Jump to content

Risto17

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Risto17

  • Tase
    Algaja
  1. nahk on pruunimaks läinud.

    viimase võib ka vähese pesemise pähe lükata
  2. nahk on pruunimaks läinud.

    Noh on ka endal selline tunne ja ka teised on küsinud, et kas oled solaariumis käinud. Küllap on tegemist siis tugeva jõusaalivalgustusega :D
  3. kava

    No tahaks vaheldust. Juba poolteist aastat tehtud erinevaid variatsioone nendest kavadest kus nädalas üks kord igat lihasgruppi treenitakse. 2x lihast nädalas pidi efektiivsem olema.
  4. kava

    Tänan , eks tuleb siis omal nahal järgi proovida, eks see kõige õigem ole . Aga milline oleks siis nö ideaaljaotus , kui eesmärgiks igat lihast kaks korda nädalas treenida? Hetkel olen treeninud sellise kava järgi. Esmaspäev :Rind, Triits Kolmapäev:Selg, Biits Neljapäev:Jalg, Säär+ jõutõmme, Reede:Õlg,trapets
  5. kava

    Esmaspäev Rinnalt surumine Kitsalt rinnalt surumine Kangi surumine valveseisakust Rööbaspuul surumine Kükk kangiga Säär Teisipäev Lõuatõmbamine lai haare Lõuatõmbed kitsas haare Kangi tõmbed kõhu alla Küünarvarte kõverdused Jõutõmme Neljapäev Rinnalt surumine Kitsalt rinnalt surumine Kangi surumine valveseisakust Rööbaspuul surumine Kükk kangiga Säär Reede Lõuatõmbamine lai haare Lõuatõmbed kitsas haare Kangi tõmbed kõhu alla Küünarvarte kõverdused Õlakehitused Keretõsted Kas on mõtet midagi sellist proovida, või näib täieliku pornona? seeriaid teeks harjutustel kuni neli ja kordused hoiaks 8 peal. Ette tänades.
  6. Rinnalt surumine Kitsalt rinnalt surumine Kangi surumine valveseisakust Rööbaspuul surumine Kükk kangiga Lõuatõmbamine lai haare Lõuatõmbed kitsas haare Kangi tõmbed kõhu alla Küünarvarte kõverdused Jõutõmme Kas midagi sellist oleks siis mõtekas proovida(trenn 4 korda nädalas)? Kuidas kõige effektiivsem oleks, kas peale kahte päeva puhkus või trenn ülepäeva? kas oleks midagi juurde lisada . ette tänades. Siiamaani olen truu olnud kavale kus tehakse iga lihast üks kord nädalas. Kas säär oleks ka vaja kuhugile sisse paigutada?
  7. Õlg

    Suured tänud abi eest , eks ma siis esmaspäeval hakkan katsetama .
  8. Õlg

    kul lähtuda sellest et õlad on suur lihasgrupp siis peaks jätma taastumiseks 72 tundi , kuigi enda seisukohalt õlg taastub kiiresti.
  9. Õlg

    Plaan teha järgmiselt: 1päev rind+triitseps puhkus 2.päev selg+biitseps+käsivars puhkus 3päev õlg+trapets 4.päev jalg ja peale jala päeva algab kohe rinnaga pihta.
  10. Õlg

    Kas õla ja rinnatreeningul oleks soovitatav jätta 48 või 72 tundi vahelt? ette tänades
  11. treening

    Hetkeseisuga jätan siis kava sellise, ega katsetamine ju halba ei tee ja koormus ka ei tundu eriti suur olevat kui teha harjutusi 3 seeriat ja baasharjutustel kordusi 6-8. Suured tänud abi eest! Esmaspäev Lamades kangi surumine Kaldpinnal kangi surumine Pullover Kangi tõstmine lõua alla Hantli tõstmine seistes ette Jalapress Säär (sääremasinal) Kõhulihased Teisipäev Küünarvarte kõverdamine Küünarvarte kõverdamine istudes kaldpingil hantlitega Küünarvarte kõverdamine pealthaare Rööbaspuudel surumine Lamades prantsuse surumine Plokil surumine Käsivars (pealthaare) Kõhulihased Neljapäev Jõutõmme (üle nädala) Lõuatõmbamine rinnale (lai haare) Lõuatõmbamine (kitsas haare) Kangi tõmbed kõhu alla Õlgade kehitused Hantlitega lendamine ettekallutatult Hantlite lendamine kõrvale Käsivars (althaare) Kõhulihased Reede Kükk kangiga Käärkükk Säär (jalapressil) Kõhulihased ja seljasirutajale keretõsted pukil(see nädal kui jõutõmmet ei tee)
  12. treening

    Plaan oli nagu esmaspäeval teha õlaesiosa (kangi tõmbamine lõua alla ja hantliga ette lendamine), no ja neljapäeval kesk ja tagaosa ( kangi surumine kuklatagant ja hantlite lendamine kõrvale) - need viimased peaks ju olema rohkem õla tagumisele ja keskosale. Või on teil paremaid harjutusi soovitada? Juhul kui õlg tuua ühe päeva peale siis mida samal päeval veel treenida? kas õlale harjutusi liiga paljuks ei läheks kui korraga treenida kõiki osasi?
  13. treening

    õlga on kaks korda nädalas sest on mõeldud eralid treeningut õla esi ja tagaosale. Trapetsi trenn oleks ju mõtekas läbi viia õla tagumise osa treeningul ?
  14. treening

    Tegin nüüd uue , natukene teistsuguse kava, uurides teie viiteid jne . Kas tuli nüüd parem ja kas oleks soovitatav teha laupäeval näiteks poksi ja selle kõrvale isoleeritult mõnda väikest lihast triitsa või biitsa? või siis kolmapäeval säärelihast et annaks lihasele parema massi Esmaspäev Lamades kangi surumine Kaldpinnal kangi surumine Pullover Kangi tõstmine lõua alla Hantli tõstmine seistes ette Kõhulihased Teisipäev Küünarvarte kõverdamine Küünarvarte kõverdamine istudes kaldpingil hantlitega Küünarvarte kõverdamine pealthaare Rööbaspuudel surumine Plokil surumine Käsivars (althaare) Kõhulihased Neljapäev Lõuatõmbamine rinnale Kangi tõmbed kõhu alla Õlgade kehitused Kangi surumine kukla tagant Hantlite tõstmine kõrvale ülesse Käsivars (pealthaare) Jõutõmme Kõhulihased Reede Kükk kangiga Käärkükk Säär (jalapressil) Säär (sääremasinal) Kõhulihased
  15. treening

    Phm kui teha nädalas 2 korda biitsepsit ja triitsepsit siis trennis piisaks ainult 1 harjutusest ?(mõni baasharjutus neile, NT: Biitsepsile küünarvarte kõverdamine kangiga ja Triitsepsile Surumine rööbaspuudelt)
×