Jump to content

sulane

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sulane

  • Tase
    Vaatleja
  1. Algaja soovib tõsta kehakaalu ja lihasmassi

    Ma üritan oma toitumist muuta aga äkki annaksite ka nõu mida ma jõusaalis peaksin tegema ja milline treeningkava mulle sobiks.
  2. Algaja soovib tõsta kehakaalu ja lihasmassi

    Hommikul tavaliselt võileivad, vahel ka midagi sooja näiteks praetud munad. Koolis söön sooja koolitoitu, vahel kui enne seda läheb kõht tühjaks söön ka pirukaid. Pealelõunat kodus näksin niisama midagi ja umbes kell 5-6 söön sooja õhtusööki, mis enamuses koosneb kartulitest ja lihast. Vahel kui kõht läheb tühjaks siis näksin enne magama minemist veel midagi.
  3. Tere kõigile! Olen 17 aastane ja endameelest liiga kõhna ning nõrk. Olen 178cm pikk ja kaalun kõigest 54 kg. Niisiis otsustasin hakata jõusaalis käima. Siiani olen seal käinud paar korda ja lihtsalt tutvunud erinevate masinatega ja treeninud kuidas juhtub. Plaanis oleks nüüd hakata käima regulaarselt (3 korda nädalas) ja eesmärk olekski siis tõsta kehakaalu ja lihasmassi. Sooviks siis targematelt nõu millist treeningkava kasutada ja võib-olla ka mõned näpunäited toitumise kohta. Ma söön endameelest küll piisavalt (3-4 korda päevas) ja mu madal kehakaal on lihtsalt põhjustatud mu kiirest ainevahetusest. Ette tänades!
×