Jump to content

trinka

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

trinka

  • Tase
    Algaja
  1. Kas keegi koostaks toitumiskava?

    Tänan viite eest, selle koha leian ma ise ka üles. Ma just TAHAN toitumiskava tellida, lihtsalt ei tea, kelle käest, seal ju oma kümmekond inimest. Lootsin, et keegi on väljakutsest huvitatud ja annab märku, et mina treener see ja see arvan, et ma tean, millist kava sulle on vaja jne. Vot siis selle käst ma telliksingi. Tean, et siin ilmas midagi tasuta ei saa ja eks see, mis raskemalt (loe: oma rahakoti arvelt) tulnud, ehk ka enam järgimist leiab.
  2. Soovin tellida toitumiskava ja kuna ei oska personaalselt kellegi poole pöörduda, siis kirjutan siia. Olen 38 aastane kontoritööl olev naine. Kehakaal on 77 kg, pikkus 167 cm, ja vööümbermõõt kohutavad 95 cm. Veresuhkur on üsna kõrge ja arst ütles, et on suur oht haigestuda 2. tüüpi diabeeti. Esialgu ravimeid ei kirjutatud, kästi alla võtta 10-15 kg. Käed-jalad on keskkohaga võrreldes ikka suhteliselt peenikesed, ma tean et lokaalset rasvapõletust pole olemas, aga tõesti kogu mu ülekaal on kogunenud vööpiirkonda. Olen 3 kuud diabeediõe nõuannete järgi toitunud + 6 korda nädalas kiiret kõndi 7-8 km. Alla olen selle ajaga saanud tühised 2 kg (seegi läks esimese kuuga, nüüd 2 kuud täitelik seisak), vöökohalt sentimeetreid küll vähemaks ei ole jäänud. Kaloraaz on madal - 1500 kcal, suurem osa päevast kulub toidu peale mõtlemisele ja see on üsna väsitav. Spordisaali läheduses ei ole ja ega ausalt öelda sinna väga minna ei julge ka. Kes arvab, et saab koostada mulle toitumiskava, mis tõesti aitaks, võiks endast märku anda kas siin foorumis või caty29@hot.ee. Ma ei soovigi, et "jõuluks 10 kilo alla", aga järgmiseks suveks võiks vööümbermõõt olla alla 80 cm, kaal ei olegi oluline.
  3. Mida joote peale...

    Mida juua peale trenni kui on soov kaalust alla saada? Lihtsalt vett?
  4. Michael Phelpsi toitumine

    Ilmselt on midagi tõlkes kaduma läinud, loogilisem oleks ehk 12000 Kj, mis on umbes 4x suurem toiteväärtuse mõõtühik kui kcal, see teeks siis ligikaudu 3000 kcal.
  5. Tsink ja Magneesium

    miks mitte? kas kogused liiga väikesed või ei sobi koos?
  6. täisteraleib

    Vurimehe leib on väga hea, kahjuks ei mäleta firmat, vist üks väiksem tootja Saare- või Hiiumalt
  7. Kas tuled pühapäeval EKV vaatama?

    Ise ei saa vaatama tulla, aga sugulsele kinkisin piletid sünnipäevaks. Eelmisel neljapäeval oli pileteid veel lahedalt saada, ei tea kas peale reedest Jõekalda st Margna vs Fitness.ee saadet läks rabamiseks?
  8. Minu probleem

    Aga kui kaua nii toituda tuleks? Ampser ütles selle menüü kohta nii: 1284.77 kcal Miks sa nii vähe või nii lahjat toitu sööd? Isegi kui sa tahad dieeti pidada, sööd sa liiga vähe. Tavaliselt jäävad nii saamata ka mitmed olulised toitained. Kiire kaalulangus pole püsiv ja tervis võib korrast ära minna. Piira liigse rasva tarvitamist, väldi suures koguses rasvaseid maiustusi ja rasvaseid snäkke.
  9. Minu probleem

    Tee copy ja paste ning wordis liigenda niipalju kui kulub
  10. Õlid

    E hakka uut teemat tegema, aga küsimus oleks selline et linaseemne õli soovitatakse tarvitada 1,5-2 kuud, siis pidada 2-3 nädalane paus (nii on pudelil kirjas). Mina olen hommikul dessertlusikatäie manustanud ja 2 kuud saab kohe täis. Ja nüüd siis ka küsimus, et kas ja millega linaseemneõli vahepealne 2-3 nädalat asendada?
  11. Praad + kalorid

    Eks see sõltub ju Kartul keedetud 1 tk (umbes 60 gr) 100 gr/kcal 77 seega 1 keskmine kartul annab 40 kcal, 3 kartulit 120 kcal Salat oleneb ju sellest mis salatiga tegu, ntx 100 gr porgandit annab 39 kcal, kui salatiks riivitud porgand siis 200 gr annab 78 kcal Koorekaste vast 250 kcal, üks spl on 15 g, siis prae kohta vast 4 spl, seega 60 gr ja 150 kcal No ja nüüd siis lihaollus ka, seda sa küll ei maininud aga ma ei usu et sa seda ei söö Sealiha 261 kcal Kanafilee 115 kcal Lõhe 195 kcal Loomaliha 185 kcal jne need on kõik 100 g töötlemata liha kcal, töötlemisel ju kaal väheneb vist mingi 20%, niiet näiteks 100 grammine valmis seapraetükk annab 326 kcal Nii et siis üks tavaline lõunapraad annaks kokku 120+78+150+326=674 kcal
  12. Kudas soovitada naisele??

    Naist saab mõjutada ikka kõige paremini kavalusega, ntx osta talle midagi väga-väga ilusat, aga number väiksemat kui ta praegu kannab (kleit või teksad vms), usu, see mõjub. Ja kui sa talle ostad veel näiteks mingid eriti lahedad trenniriided, siis vaevalt ta jätab kasutamata võimalust neid mõnes saalis demonstreerida No ja kui ta on juba saali meelitatud, siis edasine on juba kergem. Kui tuleb sünnipäev või jõulud, siis võid paluda sõpradel-sugulastel talle mõne klubi kuukaart kinkida näiteks. Toidu koha pealt - too koju lahjemaid toiduaineid (kana, kala), puu- ja juurvilju. Ja shokolaad kui seda üldse süüa, võiks olla võimalikult tume ja kvaliteetne, mina teen tahvli tükkideks ja tükid pistan sügavkülma. Sealt siis väga suure vajaduse korral luban omale, külm tükk sulab kauem suus ja maitseb eriti hea. Ja muidugi ära unusta premeerida! Millega iganes! Ikka piits ja präänik käsikäes. Tuli meelde, et üks mu tuttav tugevalt ülekaaluline ~50 aastane proua võttis alla 30 kg, sest mees lubas iga kilo kaotuse puhul 1000 krooni preemiat. Õnneks oli tal ka mida alla võtta... ja õnneks oli ettevõtjast mehel ka mida iga nädal peale kaalumist välja käia.
×