Jump to content

umwald

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

umwald

  • Tase
    Vaatleja
  1. Probleem riiete leidmisega

    Kulturist ei ole.Kui oled ise väike ja see probleem sulle võõras,miks siis ilkuda.Las vastavad see,kellele see tuttav teema ja kes oskab head nõu anda. Mõne mehe ego sai nüüd küll kõva laksu,sorry.
  2. Probleem riiete leidmisega

    Probleem aktuaalne.Kui lähed midagi endale selga vaatama,siis saad ikka suure pettumuse osaliseks. Ise olen 190cm pikk ja 149kg raske ja riided on valus teema.Käid terve päeva poodides ja saagiks on mingi kitsas hilp.Ainus lootus,et venib parajaks.Eesti turul on puudu pood mis pakub riideid ka nats suurematele inimestele.
  3. Millest alustada?

    Sääreluud on tugevad ja peavad mitu korda suuremat raskust kenasti vastu aga probleem on põlvedes.Põlved on kunagi spordiga nässu keeratud.Toitumise kohapealt olen sinuga 100% nõus ja võtan selle teadmiseks.
  4. Millest alustada?

    Olen siin foorumis ja sellel teemal alles uus ja vajaks natuke asjatundliku abi.Nimelt olen otsustanud oma tervise kontrolli allan võtta ja mõned kilod rasva lihase vastu vahetada.Millest oleks kõige otstarbekam alustada?Olen 142 kg raske ja pikkust on 190cm.(Nii et jooksma nagu ei läheks).
  5. kas piisav ja t8hus treening?

    Jõudu ja mõistust sulle :-))
×