Jump to content

cust4rd

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

cust4rd

  • Tase
    Algaja
  1. Madalalaubalisus!

    Ise kõndisin tüdrukuga mööda viru keskuse bussiterminali ja ees natuke kõrval seisab umbes 8-ne venelaste kamp ringis. Kõik olid minuvanused või vanemad (ise olen 16, käin 4x nädalas jõusaalis). Üks neist astus siis ringist välja ja tuli mulle umbes 30cm lähedale ja ütles venekeeles midagi sigaretiga seoses. Okei, orgunnisin talle selle suitsu ja next thing I know see vend oli mulle lihtsalt rusikaga näkku löönud (LIHTSALT NIISAMA). Okei, ei olnud valus. Võtsin tüdrukul uuesti käest kinni ja keerasin ümber ja jalutasin rahulikult tagasi. Tundsin, et ninast hakkab verd jooksma, võtsin taskust salvrätiku ja sellega sai korda. Vaatasin selja taha et kas tuleb järgi kah. Ja tuligi, aga oli omal ühe sõbra kaasa kutsund ja kõndisid järgi. Of course mul kainet mõistust oli ja teadsin et mul pole mõtet hakata tõmblema 2 venelasega. Läksime ruttu bussi peale. Sellised olukorrad panevad ikka mõtlema küll et inimestel võiks mingisugunegi self respect olla... lihtsalt minna mingi vennaga kaklema kel ilus tüdruk käe kõrval, PROFIT???? Ma ei mõista, miks peaks keegi omaenda probleeme teiste inimestega seostama, eriti füüsiliselt? Idiootsus.
  2. Soolatüügas

    A palju maksab see külmutamine/laser/kõrvetamine ?
  3. Küsimus!

    sinu vanuses tüdrukule? mis su vanus on üldse?
  4. Ektomorf=Endomorf, mesomorf

    "Ma proovin mahutada ühte päeva 200-300 grammi proteiini." See tähendab siis seda, et kui osta 450 krooni eest 900g-ne proteiinipulber, saab see 3-4 päevaga otsa? Huvitav.
  5. Ektomorf=Endomorf, mesomorf

    ei viinud mind kuhugi see link peale fitness.ee esilehe
  6. Ektomorf=Endomorf, mesomorf

    vabandust, kas keegi saaks anda lingi kehatüüpide kohta, kust saab rohkem informatsiooni? aitäh.
  7. Vesi

    et kui kollane on siis on liig? või mõtlesid vastupidi et kui valge on siis on liig?
  8. Vesi

    ei või juua siis kui janu pole?
  9. Vesi

    kui liigne on liigne?
  10. Vesi

    Küsimus siis selline: Kui palju peaks vett jooma? Teen 3 korda nädalas jõusaali ja sel nädalal olen ikka suht palju vett sisse juginud. On see hea? Väga tihti käin kempsus ka On see nii, et mida rohkem joon seda parem?
  11. Kõhulihased.

    Kas sa toidulisandeid ka kasutad? Ja dieeti pead?
×