Jump to content

tavido

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tavido

  • Tase
    Vaatleja
  1. Sääre kasvatamine!

    Mitu seeriat keskmiselt kokku teed?
  2. Sääre kasvatamine!

    kle jah isegi seda on proovitud kõik ei tulnd korraga meelde, kuskilt kuulsin et ka targemad mehed on seda soovitanud, et viia sääretreeningul intensiivsus üles, aga ta rsk muutub mul väga vastupidavaks siis ( ja siis olen raskust andnud, aga nagu ikka ei funkanud väga ja kippus pigem reljeeseks minema) aga eks ma proovi siis veel .... Mis arvad, kui eesmärk on mass, siis peaks ikkagi eelkõige raskust andma? Ja Aile selle Arnoldi sääre teemaga olen ka kursis , aga seal oli asi pigem andes ja geenides ning võib olla isegi viitsimises, sest Arnold ütles oma raamatus, et nad naersid et mul ei olnud säärt aasta pärast oli mul parim säär
  3. Sääre kasvatamine!

    1. ZON küsimus oli personaalseid soovitusi, mitte diskuteerimine minu texti kontekstist välja valitud mingi suvaliselt lause kallal! Küsimuseks on ikkagi sääre kasvatamine. Mis "Õige kulturist" ? Ei pea end kulturistiks, kaugel sellest ja ka Eestis on vähe neid, kes võivad pidada ning kes asjaga kursis on seepärast siia kirjutasingi topicusse "Küsi Spetsialistilt". Vaata teinekord hoolikamalt konkreetsed küsimused on toodud minu esimese postituse all. Kui oskad anda soovitusi palun, aga jääme ikka teema piiridesse. 2. Tänan Aile, kuid olen selle artikli sisuga tuttav.
  4. Sääre kasvatamine!

    Jäi mainimata, et ootaks siis eelkõige targemate inimeste vastuseid, või nende kes end targaks peavad ....
  5. Tere! Oleks üks küsimus seoses sääre trenni ja selle metoodikaga, aga kuna ei ole enda jaoks leidnud õiget "töötavat" treeningut, siis mõtlesin küsida natuke nõu, kuig ka siin portaalis on palju juttu (ka artikleid) olnud sääretrennist. Situatsiooni kirjeldus siis järgmine: Enam vähem aktiivset jõusaali kogemust on 7,5 aastat ja vanus on 23. a. Kuigi olen lihtsalt aktiivne jõusaali külastaja, olen tegelenud aktiivselt ka rinnalt surumisega (80 kilo kaalu juures õnnestus suruda 170kg särgiga ning koos hoidmisega, aga see selleks). Aktiivse treeningperioodi kaal on 84-85 kg, pikkust on 171 cm ja kehatüüp on väidatavalt mõõtmiste tulemusena endomorfne-mesomorf. Üldisest füüsiset annab võib olla parema ülevaate pilt .... http://www.zone.ee/tavido/pilt.jpg?2 Mina ning nii mõnigi minu sõber oleme juba aastaid hädas olnud sääre treeninguga ning sellele massi lisamisega. Olen lugenud, et väidetavalt on see geneetiliselt kõige rohkem kaasa antud lihas. Ott on kunagi pool naljaga öelnud, et mõnel mehel on see kohe ja teisel ei kasva sinna kunagi midagi. Kuna olen suht jonnaka iseloomuga, siis ei tahaks ikkagi kergelt alla anda. Sama häda kehtib ka rannete kohta. Ilmselgelt ongi peamiseks põhjuseks geneetika kuna liigeste ümbermõõt on väike randmete ning ka jala pahkluude ümbert, samas reied ning biitsepsid mõõdud on täiesti normaalsed. Olen proovinud: 1. Pikki seeriad. 2. Lühikesi seeriad. 3. Eelnevate kombineerimist ning periodiseerimist. 4. Erinevaid harjutusi. 5. Erinevaid jalalaba asendeid treenimaks sisekülgi ning väliskülgi (neid vaheldumisi või siis nädal üks nädal väliskülge teine sise jne). 6. Langevaid seeriad, kiirenevaid jne. 7. Olen alustanud trenne sääre trenniga, kuna väidetavalt on trenni alguses verenäitajad parimad. 8. Olen vahetatud teatud aja tagant sääre trennide tihedust nädalas. Kõike neid aastate jooksul, mitte kahe kolme kuu jooksul . Seega nüüd küsimused: 1. Kuigi kasvu aluseks on paljuski rutiini vältimine, kas peaksin jääma ikkagi mingi teatud loogika juurde lähtuvalt raskusest ja seeriata pikkusest (ntks. enda loogika oli see et teha alguses teatud aeg pikki seeriaid ja seejärel järk järgult suurenda raskust, aga see ei ole just väga töötand ... )? 2. Antud probleem tuleneb eelnevast punktist, säärega seotud probleemiks on paljuski fakt, et et ta muutub vägagi vastupidavaks väga kiiresti, kas oleks siinkohal häid soovitusi? 3. Suures plaanis, kas peaksin jääma suurte raskuste või pikkade seeriate juurde (ntks 3 nädalat suuri raskusi ja nädal pikki ja siis otsast peale) ja nii aastaid ehk massitrenn likkagi lähtuvalt raskusest? 4. Teie kogemusi säärre trennist Ootan kommentaare ning personaalseid soovitusi trenni efektiivsemaks muutmise aadressil.
  6. Ylikooli poisid

    TÜ majanduse magister 2-e aasta.
  7. Lõuatõmbe maailmarekord

    mõned aastad tagasi oli yle 700 ja tegijaks oli kuskil 40 kg kaaluv vietnamlane.kui puhtalt ta tegi seda ma kahjuks öelda ei oska aga ikka vist nõksuga vist.
×