Jump to content

l.y.n.x

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

l.y.n.x

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kõhutants

    Tantsu (kõhutantsu, mustlastantsu, idamaist balletti) saab õppida Tallinnas Õed Šahrazad ehk Sisters Shahrazad käe all. Koduleht www.shahrazad.eu ning telefonid +372 5668 4068 ja +372 5668 0868. Õed Šahrazad peavad sel aastal oma stuudio 10. a. juubelit! Tähistavad sünnipäeva novembris, Egiptuse lavadel esinedes!
  2. Treening- ja toitumiskava

    Näiteid on alati võimalik tuua, ka väga erilaadsete, varieeruvate, hetrerogeensete ja erandlike asjade kohta. Näite puhul palungi lisada paar märkust kava saanud / rakendava inimese eesmärkide ja hetkeseisu kohta. Ning toetudes eelnevale tsitaadile, küsin veel kord näiteid toitumis- ja treeningkava kohta. Lootes, et kogemuste jagajaid leidub!
  3. Treening- ja toitumiskava

    Küll oleks kasulik näha (kasvõi) ühe päeva väljavõtet toitumis- ja treeningkavast. Mõtisklen ka ise tellida, aga enne tahaks nö katsuda... Toodagu siinkohal näiteid erinevate parameetritega inimesed ühest päevast oma toitumis- ja treeningkavast, kui tundub võimalik!
  4. rasvapõletus erilisel moel

    Võid oma preilidega veidi kavaldada. Üks variantidest - selgita, et tabletil on mõju, kuid see on oodatust tunduvalt väiksem (ja nad peaksid sellega arvestama). Tabletid toimivad vaid ühe kuuri jooksul (oletagem 20-30 päeva), edasi harjub organism ning positiivset toimet ei avaldu. Taas saab tableti mõju näha poole aastase vahega, st poole aasta pärast võib kuuri vajadusel (!) korrata. Loodan, et Su preilidele tundub selline variant hea kompromissina. Esiteks, saavad nad siiski järgi proovida, kas mõju on ja milline see on; teiseks, ehk ei vaja nad tablette enam poole aasta pärast ning kolmandaks, (see on pigem Sinule) Su sõna jääb maksma. Head mõjutamist!
  5. kaloridefitsiidi määr

    Suur aitäh ka Sulle, Alan B'Stard! To: Hellboy! Leptiinide osas selgitan, mida tean - see on ensüüm, mis rasvarakkude suurenedes saadab signaali ajju, et on tekkinud vajadus suurenevat rasva hulka kiiremini põletada. Leptiini defitsiit või aju oskamatus selle ensüümile reageerida põhjustab rasvumist.
  6. kaloridefitsiidi määr

    Aitäh, AileKuuda! Aitäh, Alar!
  7. kaloridefitsiidi määr

    See kõik on arusaadav. Täpsustan küsimust - neljaviljahelbed keedetud veega soola, suhkrut, võid, piima vmt lisamata.
  8. kaloridefitsiidi määr

    Tere! Öelge palun, mis vahesse võiks jääda kaloriarv, mida lahutada keskmisest kalorivajadusest (teadagi, vastavalt soole, vanusele ja füüsilisele aktiivsusele igal ühel oma vajadusest) ning mille tulemusel algab normipiires kaalulangus, mitte aga ei teki ainevahetuse säästurežiimi? Paar lisaküsimust. Kuidas peaksin arvutama neljaviljahelvestest saadud kaloreid? Pakendil olev info (100gr kohta 326kcal) peaks ju puudutama kuivainet. Kas peaksin kaaluma kuivainet enne keetmist ning seeläbi selgitama kalorisisaldust? Järgnevas väga kahtlen, kuid siiski küsin, kas tegemist saab olla identse kaloriarvuga nii kuivaines kui keedetud helvestes? Kust on võimalik leida selliste ainete kalorisisaldust nagu kuivatatud kirsid ja kuivatatud jõhvikad? Lootes asjatundjate vastukajale!
×