Jump to content

rambo

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rambo

  • Tase
    Vaatleja
  1. Fast vs Tai Kane

    Ronnie Coleman pidavat ka Tai Kanet kasutama:-)
  2. Küsimus Protein nr. 1 kohta

    Oi, andke palun andeks Teie nõuannetes kahelda julgesin (koguni väiteid ümber lükata proovisin). Kõik Teie soovitused on õiged ja ma ei tahtnud Teie väärikust riivata. Ainus milles Te eksisite on väide kibestunud ja siis veel kulturist, kelleks ma ennast küll ei pea. Jõudu !
  3. Küsimus Protein nr. 1 kohta

    Lisada võiksid ka lemonit ja seda südaöösel. Kuule TIPPKULTURIST, mees ju ütles et ta on algaja. Kõigepealt peaks ta õppima toituma, saades toidust vajaminevad ained lihase kasvuks. Alles seejärel võiks valgukogust tõstma hakata. Milleks kohe retseptoreid suure valgukogusega harjutada? Aga müük on vist sulle tähtsam kui arukad soovitused:-(
  4. Mida teate Muscle Pro nimelisest tootest??

    Ektomorfsele kehatüübile sobib küll ja ideeliselt peaks inimene suutma lihaseid kasvatada ka ilma toidulisanditeta (ja suudabki). Ka liigne valgu tarbimine võib põhjustada rasvumist.
  5. Hommikusöök

    Hommikusööki söömata trenni minna on lollus. Sellega põletad koos rasvaga ka lihaseid. See liigselt madal veresuhkur ajabki sul pildi tasku. Enne trenni tasuks tarbida aeglaselt imenduvaid süsivesikuid, mis kataks trenniks vajamineva energia. Ise soovitaks väikeses koguses tatraputru ja banaani (tõstab veresuhkrut ja saad keha kiiremini üles äratada). Alles peale trenni valk koos süsivesikutega.
  6. Fast vs Tai Kane

    Iseenesest on su jutt ju tore Marcu kuid kui sa arvad, et keegi toidulisandeid vahendavatest firmadest selle hinnapoliitikaga kaasa läheb siis sa eksid. Suuri kasumeid ei teeni neist keegi ja kauba hind ning kvaliteet määrab turu reageeringu. Samas olid ajad, kus 1,2 glutamiin (robocop) maksis samuti 100 krooni vähem. Äkki oli seegi robocopi poolne hinnapoliitika. Eiselt on vast ainus, kes kehtestas kohe hinna mida pole siiani muudetud. Sinu rahustuseks võin veel lisada,et kulturism kui spordiala on väljasuremise äärepeal. Vaata võistlejate arvu ja kui sa arvad et auhinnaks saadud lemon korvab kümned tuhanded kroonid siis see nii ei ole. Aga ostes robocopi tooteid toetad Otti (A.Tokko tsitaat). Hea et meil vähemalt üks "tippkulturist" olemas on.
  7. Fast vs Tai Kane

    See on huvitav lähenemine, aga mind ei huvita see kas võitlustel saadakse sheiker või mitte. Tervisesportlasena hindan allahindlusi mis mõjutavad otseselt minu rahakotti. Suurem ostjaskond on tervisesportlased ja see kommentaar oli küll "ämber". Elagu allahindlused ja "kütuseturu" effekt.
  8. hit

    Unustage see HIT ära ja hakkake korralikult trenni tegema. Keegi edasijõudnudest seda ei kasuta, sellest on juba rääkitud.
×