Jump to content

Tane1

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tane1

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.12.1990
  1. Rinnalt surumine..

    Kas on ka mingit vahet kuidas suruda? Kuidas treenib paremini? Ise ole teinud laia haarde koguaeg ning kitsaga polegi teinud, sõber aga laseb kitsaga ja kõvade raskustega, on sel mingit vahet, kas peaks mõlemat tegema?
  2. Rasvapõletamine..

    selge..
  3. Rasvapõletamine..

    Tänud.. Hariv info..
  4. Rasvapõletamine..

    Praegu olen 18 aastane, 95kg, 195cm pikk. Jõusaalis käin 4 korda nädalas ja aeroopset teen koguaeg juurde, jooks põhiliselt ( praegu nii palju kui lindil saab, sest kurk on nõrk ja külmaga väljas ei taha selle pärast ). Jõusaalis on trenni pikkuseks vähemalt poolteist tundi. Olen palju uurind, soovitatakse siin foorumites vähemalt toitumine korda. Oskab keegi midagi soovitada mida ja kuna süüa? Kuna koolis käin siis vanematega koos ei ela ning raha asjadega majandan ise! Kõik head soovitused ja mõtted teretulnud..
  5. Kehe proportsiooni..!

    Pigem on midagi sarnast nagu hunter..
  6. Kehe proportsiooni..!

    Kui arvad et see võib ka võimalus olla, siis ma ei välista seda ka.. Aga mingeid võimalusi ka on, kuidas seda viga parandada? Pirni kujuline ma pole aga ennast häirib kui ei saa normaalselt isegi pükse osta..!
  7. Kehe proportsiooni..!

    Rasvaprotsent pole nüüd väga madal aga mida soovitad siis, rohkem trenni ülakehale, et vähem välja paistaks?
  8. Kehe proportsiooni..!

    Kuidas oleks võimalik keha proportsiooni saada.. Ülakeha olen korralikult treenind ja rahul sellega, aga alakehaga jama.. Reied on suureks läinud ja istmik võiks ka väiksem olla.. Näiteks teksapükse väga raske leida, sest vöökohast on kõik suured mis muidu normaalsed jalas on ja kui vöökohast on hea, siis on ümber reie.. Oskab keegi ehk mingisuguseid harjutusi soovitada.. Olen otsind sama teemalisi postitusi aga kõik on sellised vaekad ja midagi väga välja ei loe..
  9. Kõht

    Jama just alumise poolega kõhust.. Ei suuda kuidagi seda rasva sealt maha ajada.. Ülevalt on lihas ilusti väljas ja jookseb alla, aga natuke enne naba kaob kõik ära, rasv peal.. Keegi oskab äkki midagi soovitada et lihas oleks algusest lõpuni väljas..
  10. Rasvapõletamine ja toitumine..

    hakkas parem kohe..
  11. Rasvapõletamine ja toitumine..

    Kas kas seal toitumiskavas on ikka toiduained ja värgid ka antud või seletavad ainult palju süsivesikuid ja värki peab olema..?
  12. Rasvapõletamine ja toitumine..

    Mille põhjal toitumiskava kokkupannakse? Mida seal arvestatakse, kaalu, pikkust, toitumiseesmärki (kaalualandamine, kaalutõstmine, jne)?
  13. Rasvapõletamine ja toitumine..

    Ega ise käin weel koolis, ega see kava mingitest väga kallitest toitutest koosne? Kui efektiivne see kava on? Selge on see, et siin paari kuuga pole midagi loota, eks?
  14. Toitumiskava

    Äkki keegi oskab aidata? Mis te arvata, kui efektiivne see toitumiskava on, kas see raha läheb asja ette? Ise käin koolis, et kui kallid toidud seal kavas on, et ega rahaga väga priista pole.
  15. Rasvapõletamine ja toitumine..

    Kas peaks toitumiskava tellima fitness.ee-st?
×