Jump to content

Veixsi

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Veixsi

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kerge " koolitoit" kaasa.

    Suured tänud, proovin kõik viisid ära! Energia joogid vahetan siis mahla/vee vastu välja.
  2. On selline mure, et koolitoitu ei söö, kuna lihtsalt ei maitse ja seedmini ei pea vastu. Viimasel ajal olen koguaeg söönud saiakesi, mida sa kooli kohvikust osta, muidugi tean, et need just ei tee eriti saledask, aga kiired ajad ja muud ei ole kätte saanud kuskilt kiiresti. Küsimus oleks siis selline, et kas oleks mõtetkas hakata kaasatassima oma toitu? nt. puuvilju vms. Et kui oleks siis võib-olla oskate soovitada mida tasuks kaasa võtma hakata, puuviljadest kuni ma ei tea milleni, just nagu, et putru vms ei hakka kaasa tassima. NB! Lisaksin veel selline küsimuse juurde, et kas energi jookide suurel määral tarbimine võib midagi seedimises mõjutada? Kuna olen suur energi jookide nn. "sõltlane" juba, siis tahaks teada, kas peab lõpetama nende tarbimise või viima nende tarbimise miinimumini. Ette tänades! Veix
  3. Rinnalihased

    Et küsimus oleks selline, et kuidas oleks võimalik koduste vahendutega treenida rinnalihaseid. Suvi põhimõtteliselt käega katsuda juba ja oleks vaja vormi saada:D Kuna koolis viimasetel aegadel on jubedaks siblimiseks läinud siis jõusaali ei jõu. Kodus on olemas üks mingi veneaegne hantel(8kg) ja sangpomm(35kg). Võibolla on mingeid meetodeid kuidas just neid lihasgruppe treenida. Ette tänades!
  4. kõhulihased

    Kas oskad öelda, et kuidas neid teha saab? Ma kuulen suht esimest korda, et nimodi saab kah kõhulihaseid teha. Veelparem oleks kui oleks mingi videoklipp vms.
  5. Kõhuvormimine

    Rohkem sellist pikka maad. Kilomeetritega ikka. Sprint läheb küll hästi peale aga kui ära jooksen siis kops koos vms:D Arvad, et sprint aitab?
  6. Kõhuvormimine

    Tervist! Tahaks suvega kõhu vormi ajada, kuna paar aastat tagasi sai nagu suhteliselt paksuks mindud(see oli jube! ) Ja no oled saanud kõik nn. peki vms. kõik ise maha aga paar aastaga mil ta peal oli venitas ta naha välja vms. Nüüd mingi 3sentine naha riba lihtsalt katab kõhtu(kõik on naba ümbruses). Et tahaks lahti saada saada sellest. Muidu ei oleks probleemi millegiga aga ma sain paar aastat tagasi jalgpalli trennis nii palju viga, et see viis mu selja rivist välja nii, et kõhu lihaseid ma lihtsalt ei ole saanud enam oma kaks kuud teha ja nii palju kui arst on rääkinud ei saa neid võib-olla terve see aasta teha. Tegelen jalgratta spordiga ja jooksen iga hommik ja õhtu. Aga tulemusi ei ole andnud korralike. Äkki keegi oskab aidata. Olen siin neid vanu teemasid lugenud jne. aga igalpool on, et teen kõhulihaseid. Ma pean kuidagi muud moodi saama, kas toitumisega või siis lihtsalt teise spordi alaga. Jõusaalis vaheajal ei käi enam, muidu käisin ja siis tegingi ainult kõhulihaseid.
×