Jump to content

Tere

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tere

  • Tase
    Vaatleja
  1. Tervist. Üritan käia 4x nädalas jõusaalis esmapäev, teisipäev ning neljapäev ja reede. Aga ei oska paika panna seda, mis päeval mingit lihasgruppi teha.(kuidas oleks kasulik) Ise mõtlesin kuidagi niimodi. Espaspäev oleks rind ja triitsepts Teisipäeval Õlg Neljapäeval alakeha Reede selg ja trapets ning biitsepts. Äkki oskab keegi soovitada midagi. Aitäh
  2. Rinnalt surumine

    Tekkis huvi kui palju keegi oma kehakaaluga v6rdset raskust suudab ylesse suruda? Lisada v6iks ka oma kehakaalu. aitäh
  3. Tean et igasuguseid treeningkavu küsitakse siin iga päev. Siiski äkki keegi tahaks oma jõukava minuga jagada palun saatke kasvõi siia samasse fitnessi postkasti. Tänades.
  4. Trennikava

    Aitäh soovituse eest! Üks küsimus siiski veel, et kas on mõttekas väga kaua nii treenida, et teen nädalas ühe korra ainult kava läbi. Või vahepeal võiks mõne kuu nii ka trenni teha, et ühel päeval rohkem lihasgruppe. et tuleks nt. 2x keha läbi nädala jooksul.
  5. Trennikava

    Esimene päev rind Teine päev Selg ja trapets Kolmas päev Jalad neljas on puhkepäev Viies on õlg ja triitsepts Kuues on Biitsepts ja käsivars seitsmes on puhkepäev iga trenni lõpus teen ka kõhulihaseid.
  6. Trennikava

    Tere. on selline lihtne küsimus, et kui kaua oleks mõtekas ühte kava teha? Praegu olen juba paar kuud teinud süsteemiga et nädalas korra keha läbi treenida. Suurematel lihasgruppidele on 4-5 harjutust ( rind, selg) väiksematele 3-4. seeriaid 4 ja korduseid keskmiselt 10. Kas jätkata nii edasi või peaks tegema näiteks ühel päeval rohkem lihasgruppe läbi?? Äkki oskab keegi mõnda head soovitust anda. Tänades.
  7. Kava!!

    Tere (adre.raner5@hotmail.com) - enne kui su kava kommenteerida tuleks teada, mida sa taotled? Kas jõudu, massi või midagi muud? Tere, ikka suuremat rõhku tahaks panna massile ja lihase suurendamisele. Küll kunagi jõuab seda jõudu ka teha Tänades
  8. Kava!!

    Tere, sooviks ka palun kava saada kui jagamiseks läks ´maili adre. raner5@hotmail.com tahaks veel teada et kui kaua on mõtekas ühte sama kava teha, ilma muutusteta, et üksluiseks asi ei kisuks? Paluks abi ka veidike praeguse kava suhtes. Et kas see kava on hea, mis tuleks lisada mida muuta. kas see on rohkem jõu või massi? Kava on selline. 1. päev Rind, Biitseps, Kõht Lamades surumine kangiga 3 x 8-10 Kaldpinnal surumine kangiga 3 x 8 - 10 Lamades hantlitega lendamine 3 x 8-10 Pullover ( ületõmbed ) hantliga 3 x 8 - 10 Biitsepsile üle scottpingi kangiga küünarvarte kõverdused 3 x 8 - 10 Biitsepsile istudes kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdused 3 x 8 - 10 Biitsepsile seistes kangiga 3x 8-10 Biitsepsile üle scottpingi hantliga(üks käsi ja siis teine käsi) 3x 8-10 Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x 20 (10 kg ketas lisaraskusena) 2. päev Reie esiosa, reie tagaosa, säär Täiskükk kang turjal 3 x 8 - 10 Jalapress 3 x 8 - 10 Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 8-10 Jalatagaosale jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 - 10 Istudes trenazööril jalgade kõverdamine 3 x 8 - 10 Säärtele pöiale tõus hack- masinal 3 x 8 - 10 Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3 x 8-10 kõhulihased ja selg 3. päev Õlg, selg, kõht, alaselg Istudes kangi surumine kukla tagant 3 x 8 - 10 Lendamine hantlitega küljele 3 x 8-10 Lendamine trenazööril 3 x 8 - 10 hantlitega pea kohale kokku 3x 8-10 Ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu 3 x 8 - 10 Kitsalt vastu kõhtu kangi ktõmbed 3x 8-10 Istudes kangi tõmbed kukla taha 3x 8-10 Traktor (mõlemad käed eraldi) 3x 8-10 Trapetsile eest ülestõmbed plokiga 3 x 8 - 10 Seljasirutajale keretõsted pukil 3 x 8 - 10 kõhulihased Iga trenni lõpp teen kõhulihaseid ja selga ka. Ning kas sellisel asjal on mõtet et kui mingi päeva kava on kõik ära tehtud ja siis tahaks teha veel midagi peale nt. rinda või siis kätt. ainult ühe harjutuse. On sesllest kasu ka või mitte? Ja tavaliselt käin jõusaalis 4x nädalas, ja siis 2x käin taipoksis. No nii nüüd lõpetaks. Päris pikk tuli . Kui viitsimist on siis võiks kommenteerida. Kui ei siis pole ka hullu. Ette tänades.
×