaluga. Kõik ideed on väga teretulnud !:-)
  3. pöial-

    Tere! Selline lugu, et kunagi noorena läks mu pöial liigesest välja ning nyyd mängin ma võrkpalli ja see on kuidagi nõrk. selles suhtes et väga kergelt saab viga. kas on äkki mingisuguseid abivahendeid, et vältida säärast vigastus. olen hakanud pöialt ka leikoplastiga enne mängimist kinni teipima, aga see on suhteliselt ebamugav. kas on äkki muid võimalusi + kui on kergelt põrutada saanud, milline on kiireim taastumisravi? Ette tänades, M
  4. palun abi.

    Tere. Olen 18 aastane neiu ning sooviksin nõuandeid kaalulangetamiseks. olen 166cm pikk ning kaalun 65kg. varem tegelesin aktiivselt spordiga aga seljavigastuse tõttu jäi asi pooleli ning ma olen hakanud suurtes kogustes sööma, kogu aeg on näljatunne. Mida ma peaksin sööma ja kui palju ning millist trenni tegema et rasapõletus oleks intensiivseim?
×