Jump to content

s4nder

Kasutajad
  • Sisu loend

    89
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

s4nder

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 11.09.1986

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kõikvõimas KÜKK

    Minu teada alla paralleeli kükkides langeb suurem osa koormusest puusale, samuti rakenduvad rohkem tuhara- ja tagareielihased, mis vähendab koormust põlvedele. Pool- ja veerandkükkijad kipuvad ka liiga suuri raskusi kasutama, värisevate ja kokku vajunud põlvedega kükkimine on kindlasti ohtlikum kui korraliku tehnikaga täiskükk. Kükkimine kui selline peaks tänu liigeseid ümbritsevate lihaste tugevnemisele põlvi stabiliseerima, mis aitab vältida vigastusi ka muid spordialasid harrastades. Samas loomulikult igasugune suur koormus kulutab ka liigest rohkem.
  2. Kõrge vererõhk

    Valge kittel on jube jah. Arsti juures on vererõhk olnud 160/80, pulss 80. Hiljem kodus korraliku aparaadiga mõõtes 115/60, pulss 55. Paneb mõtlema, kui palju närveerija tüüpi inimesi asjatult vererõhutablette söövad.
  3. Kaalu juurde võtmine

    Siin on hea BAV kalkulaator, mis annab kohe ka vastava päevase kalorihulga dieedi või massiperioodi ajaks. 1400 kcal kanti jääb su baasainevahetus. Massi lisamiseks on vaja süüa märksa rohkem. See konkreetne kalkulaator pakub sulle ümmarguselt 2500 kcal päevas.
  4. Naturaalne hamba, juuste ja naha pesu

    Ei pruugi mõjutada; mitmest kohast olen lugenud, et varajase kiilanemise geen päritakse peamiselt emapoolselt vanaisalt.
  5. Suur kõht.

    Tööd teed loomamoodi ja kindlasti on vaja igal reedel ja laupäeval end klubis täis juua, aga jumala eest jõusaali ei jõua ning toitumist ka muuta ei saa. Mulle tundub, et siin on küsimus suhtumises ja prioriteetides.
  6. Palun abi ülakeha proportsiooni viimisel

    84 cm on sellise massiga täiesti normaalne puusaümbermõõt. Näiteks see ideaalsete proportsioonide kalkulaator pakub sinu massi ja pikkuse juures sobivaks puusaümbermõõduks 84,9 cm. Jalgu treenides ja gluteuse kasvades suureneb ka puusaümbermõõt, kuid visuaalselt jääb suurte jalgade ja ülakehaga puus kitsamaks. Mul on ka paar sugulast haiglaselt kitsaste puusadega, näeb kohati lausa naljakas välja. Tagumik nagu lasteaialapsel.
  7. Palavus - kuidas mõjub?

    Ma ei talu absoluutselt palavust ja seetõttu on ka praegu trennist kahenädalane paus. Pärast tervet päeva higistamist pole enam mingisugust energiat saali minna. Kunagi see põrgu veel lõpeb ja siis alustan ka massiperioodiga.
  8. Juhiloa vahetus

    Teine naljakas nähtus täisloa taotlemisel on, et tuleb esitada autokoolist saadud mootorsõidukijuhitunnistus. Sinna lüüakse tempel. Kaks aastat on roolis oldud ja siis hakka mingeid autokooli paberilipikuid taga otsima. Mul oli see ammu kadunud, kartsin juba, et olin ära visanud, aga õnneks tuli õigeks ajaks kuskilt kapinurgast välja. Mitmel sõbral see jäigi kadunuks ja järgneva bürokraatia tõttu pidid nad kohati mitu kuud bussiga sõitma. Kõik on elektrooniline, kuid ometi on vaja mingeid templeid ja roosasid kaarte. Stagnatsioon.
  9. Liha

    Beef Jerkys on ka 50 g tootes 250 g liha vms. Mõeldud on loomulikult kuivatamist, kus mass väheneb mahlade arvelt.
  10. Sealiha energiasisaldus

    Olen juba mõnda aega dieedil ja päevase täpse kaloraaži saavutamise huvides tekkis küsimus. Toore sealiha energiasisaldus on ligikaudu 200-260 kcal / 100 g. Liha praadides või grillides aga selle mass väheneb, kuna "mahlad" tulevad välja. Oli just kogemus, kus 500 g toorest lihast oli ahjust välja võttes alles (tahkel kujul) 300 g. Kas koos mahladega väljub lihast ka toitaineid ning kaloraaži arvutamisel tuleks võtta aluseks praetud liha mass 300 g, või jäävad toitained ikkagi tüki sisse alles ning energiasisaldust tuleks arvutada algse 500 g põhjal? Aitäh
  11. 4,5kg lihast nelja nädalaga

    Jutt oli küll neljast nädalast, aga ulme ikkagi.
  12. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    186 cm 87 kg 23 a Praegu olen dieedil, loodan paari kuuga kuskil 5-6 kg alla võtta.
  13. "Erisaade" - kas Eesti mees on muutumas jobuks?

    Ma ei ütleks, et huumorimeel kuidagi mehelikkust vähendab. See näitab pigem tervet mõttemaailma. Huumorimeeleta inimesed on imelikud.
  14. Reaalained

    Viskad ampermeetri kaevu, mõõdad kukkumise aja ära ja h = 4,9 t²
  15. Reaalained

    Mul on reaalained alati viied olnud, huvitavad ja loogilised, parim kombinatsioon . Matemaatika ja füüsika olümpiaadidel käisin ka paar korda. Ülikoolis meeldisid väga matemaatilised analüüsid ja insenerimehaanika. Humanitaarained olen ka ära punnitanud, aga nad on liiga udused ja mõttetud kuidagi mu jaoks. Ajalugu oli eriti suur vaev koolis. No absoluutselt ei huvitanud.
×