Jump to content

Ants-

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ants-

  • Tase
    Algaja
  1. Kava!!

    Sooviks ka. Sooviks mõlemaid, nii 3x kui ka 4x nädalas kavasi. email: downants@hot.ee Tänud
  2. parim massi/jõu lisaja

    http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=768 Paistab parim hinna ja koguse suhe. Aga kas antud tootel kaasnevad madalama hinnaga ka mingid miinused?
  3. Küsimusi M&F ''Lihtsalt suureks'' kava kohta

    Tänud ! Kuidas selle pumpamisega siis on? Jäävad veel harjutuste küsimused : RIND: Keharaskuse tõstmine REIED: Tõsted tuharalihasele ja reie kakspealihasele BIITSEPS: Ühe käega hantlitõsted-neid variante on ju nii palju, äkki see käsi põlve peal? TRIITSEPS: Trossiplokil alla surumine- ei tea kas köitega või ''toruga'' ? ÕLAD: Hantlitega tõmbed lõua alla- sama mis kangi tõmbed lõua lla ainult ,et hantlitega? TRAPETS: Kaldpingil õlatõsted hantlitega
  4. 1)Pumpamis harjutused ,25 tk , kas neid tuleks teha raskusega millega jõuan 25 ja mitte rohkem või kergemaga? 2)Harjutuste kohta . Nädalad 1,3,5 - Päev 1, rind-triitseps Keharaskuse tõstmine, mis asub rinna osa alla, kas see on rööbaspuudel tõstmine? Nädalad 1,3,5 - Päev 4, Selg-biitseps Seljale kätega alla tõmbamised trossiplokil, kas see on alt või pealhaardes või üldse midagi muud?` Nädalad 2,4,6 - Päev 1, Rind-triitseps Triitsepsile keharaskuse tõstmine pingil? Triitsepsile ettekallutatult trossiplokil käte taha tõmbamised? Nädalad 2,4,6 - Päev 2, Jalad Tõsted tuharalihasele ja reiekakspealihasele? Millise muu harjutusega asendada istudes jalgade kõveradmine, sellin masin puudub.? Nädalad 2,4,6 - Päev 3, Õlg-trapets-kõht Õlale trossiplokil tõsted küljele? Arnoldi press? Trapetsile kaldpingil õlatõsted hantlitega? Nädalad 2,4,6 - Päev 4, Selg-biitseps Seljale hantlite tõmbed? Kangi tõmbed laia haardega? Vastu kõhtu või? Biitsepsile trossplokil ühe käega tõsted? Hantlitõsted peopesad vastamisi? Seda teen seistes hantlid käes lihtsalt? Tänud.
  5. Mida võtta?

    Ise küsiks kah sama mida timo116, et just täpsemalt miks tast kasu ei ole kui õieti ei toitu?
  6. Mida võtta?

    Kuna olen otsustus võimetu, siis küsin nii moodi: Milline on effektiivseim, valk , kreatiin või valk ja kreatiin koos (näiteks HT-R) ?
  7. Mida muuta/lisada toitumises?

    Aitäh kõigile vastajatele, sain palju targemaks !
  8. Mida võtta?

    Aga ütleme kui valiks nagu ühe kasuks, kumb siis oleks selline kasulikum valik just? Et asi just selles ,et pole raha nii palju ,et osta mõlemat .
  9. Mida muuta/lisada toitumises?

    Küsiks siis ka veel ,et peale trenni süsivesikud on on head kui ma ei eksi ju ?.
  10. Mida muuta/lisada toitumises?

    Küsiks mis/kus on kasulikud rasvad?
  11. Et küsimus oleks rohkem selles mida lisada või mida kõrvale süüa , sest kuna ei ole see kes peres süüa teeb ei saa just erilisi muudatusi põhitoidus. Aga samuti ka selles mida ära jätta, vähem tarvitada. Ja samuti võiks ka öelda kui midagi praeguse kava juures on ok, et see võiks nii jäädagi. Tänud ette ! / - selle all mõtlen sõna ''või'' Iga toidukorra juures muidugi ka 1-2 viilu leiba. Hommikusöök 07.30 ~5 võileiba-saia/ puder kõrvale kohv/siirup Lõuna 11.30 Kooli lõuna e. supp/praad 15.00-16.00 Supp/praad(keedukartul/praekartul + lihaga seotud midagi/muna) Kõrvale siirup/mahl Õhtusöök 18.30-19.00 ( Peale trenni) Pakk kohupiima Supp/praad (keedukartul/praekartul + lihaga seotud midagi/muna) Kõrvale siirup/mahl Veidi hiljem vahest ka pakk joogijogurtit. Enne magaminekut joon klaasi piima.
  12. Mida võtta?

    Oleks soovi siis millegagi arengul funki juurde anda, aga ei tea mida võtta. Jõusaalis olen käinud 13 kuud. Treeningutel eesmärk on saada juurde jõudu ja lihasmassi. Et siis otsustada proteiini või kreatiini kasuks? Või siis massilisaja kasuks kuigi nendest ei ole eriti midagi kuulnud !? Tänud ette.
  13. Treening võte kohta

    Nimelt on mul selline küsimus, et kuidas on kasulikum treenida, kas väiksemate raskuste ja ''pikemate'' kordustega'' või suuremate raskuste ja ''lühikeste'' kordustega. Loodan ,et väljendasin ennast mõistetavalt kuid selgitan igaksjuhuks täpsemalt mida silmas pean. Pikemate korduste all pean silmas ,et hoiad lihast kauem pinge punktis ( lõuga tõmmates ennast kauem üleval, biitsepsit tehes kauem üleval kätt jne...) aga teed selliste raskustega millega jõuad niimoodi. Ja lühikeste all pean silmas ,et suur raskus ja ei hoia pinges, niimoodi kiiresti , et lihas on selles pinge punktis ainult korraks aga suurema raskusega selle eest. Et kuidas siis on sellega? Tänud.
  14. Ei saa aru üldse kuidas sellised inimesed saavad selle ala juhtkonnas või kuidas seda nimetatakse olla kui ei olda sellise asjaga nõus mis teeks ala õiglasemaks. Kuidas sellised üldse sinna said, kes ei tee ala õiglaseks? Lihtsalt imelik.
×