Jump to content

Ahto

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ahto

  • Tase
    Vaatleja
  1. Ma ei usu, et see punamtsike päris jobu on, sest mingid mõtteterad lähevad tal vahel kümnesse kah, aga tõenäoliselt on tegemist sellise juhiomadustega isiksusega, kes alateadlikult on juhtimise siin amazonis üle võtnud ja kui kusagilt mingisugused vanad tegijad välja ilmuvad, siis sisehääl annab alarmi!!! Loomulikult on oodata nüüd mingisugust kaitsereaktsiooni sm punamtsikese poolt, aga see võrdub nõela otsimisega heinakujast! Peategelasele õnnitlused!
  2. ...siinviibijatele jääb vend vähk küll vist viirastuseks amazones. Miks temast ikka räägitakse? Tunnen seda inimest isiklikult juba aastaid ja võin öelda, et tegemist on tõelise võitlejatüübiga. Alles hiljuti oli siin kõneaineks tema spordist eemaldumine, mis oli paljudele üllatuseks, aga võin kindlalt väita, et meest on jälle ühes Tartu spordiklubis treenimas nähtud! Tunnistan ausalt, et peale isikliku elu selliseid pöördeid oleks nii mõnigi mees vist joomisest otsad andnud. Mis veel? Kes seda teemat ei taha lugeda, mingu mujale ja ärgu virisegu siin, et mõttetu jne. Vend vähile palju jaksu ja edu tulevikus! AHTO
  3. Noored

    Kas kusagilt võib ka Eesti noorte tegijate pilte leida?
  4. Ma tahaks võrdluse mõttes teada, et kui palju eesti tippkulturistid 17 aastaseks saades rinnalt surusid ning kui paljuga kükke ja jõutõmmet tegid. Palun vastake vähemalt ligikudsete arvudegagi.
×