Jump to content

punamtsike

Kasutajad
  • Sisu loend

    400
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

punamtsike

  • Tase
    Kasutaja
  1. ainevahetus kiiremaks

    sa oled vist päris vaene sest sul tunduvad ikka mingid elu kompleksid olevat. ja saad sa lõpuks juba aru et ma ei viitsi sinuga vaielda sest mul on absoluutselt savi mida keegi sööb. kui sulle meeldib löss ja mingit vahet ei tunne siis söö seda. mull ei meeldi löss ja mina tunnen valkudel vahet ja ei söö lössi. enam lihtsamaks ei saa ajsa teha. nii ja nüüd võta lahti nett ja toksi näiteks sisse www.bodybuilding.com ja loe sealt seda big cati artiklit. siin kuskil oli isegi link sellele. taastumise seisukohast on tavaline ultrifiltr vadak elu mõtetu. imendub ca 30 minta. aga isolaat olevat juba piltlikult öeldes sinu eest ära seeditud ja imendub 10 mintaga. 10 ja 30 on 3 kordne vahe. ja nüüd sa siis väidad et 3 korde vahe tundmiseks peab sööma neid valke mingi pool tonni. ja kus ma väitsin et ma sain sellest valgust 100 kg lihasmassi juurde. jutt käis taastumisest. koksi ära tegid tõi ikka märgatavlt kiremini siia ilma tagasi ja pildi ette. eriti jalatrennis. ja taastumine = lihas. mida kirem ja efektiivsem seda parem. sellest purgist jätkus mulle rohkem kui 1 kuuks ja ühe kuu ehk 4 nädala kõva trenniga on ika nii mõndagi võimalik arendada 1 kuu on ju aint 1/12 aastat. ja ma nagu eriti noor ei olegi enam. treeningstaaZ juba 5 aastat. vanus 20 kaal 89. biits 45 kergelt triibulise triitsa ja korralikku sixpakiga. ___________________________________________ olen juba hunnik aega mõelnud mida see foorumis targutamine mulle annab. vastus - mitte muffigi. head päeva härrased. ma kustutan oma maili ära et Hr. Rebane saaks mu konta esmaspäeval maha lasta.
  2. ainevahetus kiiremaks

    ära ole naeruväärne. ehk oled kuulnud et idikatele öeldakse mõnikord solvavalt naine ja siinkohal tegin selle musta töö teiste eest ära. ja kallis inimene osta endale lössipubri asemel korralik valk ja sa näed seda vahet isegi. kui sa nüüd natuke sirvid siin foorumis siis avastad et ma pole ainuke kes valkudel vahet tunneb. näit oli siin ükskord pikem teema seoses isolaatidega ja nii mõnigi rääkis et oli vaks vahet kas fasti hera või mingi see va whey3 või mis ta oligi. nii ja lõpuks ütlen ma seda et ma oleksin ülimalt happy kui eksisteeriks selline olukord et teised mõmmid söövad lössi ja mina söön korrlikku valku. ma arvan et arengus annab see mulle eelise. nii ja lõpuks ütleks seda et kogu asi algas sellest et küsisin kas Hr. Taavi Eplik on purjus? ja siis veel ütlesin et need kes vene valku söövad on idikad ja sõidavad ladadega aga tuleb tunnistada et olin natuke üle keenud ja ei saanud ise arugi et see üldistamine oli natuke vale. oleks ma kedagi pedeks sõimanud oleks hoopis teine asi. ok see selleks. et selle vene valguga on olnud igasugu eri iks kummalisi juhtumisi ja üldieslt maiviitsi sel teemal pikalt jahuda. ja pakk oli üle kilo.
  3. saledaks?

    jälle veregrupp ) ma pole veel ühtegi inimest kohanud kel veregrupi dieedist kasu oleks kas sina oeld esimene? on sul veregrupidieet aiadanud rasvast vabaneda? veregrupidieet on väljaspool igasugust loogikat minu arusaamist mööda.
  4. toitumine

    abosoluutselt vale ju. tähtis on rasv kontrolli alla ja erilsit tähelepanu süsivesikutele ja valkudele. valku on vaja süüa aga süsivesiukt rasva% vähendamise eesmärgil on eriti õhtul vaja korrigeerida. veregrupidiiet )) tead et on olemas veel ka juuksevärvideet ))
  5. ainevahetus kiiremaks

    ah et liiga emotsionaalne. ei noh see pole ainult mina häda. lodus on juba kord nii seadnud et naised on emotsionaalsemad.
  6. ainevahetus kiiremaks

    einoh see on ammu teada et mina loll olen ja äkki sa selgitaksid siis mis oli sinu esimese postituse selle va milkproteiini point. ise ka aru said mis rääkisid või? ja äkki selgitad korraga ka seda mis puutub siia see sinu ''eesti nimi, minu enda pildi all'' siis veel siuke lugu et teatavasti koerad netis ei käi ja lapsvärdjas on samuti inimene. ja kus ma väitsin et steroididega ei pea trenni tegema. saalis kus mina treenin ei ole aknalaudu ja kui aus olla siis ma pole veel kohanud jõusaali kus aknad on madalal ja akendel on lauad ja neid saab per**ga määrida. nii ja siis veel et mis eesmärgil peaks enamus minu postitusi ära kustutama. ja lõpetuseks ütleks seda et sul kruvi veits logiseb sest sinu nimi ja pilt on kõigile näha aga seda misloom mina olen vähemalt sina kahjuks ei tea. ja see tähendab seda et sa võid paraja portsu otsa sattuda. et ühesõnaga kui ma nüüd sinu pilti vaatan siis kisub irve näole ja võiks tõesti ühe kohtumise korraldada kui sa sellest ikka üle ei saa. ma olen hea vestleja.
  7. NB!! Kasutajanimed - Kustutamine

    ära pane pahaks aga siuke küsimus et miks sa peaksid mind kätte saama? äkki hakkad sa mulle sinna rämpsposti saatma?
  8. ainevahetus kiiremaks

    see pole ka reklaam aga mina sõin hiljuti ISS Researchi Complete Whey Pwerit. ja jäängi selle peale. see vene valgu jutt ajab mul p****a nii keema. eestlased on ikka üks imelik rahvas. kaelas ripub kõva nokia ja ###### alla on bemar aga näost läheb sisse lõssipulber. ah ma ei viitsi. kes lollina sünnib see lollina sureb. vakin hall mass.
  9. help

    on veel tribulus näit. kottide seisukohast isegi töötab aga kuidagi lihasele eriti mõju ei avalda. ei team is värk sellega on.
  10. ainevahetus kiiremaks

    purjus oled vä? need kes vene milki söövad on idikad ja sõidavad ladadega. see mõmin tuleb anabolicast. tead küll karvaksav ja hääle jämenemina.
  11. erki nool

    lisaks veel selle söögiisu kohta et söögiisul olevat kroomiga mingi seos. olen märganud et mõned rasvapõletajad sisaldavad ka kroomi. ju ta siis töötab.
  12. erki nool

    no kui sa nii hädas oled siis on ju igast rasvapõletustoidulisandid ka olemas. kasvõi siinsamas amazonis. ma arvan et oleks päris hea investeering.
  13. erki nool

    45 min ikka. vakk küll. trukivead. mind tuleks saata ümberõppimisele.
  14. erki nool

    üleüldine rasvapõletustreening. kõhulihaste treenimine loomulikult ei aita sest see ei põleta rasva vaid treenib lihaseid aga mis sest kasu on kui lihas rasva alt välja ei paista. võta rasv maha ja siis näed ise kah mis teema sul sääl kõhul tegelikult on. äkki on liigsest kõhulihaste trennist siuke tysoni kõhuplokk et hoia ja keera. raswvapõletus on aeroobne ehk pulls kesm 120 - 140 ja üle 30 minta ikka. nii 35m kuni 1h on cool. näit sörkjooks või ratas. aga nüüd tuleb pirn. õige toitumiseta on väga raske alla võtta. olgu sul kasvõi maailma efektiivseim rasvapõletustreenig ja ole sa või kalevipoeg kes läheb läbi tule ja jää ja kel tahtejõust puudas ei tulle.
  15. miks...

    ei käind. ei tegele kulturismiga võistlustasemel ei nüüd ega tulevikus. esindan natuke tesit spordiala. ja mu jutt ei olnud mõeldud virisemisena. lihtsalt eelmine kord oli pealtvaatajetel (võinoh vähemalt minul) tiba naljakas seda kammajaad vaadata. ja siit siis huvi et kas see sügis ka pulli saab.
×