Jump to content

Tipp ja Täpp

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

-1 Tropp

Tipp ja Täpp

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 29.02.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    guatamala
  1. Margus Silbaum ja Elar Kraav jõutõstmise MMil

    Nutavai peab proovima!!!!! Margusest vähe kahju, ilus tõmme......aga see world record vilkus jube hästi ekraanil
  2. Margus Silbaum ja Elar Kraav jõutõstmise MMil

    Kuidas kärab Eesti eliit Jõutõstjad, meil täpiga kärab päris hästi. Pole kaua kirjutanud......pikalt väljamaal töötanud ja trenni lõhkunud. vaatan teil siin käib mm, päris haledalt tõmbavad/suruvad vanad......230kg kasutada trikood nagu nali juuuu!!! Meie oma Rauno Heinla tõmbab 402kg ja ligilähedase tõmbega on meil veel teisigi.
  3. Steroidisõbrad avasid oma portaali

    Oooo jälle Aleksandr kommenteerib, meil tekkis selline küsimusi, kas sa midagi muud ka teed kui istud siin foorumis ja ajad möga suust välja???? Sinu jutust aru saades on need mehed kes kirjutavad Kalmuse foorumis kõik steroidmehed ja sina oled ainus puhas, on nii? Kui me õigesti aru saame, siis sul on kõrgharidus JAH? Aga tekst mis suust välja tuleb on nagu mingi 14 aastase tati oma. Sinu loogikat järgides, siis see mees kes müüb alkoholi on räme alkass, kuigi ise seda ei tarbigi!!!!!!!!!
  4. Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?

    No ja nüüd ongi käes. Kui te natukse olete asjaga kursis siis näete kuidas Oti ja Tokko maffia ümberkaudse välja suretab. Siit ettepanek, Aga Ott teeme sulle vereproovi ja vaatame kas sa siis ka kiljud siin et ma olen puhas ja vaadake kõik teised on dopingumehed. Senikaua kui EMV on absoluutne võitja on 88 kilo raske, ei saagi siit midagi head tulla. Ja alati kui keegi on suurem kui Ott siis "PISSILE". SIIT TÕETERA TEILE ALALIITUDE BOSSUD... SEDASI JE.......DES SAATE ENDALE SELLISE KUIVIKUTE JA KÕRENDITE LAVA NAGU PRAEGU EMV ON. Sporti saavad teha ainult need kes on Oti sõbrad, teised kõik on jamad mehed ja need sööme välja. Varsti on teil lavad tühjad ja siis imete endal näppu ja imestate miks keegi ei tule võistlema, me ju nii toredad poisid siin. Selle Aderi asja kohta ka niipalju,et õigesti tegi et pani, ja kui kaua pani mingi 2 kuud ja juba pani massiga Otile pika puuga, mis see tähendab, et "keegi" ei ole viitsind trenni teha?????? Nüüd peaks veel panema ja veel suuremaks kasvama, siis oleks meil ka KOLL.
  5. Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?

    Oi Oi kas tõesti Ott oli positiivne???
  6. Noh posid kas seljad vedasid siis jälle alt. Onu Imre oli tubli ja joppas neljandaks TUBLI. herr Ott proovis nagu jaksas kuid jäi peaaegu viimaseks. Teistest ei ole üldse mõtet kirjutada ja internetti risustada. Istusime Tipp ja Täpp koos ja arutasime seda teemat, sooviksin meie seisukohti siis natsa rahvale ka jagada. NB! Nälginud ja muidu kobedatel inimestel mitte edasi lugeda. Onu Vähk: TUBLI neljas koht, aga sõna otseses mõttes vedas selg sind JÄLLE alt. AGA NATUKE PUTRU JA SAAD KA AUHINDADELE JAOLE, seniks aga HEAD ISU!!! herr Ott: Sa tead kuidas suureks kasvada ja kus asub täiskasvanute liivakast aga ikkagi mängid kolmanda klassi liivakastis. Meie soovitus HAKKA ÜKSKORD KASVAMA. Kas 2001 sa ei osanud vormi teha? Siis nagu hakkas juba tulema. Koli-100 meeste kaalu ja saa suureks siis äkki me tuleme ja mängime ka sinuga natsa aga senikauaks KASVA SUUREKS ja mängi titadega edasi. Marek Kalmus: Muidu hea mees aga näe oskab ennast nii "rosinaks" teha, et ei jää mehest midagi järgi. Kui kaalusid 120kg olid juba noh peaaegu normaalne kulturist. Ah ja see ka, senikaua kui sa Fitnessiga koostööd ei teinud, siis olid noh nn. normaalne. Jäta need teoreetikud ja tee trenni edasi siis saab sust äkki asja ka kui jaanipäevaks külm ära ei võta. JA NÜÜD ÜLDISELT: Nagu te kõik juba aru olete saanud, siis ausalt ei saavuta siin elus midagi. Kui te siin foorumis ulute nende jõutõstjate üle kes suruvad, oli see surumisvestiga vms, et see ei ole õige surumine. Aga tähtis on ju see kui palju surud, mitte see kuidas?. Siit, oluline on suurus, mitte see kuidas selle saavutasid. TÄHTIS ON KVALITEET MITTE KVANTITEET On ju nii. Aeg on kasvada ema seelikusaba alt välja ja hakata käituma nagu õigele mehele kohane. Loodusseadus ju ütleb ka "tugevam jääb ellu" ja kes on tugevam? Üldjuhul ikka see kes on suurem. Mõned üksikud erandid välja arvata. Selline huvitav mentaliteet on meie Liidul, saadame suure hulga mehi välja, et oleks suur koondis aga tulemus ikkagi üks suur NULL. Kas ei oleks vaja hakata mõtlema sellele, et äkki saadaks piiritaha võistlema ikka sellised "bodyd", kes midagi saavutada võivad???? Saatsite Ivo Pärle, aga laval oli tühi koht teistega võrreldes. Siit teile natsa mõtlemist, kas ikka on vaja niipalju kõvatada, ooo meil on läbi aegade suurim koondis, (oleks võinud juurde kirjutada veel), kes ei ole võimeline midagi saavutama. Nüüd algadatakse veel teema ka, et meile tehti liiga. See on umbes sama, et ma norin ja saan peksa, siis hakkan kirjutama igal pool, et vaadake nüüd saab norimise eest peksa ka:DAAAA Kui läks nii nagu tavaliselt, siis tuleb ikka suu kinni hoida ja vaadata, mis untsu läks ja sealt omad järeldused teha, mitte kohe uluma hakata. AH JA UNUSTASIN ,SIIN JU KÕIK ULUVAD: SORRY VIIMASEKS HINGAKE 10 X SISSE JA VÄLJA, SIIS MÕELGE ASJA ÜLE, NING KUI MIDAGI EI MEELDINUD JA KUI MIDAGI OLI VÄGA VALET, SIIS PALUN! Seniks ilusat ja rahulikku õhtut!! Tipp ja Täpp "Teeme selga"
  7. Tipp ja Täpp - suud puhtaks!

    No kuidas te olete võinud meid juba unustada Me olime omal ajal kaks kõige kuulsamat lastesaate tegelast
  8. Milliseid jalatseid kannate?

    Meie Täpiga kanname Adidas Weightlifting boots´e ja Adidas Wrestling boots´e
×