Jump to content

maarek1221

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

maarek1221

  • Tase
    Algaja
  1. ei oska enam olla:(

    qmaster sa tundud asjadega suht kursis olevat. Oskad sa äkki öelda ,et kui sooviksin massi kõvasti juurde võtta ja telliksin toitumiskava...et kui palju umbes läheks kuus raha toitumiskava järgimiseks. Saan aru ,et on palju erinevat kraami igaühe jaoks jne ,aga üldiselt mingeid piire vb oskad öelda massikava jaoks ? 3000 ? 5000 ? 7000 ?
  2. Mõningad küsimused.

    Taastusravi usun ,et vaja pole. Nii hull asi ka pole . Sihikindlusega ( mida mul jagub ) ,usun ,et suudan ise ka sellest tasapisi välja rabeleda. Vaja oleks vaid õigeid teenäitajaid alguseks ,milleks sobiks muidugi personaaltreener ,nagu sa soovitasid.Selleks aga praeguses raskes majanduslikus olukorras raha ei jätku. Töö puudus on tõsine asi.
  3. Alkohol

    Kui eksisteerid veel siin foorumis ,siis äkki jagaksid ka teistega neid linke. Mulle kuluks ka selline foobia ära . Ammu juba huvitab tegelt ,et mis hullu alkohol täpselt keha ja lihastega teeb ,aga neid inglisekeelseid artikkleid lugedes jääb vähemalt pool juttu arusaamataks ja lõplikult üldist ja õiget infot suudan omastada vaid 15 %.
  4. Mõningad küsimused.

    Tervitused jälle. Ei hakka uut teemat tegema ja küsin siit : Surumisega on suuri probleeme , et üldse kohe ei jõua . Rangluu murd old mul ja surudes annab tunda ,et jääb nõrgaks murru poolse käe küünarnuki juurest, lööb kohe nõrgaks ja tuimaks peale kahte surumist ( häbiväärsetest raskustest ma parem ei räägi ). Mida peaks siis enne treenima? küünarvart ? õlga ? tervet kätt ennast ? Kumbagi kätt proovides võrdse raskusega jääb murru poolne tunduvalt nõrgemaks.
  5. Küsiks nõu...

    Siis muna idee ei lähe läbi. Küsimus ongi nagu selles ,et kuidas saaks kõige odavamalt kätte päevas piisava valgukoguse. Rahaseisud pole kiita ja seega peab kokku hoidma ,kust vähegi võimalik. Samas täiesti ilma ei taha ka olla. Kodujuust 100 g sisaldab keskmiselt 14 g valku. Kas tõesti peab ostma 4x 300 g ( 85.- ) päevas ,et saaks vajalikud kogused valku kätte ?
  6. Küsiks nõu...

    Küsimus : Oskab keegi öelda palju saab umbes valke 3-st keedetud munast ? Kui munast saab normaalse koguse ,siis oleks vähe odavam neid süüa ,kui kala ja muud kraami iga päev osta vajaliku valgukoguse saamiseks..
  7. Mõned küsimused

    See oligi rohkem nagu küsimus ,kuna ise pole kuris asjadega. Tähtsamad on ikka raskused kui kordused ? Et enne on mõtet teha 3 x 100 kg kui ntx 10 x 70 ?
  8. Mõned küsimused

    Eks ma järgmise kuu jooksul üritan neid valgukoguseid ka tõsta,kuid lõuna aeg on jah raske ,kui pole kuskilt võtta midagi. Võibolla proovin asendada siis pitsa või burger kohupiima ja mõne lihatükiga. Otsustasin jah sääretreeningu mingil päeval asendada kaelatreeninguga.Pall vastu seina ja siis peaga suruda peaks olema üks võimalus jah ? Kellegi teemast lugesin selle variandi Tavaliselt teengi esimesena lõuatõmmet ja seejärel surumist. Mõtlesin ,et 2 nädala pärast võtan massilisajat ka juurde , on mõtet ?
  9. Mõned küsimused

    Säärt sellepärast ,et tahaks ikka jalgu suuremaks saada , kitsavõitu alles ja säär ei väsi minu arust nii väga ,kui mõni teine lihas. Kannatab nagu iga päev teha küll. Eks ma ikka üritan süüa jah niipalu kui võimalik ,aga kuna tööjuures lõunal kuskilt midagi korralikku pole võtta ,siis võtangi ,kas burgeri või pitsa , sealt peaks seda rasva ikka törts tulema ma usun ja saab mõneks tunniks tühja kõhu tunde ka ära Ma vist juba aiman vastust ,aga kas on väga lollus teha jõutõmmet 65 kg kui endal kaalu 75 ?
  10. Mõned küsimused

    Tere jälle. Olen lugenud siin palju teemasid.Kohati jääb ikka asi keeruliseks ,sest ühes artiklis räägitakse ühte moodi ,teisepool natuke teistmoodi. Küsin siis ise üle. Alustasin siis jõusaaliga. Eesmärk on massi kogumine.Ise suht kõhna , 190 cm ja 75 kg. Päris selle õige toitumiskava peale mul veel võimalik lülituda pole ,et iga päev saaks ikka korraliku koguse valku jms kätte.Harilikult ikka hommikul kaerahelbe pudru , lõunaks burger või pitsa ja õhtuks jälle soe söök. Kodujuustu 300 g üritan vähemalt iga päev ka ära süüa.Mingi koguse siiski saab ,kuid vähe.Soovitatakse tellida siin treeningkava. Vaatasin neid ja eelistaks siiski enda oma. Tahakski nüüd teada ,et kas mu kava on sobilik või ei. Esmaspäev: jõutõmme kükk lamades surumine säärelihas lõuatõmme Teisipäev : lõuatõmme säärelihas küünarvars plokiga jõutõmme Kolmapäev : puhkus Neljapäev : jõutõmme kükk lamades surumine säärelihas lõuatõmme Reede : puhkus Ja siis laupäev või pühapäev teen kõike segamini On siis normaalne või peaks siiski mõne muu kava peale ümber lülituma ? Negatiivsed kordused annavad aluse nagu õigetpidi treenimiseks jh ? 2 nädala pärast mõtlesin ,et võtan massilisajat ka juurde , on mõtet ? Küsimusi oli veel ,aga praegu ei tule meelde. Kui meenub siis küsin.
  11. Massi juurde

    Kuidas kunagi.Põhiline siiski on : Kartulid (pudru, fiirkartul ,praekartul , keedukartul jne ) ja kastmed supid , tomatikurgi salat , makaronid jogurt , piim , vorstisaiad pitsa
  12. Massi juurde

    72 kg / 190 cm .Vanus 20. Suht peene kondiga. Sööks nagu hobune , hommikul, päeval paar korda,õhtul , öösel enne magamajäämist teleka ees ,aga juurde ei võta. Lugesin teistest teemadest ,et 5 korda päevas süüa. Ei aita. Mida oskate veel soovitada ?
  13. Seljalihased

    Huvitaks ,kuidas koduste vahenditega saaks hästi seljalihaseid treenida ?
  14. Kael

    Tere. Selline küsimus ,et kuidas oleks võimalik kaela kuju sirgemaks saada. Praegu on päris korralikult kehast ettehoidev ja jätab mingil määral sellise niiöelda küüraka mulje. Sellili põrandal magamine võib aidata ,et kael vajuks tagasi ? Ja kui ruttu peale luumurdu võiks hakata uuesti raskeid asju tõstma ( trenni tegema ). Nii kuidas ise tunnen või peaks ikka vaikselt uuesti väikestest raskustest ülepoole liikuma hakkama ?
×