Jump to content

fitnesss

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

fitnesss

  • Tase
    Vaatleja
  1. 30kg rinnalt 16-aastane tüdruk

    Tahtsin lihtsalt teada, et kas see on minu kohta palju. Ma ei leia, et sellise asjaga peaks eputama. (tundub, et kellegil on paha päev täna)
  2. Tervist! Küsimus siis selline, et kas 30kg rinnalt tõsta on 16-aastase tüdruku kohta kõva sõna või mitte? Kehakaal on 58kg, kui see oluline on.
  3. Küsimus!

    Ma surun nüüd rinnalt juba 15kg ning ma ei tea, mis selle aparaadi nimi on, kus istud maas selle pingi peal ja tõmbad seda asja, kus on mingi nööri moodi asi, aga sellega tõmban 75kg ära. Tegin alles rekordi, tõstsin järjest raskusi kõrgemaks ja 75kg oli viimane, mis jõudsin. Nüüd siis tähtsaim osa. Mul on kodus toidulisandid. Lahustuvad tabletid. Magneesium ja raud. Kas nendest ainult piisab? Võtan iga päev kumbagi lahustuvat tabletti ühe. Hantlite raskus, mida tõstan on üks hantel=8,5kg. Kas need raskused on minu vanuses tüdruku kohta liiga suured? Endal küll mingeid probleeme ei ole.
  4. Treening tüdrukule?!

    Kas 15 lõuga on siis liiga palju minu kohta?
  5. Treening tüdrukule?!

    Tervist! Tekkis küsimus, et kuidas peaks tüdruk ennast treenima, et saada lihaseid ja massi? Hakkasin jõusaalis käima 2nädalat tagasi. Rinnalt surun 13kg, lõuatõmbeid teen 15 sirge kehaga, kõhulihaseid 15, kätekõverdusi 20 jalad sirgelt (varvastele toetudes)(vahest täispeole toetades, vahest rusikatele toetades) + veel teised harjutused. Kõike neid teen 10 kordusega. Puhkepausid on 1-2min. Tahaksin teada, kas teen õigesti? Jooksmas käin ka ca.30min, 2a tagasi käisin võistlustantsus (6 aastat) ja seal pidime laagrites hommikuti 30min jooksma peatumata. Rattaga sõidan ka 3x nädalas 6km edasi-tagasi. Söön 4-5x päevas. Hommikul maisihelbed või võileivad, lõunal koolis praad või supp, peale kooli kodus praad või supp, ca.2h pärast jälle praad või supp ja õhtul veel praad või supp vms. Muidu olen 14 aastane, kaalun 48kg ning pikkus on 166cm. Jõusaalis käin tavaliselt 2-3x nädalas. Kodus teen ka trenni. Kõhulihased ja kätekõverdusi ja mõtlesin proovida ka 1a õde tõstma hakata ehk rinnalt suruma. Ta kaalub 12-13kg. Jõusaalis treenin iseseisvalt. Treeneri võimalust ei ole. Kas keegi saaks mulle kirjutada treeningkava jõusaalis ja kodus ja kui tihti seda kava tuleks teha (hommikul, lõunal, õhtul vms.)? Ja kas mul oleks ka toidulisandeid jms. vaja? Tänan abi eest!
×