Jump to content

ants_k

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ants_k

  • Tase
    Vaatleja
  1. Lõuatõmbed lailihasele

    Aga mul on selline küsimus, et kas on mingi vahe ka kas tõmmata blokki kukla taha või rinna peale?
  2. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Küsiks kohe,et kas teil neid kalendreid on veel alles?
  3. Kätekõverdused

    Otseselt valus ei ole, aga see on selline ebameeldiv närvi surin. Selline tunne nagu siis,kui kergelt lööd künarnukiga vastu mingit lauaäärt .
  4. Kätekõverdused

    Tõesti ma ei selgitanud piisavalt hästi . Ma mõtlen kahte erijuhtu esimene kui teen nukkide peal kätekõverdusi, siis lööb surina läbi. Teine on siis kui ma lükkan käe sirgu nii, et peopesa on maapinnaga paralleelne. Teine variant on hea ette kujutada nii,et seisad püsti ja tahad kätt sirgu alla lükata nii, et peopesa oleks maapinnaga paralleelne.
  5. Kätekõverdused

    Selline lugu, et nukkide peal kätekõverdusi tehes ja käsivarre sirgeks lükkamisel nii, et peopesa oleks maapinnaga paralleene, käib käest selline närvi surin läbi. Oskab keegi öelda millest see tingitud võib olla ja kuidas sellest lahti saaks.
  6. Lisarakus jooksmisel

    Väga tark otsus, ei ole just kõige meeldivam kui põlv tuksis on.
  7. Taekwondo

    Wing Tsunis see painduvus esialgu väga määrav ei ole ja samuti nagu kasv ei ole takistuseks.
  8. Taekwondo

    Ma pole küll spetsialist, aga karatega peaks neil päris suur vahe olema. Ehk oskab mõni targem mees siin kohal sõna võtta.
  9. Mul on selline mure,et trenni tehes ja ka füüsilist tööd tehes hakkab pea valutama. Varem pole sellist asja tähendanud,aga nädal aega tagas,i kui tegin õhtul kätekõverdusi, siis lõi pähe valu. Nüüd igakord kui füüsiliselt pingutan tuleb see valu tagasi. Millest võib see tingitud olla?
×