Jump to content

Jussi

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Jussi

  • Tase
    Vaatleja
  1. võimalikult kiiresti karuks?

    Kätekõverdused, lõuatõmme, raskusega kükk ja raskuse ülestõstmine (umbes sarnaste atribuutidega nagu randades võib leida vms. et mingit palki pead tõstma). Peaks ennem kodust välja liikumist siis sööma?
  2. võimalikult kiiresti karuks?

    Tere. Ei hakanud oma küsimuse tarvis uut teemat tegema, et ehk sobib siia ka. Lugu siis sihuke, et ärkan igal hommikul kell 9 ülesse, ringutan ennast ½h. ja siis lähen jooksma terviserajale, edasi teen seal kõik oma jõutõmbed ja jõulükked ära kõik, mis on kõik jaotatud kolme võrdsesse seeriasse ja peale seda kõnnin umbes 15min. koju ja siis teen kodus veel 3 seeriat kätekõverdusi. Siis käin pesemas ja kuigi hommikul väga söök sisse ei taha minna üritan ikka midagi sisse süüa, et lihas nälga ei jääks. Ja nii igapäev. Nüüd küsimus on selline, et kas ma peaks oma kava, tegema ülepäeviti või jätkama igapäevase treeninguga? (Et kuidas see lihasekasvule parem oleks?) Jussi.
  3. Kätekõverdused....

    Tänud asjalike ja kiirete vastuste eest. Tekkisid jälle mõned küsimused! Kas see kätel seismise varjant on nii, et jalad täiesti taeva poole? Kas peale seda on mõtet teha ka maas kätekõverdusi? (või üleüldse vahepeal). Lõuatõmbeid teen kindlasti vähem, aga kuipalju teha selles seeriaid ja kordusi? Kuidas see kõik nädalapeale ära jaotada? (Ja kas päevas on mõtet ka seeriaid korrata?) Ja kui palju ja kuidas neid kükke teen ei oma tähtsust? Tänan juba ette!
  4. Kätekõverdused....

    Esiteks oleks eesmärgiks rinnalihaste ja ülakeha treenimine ja lihaste kasvatamine. (Kindlasti mitte rasvapõletus, kuna kehaehitus üsna peenike). Lugesin siin ka just teisi teemasid ja kas see igapäevane kätekõverduste tegemine ei hakka lihaseid koormama ja neid pigem kahjustama? Et ka küsimus selle kohta, et ehk oleks lihaste kasvule ja arengule parem, kui teha näiteks ükspäev kätekõverdusi ja teinepäev lõuatõmbeid. Kui nii, siis kuidas ja kui palju?
  5. Kätekõverdused....

    Tere. Muidu tegin kätekõverdusi 10korda ja 3 seeriat iga natukese ajajooksul, kodus viibides - kokku tuli päevas kindlasti umbes 350-500 kõverdust. (10 korda sellepärast, et ei hakanud väga pingutama). Aga lugesin selle teema läbi ja see mis siiamaani teinud, tundub, et ei ole eriti mõistlik, kuigi muutused olid alguses silmaga nähtavad. Ehk oskab keegi öelda kuidas oleks kõige effektiivsem siiski teha. Mitu seeriat korraga ja mitu seeriat päevas on mõtet teha. Kas iga seeria ajal niipalju kui käed enam ei tõsta või valida mingi selline keskmine kõverduste arv. Ja sama küsimus, aga lõua tõmmete kohta. (Kuigi ei lähe ehk väga teemasse).
  6. Kael

    Oskab keegi öelda kuidas kaela lihaseid treenida koduste vahenditega? Või äkki on võimalik treenida neid ka lõua tõmmetega või mingite treening harjutustega kooskõlas?
×