Jump to content

overboost

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

overboost

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 02.10.1990
  1. kuidas ja mida peaks tegema?

    Mahu suurendamine ei ole hetkel võimalik sest asi alles alguses. Sellepärast tahangi jõusaali ka sinnajuurde.
  2. kuidas ja mida peaks tegema?

    Tere! Käin kaks korda nädalas esmasp ja teisipäev 20.30-31.30 mma-s ja tahaks sinna juurde hakata jõutenni ja vatupidavust treenima, et mis päevad mis harjutused ja mida peaksin peale trenni sööma ( taastusjook vms )
  3. toitumine

    Hommikuti ärkan erinevatel aegadel ,siis päevajooksul tuleb palju selliseid tegemisis vahele kus ei ole võimalik kindlat kellaaega järgida. Hommikuti- omlett Vahepala- jogrtit , paar vorstivõikut Lõuna- ühepajatoit, liha-kartul, riis-kana vms. Vahepeal midagi näksin (puvilju vms.) Kell 17- jälle kas ühepajatoit, liha-kartul, riis-kana vms. kell 19-TENNN Peale trenni 200g kohupiima, 200g jogrtit. ja siis kell 21- kas ühepajatoit, liha-kartul, riis-kana vms
  4. toitumine

    Mul tekkis ka küsims , et kas peab kindlatel kellaaegadel sööma, muidu üritan aga sellest ei tule midagi tavaliselt välja, see-eest söön korraliku toitu.Trenni teen kindla kava järgi. Eesmärgiks kasvatada lihast natuke juurde. ?
  5. Mida teie arvate.

    Nagu ma aru saan siis see on mõtetu treening Mul selline jama ka veel et mul enda väike jõukamoodi asi ja mul pole kõiki pinke ja asju nagu õiges jõusaalis. Kuidas teha erinevaid lihasgruppe kui mul on kodus selline asi : http://www.topshop.ee/popup_image.asp?url=...ion_ad2_big.jpg Sinna juurde veel hantlid ja tõstekang. Eesmärgiks siis lihast kasvatada.
  6. Mida teie arvate.

    Teen trenni nii et nt esmaspäev lähen jõuka pumpan lihased korralikult täis, siis teisipäev ja kolmapäev sõidan rattaga nii umbes 15km. Siis neljapäev jälle jõuka (kaks päeva rattaga ükspäev jõukas, jne jne. ) Kas on mõtet ka sellel või pean ikka kindlalt treenima erinevatel aegadel erinevaid lihaskruppe ? Söömisest niipalju et peale trenni söön müslit, jogurtit ja kaks muna, mingit kindlalt toitumiskava ei olel, söön siis kui isu on, pmst iga kahetunnitagant midagi. Mingit kindlat eesmarki pole lihtsalt natuke massi kasvatada ja trenni teha. KAS MA TEEN SEDA KÕIKE VÄGAVALESTI ?
  7. Kuidas ja Miks ?

    Kui alustasin siis läks 75kg kaks korda üles
  8. Kuidas ja Miks ?

    Kust seda osta saab ? Rakveres mass2-te pole, Kuulsin et Tartus pidi suur valik olema ? Kui oleks kindel aadress olemas siis ostaks ära
  9. Kuidas ja Miks ?

    Rohkem ikka jõutreening ja natuke ka kulturismi Eks ma siis, võtan kava ette ja teen selle järgi
  10. Kuidas ja Miks ?

    Selge aga millist toodet (nimetust) ?
  11. Kuidas ja Miks ?

    Olen 17a. kaalun 73 kg. Rinnalt surun 85kg. (Umbes kuuaega olen trenni teinud) Soov teada et kas kindalt on vaja treenida igapäev erinevaid lihaseid ja kas see mõjutab palju kui ma teen kõikke korraga ? Pulbreid pole veel sööma hakkanud, aga plaanis on. Tahaks teada mida sööma hakkata prääguse tulemuse juures ?
×