Jump to content

MaarjaMelissa

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

MaarjaMelissa

  • Tase
    Vaatleja
  1. kohv dieediperioodil

    Arvan, et 1-2 tassi kohvi päevas ei tee kurja. Mina saan kohvi ainult mustalt juua- suhkru ja piimaga ajab südame pahaks.
  2. Keefiridieet

    Võibolla ka gloobulid, ma täpselt ei mäleta ja ei hakka vaidlema Aga midagi laguneb ja päris kindlasti vabaneb rakukestadest letsitiin. (Petis olevat letsitiini tuleb eelistada tablettidele, kuna tablettidega tekib higile juurde iseloomulik kala-hais)
  3. Keefiridieet

    Jah, hapupiim on piimas leiduvate bakterite toimel hapendatud piim. Keefir on enne pastöriseeritud (kuumutatud) ja siis keefiri juuretisega hapendatud. Keefiri kodus ise toota ei saa (kui just juuretisele ligipääsu pole), hapupiim tekib ise (selle pealt saab eemaldada koore, seda tuleb tükk aega suletud nõus loksutada ning saab või ja peti ka).
  4. toit ja trenn

    Seda veel, et trenni teen 7x nädalas, iga päev ületan 10 000 sammu piiri. Eelneval ajal tegin 3x nädalas ja tarbisin ohtralt puuvilju-marju. Eelmise nädala lõpus tõstsin treeningkoormust ja viisin puuviljade osa dieedis nulli lähedale.
  5. toit ja trenn

    Tere! Trenn on mul põhiliselt aeroobne- hommikul kl 7:30 (või õhtul 18:30) 30-45 min/päevas intervalltreening stepperil (4000-6000 sammu) ja lõunaajal 45-60 min kiires tempos kõndimist. Kokku tuleb aeroobset üle 60 min (kui uskuda Omron Walking Style II näitu). Töö ei paku füüsilist koormust, ka vaimset ainult vähesel määral. Toitumine: päevas söön 300-500g taist liha (siga, veis, kana), 350g rasvatut kodujuustu ja umbes 1 kg köögivilju (tomat, kurk, seller, redis, kapsas, lillkapsas, brokkoli, porgand) jagatuna 3-5 söögikorraks. Hommikusööki üritan mitte vahele jätta. 1-2x nädalas söön mahesoola lõhet (a´ 170g) ja mõnikord töötlemata pähkleid-seemneid. Puuviljad jätsin välja, kuna nad takistasid mu kaalulangust. Alkohol kuulub kahjuks paaril-kolmel päeval nädalas minu ja mu sõpruskonna kohustuslike pingeleevendusvahendite hulka (ehkki kanget alkoholi tarbin võimalusel suhruvabade jookidega segatuna ja veini pooleks veega). Olen 165cm pikk ja kaalun 60 kg. Eesmärk on 7 kg maha võtta. Kas oskate soovitada, kas mu tegevus on õige ja mida ma veel teha saaksin?
  6. Keefiridieet

    Pett ehk võipiim saadakse KOORE lahutamisel. Koore lahutamisel rakud purunevad ning või (rasvaine) koguneb ühiseks massiks. Järele jääb võipiim ehk pett, mis sisaldab purunenud rakkude rakukesti (LETSITIIN!) ning mille rasvasisaldus nullilähedane. Keefir on lihtsalt hapendatud piim.
×