Jump to content

wise

Kasutajad
  • Sisu loend

    45
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

wise

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 13.02.1979
  1. Europa Show of Champions 2011

    Ürituse LIVE ülekanne hetkel nähtav siit: http://bodybuilding.ee/live-tv/
  2. Urasibol

    Tagasi teema üles. Mõnda aega Urasibol'iga (6-Methyluracil) turul müügis olnud. Kellelgi on tootega kogemusi, tulemusi jagada?
  3. JÄLLE DOPING

    Nii palju, kui on kulturiste või tõsisemaid harrastajaid, on ka ilmset arvamusi dopingu suhtes. Doping on tabu ning sellest rääkija peale vaadatakse imelikult, aga kes tarbinud on ning seda salajas on suutnud hoida on kultusobjekt. Täiesti klassikaline ühiskonnanäide. Ehk siis sama lugu, kui sa oma uue Bentleyga naisi lantima lähed, siis ma ei usu, et keegi esialgu küsib, kuidas sa selle auto endale said ... Taust ja tagajärg on aga järgmine: Teatud ja mõned vägagi tuntud ained on tegelikult meditsiinis kasutuses, aktsepteeritud USA ravimiameti poolt. On eriarsti poolt määratavad, kuid tavaelus peamiselt üle võetud sportlaste poolt. Aga juba seetõttu on tegu illegaalsete ainetega, et nende omamine ja ostmine peaks olema arsti ettekirjutusel, kuid tegelikult hangeldakse kraamiga käest kätte nö mustal turul. Mis on selge viga! Üks nõndanimetatud Eesti portaal on mingi hetk põhjalikumalt erinevatest ainetest kirjutanud ning sealsamas foorumis käib ikka räige "kamaga" hangeldamine. Arvan, et ostjate ja tarbijate hulgas on umbes pooled need, kes ei ole asja ei uurinud, lugenud, kellegiga rääkinud ning ostavad mingit steroidi jummala kõhutunde alusel ja see suurendab riski, et nad panevad dopinguga ka täiega ämbrisse. Dopingud ja narkootikum ei ole oma olemuselt võrreldavad, kuid reeglid ja normid ja tabud on need kaks samasse kategooriasse surunud. Mis on tegelik tagajärg? Tagajärg on see, et see osa potentsiaalsetest tarbijatest, kes asjast mitte midagi ei tea, panevad jätkuvalt puusse oma tarbimisega. Nad ei julge arstiga, proffessionaaliga konsulteerida ning seetõttu tekkivadki juhtumid, kus tervis on tuksi läinud jne. Seetõttu ma olen täiega vastu sellele, et on ainult keelud. ... ja müüjad on huvitatud ainult rahast, on jätkuvalt illegaalsed kaubitsejad ning tegutsevad põranda all. Ja nii ongi ja nii jääbki igavesti. Ning never-ever sa ei tea, mis kraami sa tegelikult ostad ja sööd ning kui pekki su tervis sellega tegelikult minna võib. Sest sul pole kellegi juurde oma küsimusega pöörduda!!!
  4. triitsepsi areng

    See valu on jah probleem olnud ka mul aeg-ajalt. Asi on tegelikult selles, et ilmselt on see asend harjumatu, ehk et harjutus, mis nõuab liigestelt ja luustikult rohkemat. Pikemat aega tehes kaovad hädad ära. Kunagi lõi valu rinna alla - tunne nagu oleks südames pistnud. Käisin ja lasin isegi südant uurida spetsialistide juures - diagnoos oli, et ribidevahelised närvid jukerdavad. Määrisin Voltareniga mingi 3 kuud iga päev ja läks ära ning täna pole probleemi. Ptui... ptui... ptui... Kui enda keharaskust rööbaspuudel ei kannata, siis vähehaaval võib ju vastava pingi peal teha - väiksemate raskustega. Hiljem, kui lihas ja luustik harjunud, siis juba rööbaspuudel.
  5. triitsepsi areng

    Jep, kui ma üldse oma kehal millegiga rahul olen, siis on see triitseps. Ja valdavalt on selle taga rööbaspuudel surumine. Tegin seda mingi vahe alati trenni viimase harjutusena - võtis rinna ja muud ülakehalihased mõnusalt täis. Aga, vaheldust on vaja ! Hiljuti sai taas tehtud prantsuse surumist - oi kurja kurja, kuidas käed valutasid veel 5 päeva järgi. Määrisin hobusesalviga ja üritasin elule tagasi saada. Aga eks osa süüst lasub ka sellel, kellega koos sai trenni tehtud
  6. JÄLLE DOPING

    Oi kurat, naera puruks Einoh, kõikidel kulturistidel on ju MTV näitel täiesti alternatiiv olemas
  7. Juuste taganemine

    Ei tea jah, palju sellel kõigel on geneetikaga pistmist. Aga nagu ma ütlesin, tegelikult pole põdemiseks põhjust. Ma lausa ootan, kuna läheb piisavalt hõredaks, et saaks masinaga nulli ajama hakata.
  8. Schwarzeneggeri raamat

    Ise olen raamatuid tellinud www.kriso.ee kaudu. Eelkõige mugavuse tõttu ja harjumuse tõttu. Vanasti Amazon baltikumisse raamatuid ei tarninud, või oli see rämekallis. 1999 Re-issue hind Kriso.ee kaudu 25,77 EUR. http://www.kriso.ee/New-Encyclopedia-Moder...0684857213.html
  9. Juuste taganemine

    Ka mul hakkas kusagil 21selt juuksepiir kiirelt kahanema. Ei olnud kehv tunne, ei põdenud ja ei põe siiani. Naine ja mõned sugulased toppisid tookord mingeid ravišhampoone jne, aga need ei ole aidanud. Minu veendumus igasuguse pähe määriva p..a suhtes on see, et kuna juuksekarva näol on tegelikult kehast väljuva jääkainega - surnud rakud, siis pole mõtet neid väljastpoolt kasvama motiveerida. Arvan, et kõik tuleb ikkagi seestpoolt - toitumine jms. Ehk et mina olen täheldanud hoopis kiilanemise ja ülitugeva stressi omavahelist korrelatsiooni. Mäletan, et 2005-2006. aastal sai töötatud väga stressirohkes keskkonas - lisaks maohaavadele ja pidevatele unehäiretele läks ka osa juustest mu kohevast parukast. Alates 2007. aastast töötan väga norm keskkonnas ja terviseprobleemid lõppesid ja ka kiilanemine kadus.
  10. Autasustamisel jäi silma kas Noorte või Juuniorid -75 kategoorias. Vaatasin, et äkki leian tehtud piltide pealt, aga ei. A noh, vabalt võis olla minu viga ja hiljem oli medal kenasti kõikidel õigetel meestel rinnapeal ja paanikaks pole põhjust Aga jah, tuleb tõdeda, et iga aastaga läheb üritus aina paremaks. Siinkohal mõned lasud: ... ja Otile palju õnne!
  11. Üks küsimus. Miks mõnedele kolmandatele kohtadele medalit kaela ei riputatud? Samas näiteks kõikidele treeneritle antakse medal - iseenesest on see küsitav. Võibolla piisaks treenerile diplomist või karikast. Lisaks, äkki tasuks kaaluda aasta treeneri valimist?
  12. Minuarust oli selle MMi märksõnaks areng versus selle puudumine. Vaata et, varem polegi ühe aasta jooksul selliseid muutusi näinud. Muljetavaldav areng Argo Aderilt !!! Mikk tõestas taas, et suudab alati vormi saada, ning enesekindlus on viinud selleni, et nii noores eas juba ABSis möllata.. aga noh, karjäär on alles ees. Kõva! Abrassimov - areng 0, no comments. Võibolla ei peaks nii tihedalt võistlema? Ahti - korralik edasiminek, Jagomäe pole enam kaugel Jüri Leinvald - tohutu potentsiaal! Jokerist on muidugi kahju, aga statistika mõttes ju tulemus seegi Lavalt puudusid väga paljud tugevad tegijad, kindlasti tahaks näha Morozovit - hirmus suureks on mees läinud. Paljud ilmselt märkasid ka võlvide all värsket Euroopa Meistrit Kaido Koovitit, mis tekitas paljudes küsimusi, miks mees laval polnud. Aga eks mees tea ise kõige paremini, tegu on siiski tõsise sportlasega ning sellise tiitli kandja juba lavale nalja tegema ei tule.
  13. Õlle kahjulikkus füüsisele?

    No pigem on 2 õlle nädals minimaalne kogus. Vaata Mr Mesi treeningu-toitumisvideot, peale trenni kohe kork maha Aga nali naljaks, väike õlle tuleb ikka kasuks. Juba seeõttu, et seal on hulganiselt B rühma vitamiine. Samas minu jaoks alkohol ja treening ühele päevale ei sobi - kuigi ega nad teineteist lõplikult välista.
  14. Mäletan, et alustasin oma treeninguid kusagil 90ndate alguses Tartus, Aardla tänaval asuvas jõusaalis. Vist oli aadressiks Tartu, Aardla tn 15. Suleti ilmselt kusagil 90ndate lõpus. Nime sellel kohal ei mäleta, küll aga mäletan, et jõusaal oli keldrikorrusel ning riietusruumis oli pingpongi laud. Igavesti rõske ruum oli ja haises vängelt higi ja roostes raua järele. Üsna palju rahvast käis samuti aastate jooksul sealt läbi - akki on kellelgi heade aegade meenutamiseks pilte või muid muljeid jagada Tartu, Aardla tn 15
×