Jump to content

kapuuts

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kapuuts

  • Tase
    Algaja
  1. Hera80

    no väike sõnavääratus aga palju on 25ml kulp grammides? ja just küsimus oli ka et kas võtan samapalju valku,süsivesikuid nii peale jõutreeningut(2h) kui ka peale jooksupäeva(30 min),seda nagu kuskilt välja ei lugenud
  2. Hera80

    Tervist küsimus järgmine: palju peab valgu(hera80) ja süsivesinike(trauben zucker) vahekord sheigis peale trenni olema? ja kogus? mõõtelusikal kirjas 25ml...ehk siis mitu kulbitäit ja mida? Sooviks inffi jõutrenni treeningpäeva koguse ja vahekorra kohta (~2h) ja palju ja mida peale jooksupäeva (~30 min) et taastuda? Kaal 80kg,pikkus 177cm kui see info peaks vajalik olema.
  3. Milliseid toidulisandeid,lisaaineid?

    Lihtsalt väike teadeanne ja tänusõnad asjalikele vastajatele.Peale "Kulturism & Fitness"-i lugemist sain mitmetele küsimustele vastused.Soovitan kõikidel algajatel see läbi lugeda! ja nüüd ka juba pea kuu aega uue treeningprogrammi(Kaido omaga)tööd teinud ja pean ütlema ,et käsipidur on maha võetud ja progressi on kindlapeale jälle tunda.Kindlasti arenguruumi on kõvasti veel aga tundub et olen õigel teel Homme peaks Eestist sõpradega proteiin ka kohale jõudma ja viinamarjasuhkur sai ka ära ostetud,niiet järgmisest nädalast hakkan neid kah tarbima.Tänud veelkord!
  4. Milliseid toidulisandeid,lisaaineid?

    Tänud.Leidsin asja ülesse ja loen kindlasti läbi.
  5. Milliseid toidulisandeid,lisaaineid?

    Katsetan siis hetkel Oti treeningkava edasijõudnutele.2 treeningpäeva on läbi ja võrdlus minu oma aretatud kavaga on ikka päris suur.Püüan järgida seda järgmised kuud ja vaatan kuidas läheb.Ei ole veel jõudnud osta(Norras tunduvad asjad poole kallimad,ootan eestiskäiku) aga üks küsimus veel valkude ja süsivesinike kohta, et kas peale trenni selline sheigi kooslus oleks norm?Näiteks: Whey80+Malto6+Dextro(või on odavam osta kuskilt niisama viinamarjasuhkrut?)
  6. Milliseid toidulisandeid,lisaaineid?

    Em saalis käin Norras,sest siin olen viimased poolteist aastat tööl olnud.Siin on küll juhendaja olemas aga kardan et väljendamisoskusest või arusaamisest võib puudu tulla. Ja mis lollimäng? Mina kui uus kasutaja siis kust ma peaksin nii hästi teadma kes on siin need tegijad ja kes nn. virtuaaltegijad,kelle juttu tasub sõna-sõnalt võtta ja kelle oma mitte? Las ma süvenen enne siinsesse foorumiellu kui minu postitusi lollimänguks nimetad.
  7. Milliseid toidulisandeid,lisaaineid?

    No teeme proovi. Peale pooleteise tunnist foorumis artiklite lugemisest silme eest kirju juba.peab kõvasti otsima ja lugema et teada saada mis siis kokkuvõttes on kasulik või ei ole.Jätan täna katki,homme jätkan.
  8. Kava!!

    Tere.Olen u 9 kuud jõusaalis käinud aga asi jäänud kuidagi toppama.Kui tüli ei tee siis sooviks 3 päeva kava.Eesmärk terve keha rohkem aga võib tähelepanu pöörata ülakehale. erx.kapuuts@mail.ee Tänud!
  9. Milliseid toidulisandeid,lisaaineid?

    ok mõni näide kuskilt hästi töötavast treening kavast?
  10. Milliseid toidulisandeid,lisaaineid?

    pmst sama kava järgi jah 1 päev rinda,teine biiceps,triiceps ja kolmas selga.muidugi igal treening korral ka jalgu ja kõhtu selja osas nagu "stop" ei ole veel,selle poole peal nagu veel raskused tõusevad,biiceps ja triiceps no enamvähem "stop" juba aga rinna poole pealt paistaks nagu täielik "stop" aga valgu ja süsivesinike osas olen positiivsel arvamusel,tellin ära ja hakkan tarbima.selle kreatiini jätaks tagavara varjandiks
  11. Milliseid toidulisandeid,lisaaineid?

    Puhkamisest jah võib vahepeal puudus tulla.10 tunnised tööpäevad ehitusel, peale seda enamvähem kohe trenni.Päeva lõpuks suht väss küll aga noh midagi pole parata.Ja tean et toitumine pole ka päris see mis võiks aga vaatan oma menüü korra veel üle ja teen vajalikke muudatusi
  12. Milliseid toidulisandeid,lisaaineid?

    Nagu kirjutasin ,et olen ainult tavatoidu peal olnud.Siiani ei ole proovinud ei ühtegi lisaainet,sellepärast pöördusingi siin rahva poole.Aga et siis kreatiin oleks sobiv? On neil palju vahet,millist peaksin alguses tarbima hakkama ja palju? EDIT:ok kreatiini kohta paistab siin foorumis küllaldaselt infot olema,loen seda ise aga kas siis kreatiinist alustuseks piisakski?
  13. Mure järgmine.Jõusaalis olen käinud 9-10 kuud (3(2) korda nädalas).Nagu ikka arenguga lisasin ka treeningseadmetele kilosi juurde seda kuni 5-6nda kuuni.Nüüd aga areng niiöelda seisma jäänud.Ei tundu rammu enam olevat et kilosi juurde tõsta.Siiani ainult tavatoitu tarbinud ja trenni käigus lihtsalt jõujooki tarbinud(Isostar jne.).Mida peaksin tarbima hakkama et see asi paraneks(sheike,toidulisandeid,proteiine vms.) ja mida täpsemalt ja kui palju? Kaalus ei tahaks eriti juurde võtta kuna oli paar aastat tagasi probleeme sellega ja hetkel kah suht piiripeal(27a. 177 pikk ja 78-79 kg) Üldiselt arvan et toitumine mul võrreldes varasemaga normaalseks muutunud.Peale trenni kodujuustu,hommikuti müslit,täisterahelbeid piimaga ja muul ajal üritan võimalikult palju kana ja kala süüa ja rämpstoidust käsi eemale hoida.Eks arenguruumi muidugi on veel toitumises.Ootan vastuseid siis saaks ntx siitsamast fitness shopist vajalikud asjad osta.
  14. Kus saalis käite treenimas?

    Oslos Friskis & Svettis-es.Neid põhjamaades päris palju ja mõned ka mujal euroopas.Igatähes päris tasemel koht on.370 NOK = 600 EEKi kuu.Selle raha eest võid jõusaal,fitnessi taolised asjad,saun jne.Väikse lisaraha eest ka solaariumid.
  15. Tervist.Olen mingi kuu aega jõusaalis käinud ja tahaks arvamust oma senise treeningkava kohta.Et kas see õigustab end või mitte? Missiooniks on ennast korralikumasse vormi saada kuna mingi 1-2 aasta eest olin päris heas ülekaalus (90-95 kg ja pikkuseks 177cm).Hetke kaal on 76-78kg. Kolme päeva treeningud :1)rind ;2) triitseps ja biitseps ;3) selg. 10 min ratas + 1,5 h jõutreeningut + 0,5 h jooksu + saun.Põhiline küsimus on et kas on oluline vahe kas ma teen järjest näiteks rinnalihastele harjutusi või on ok kui teen vaheldumisi seeriaid nagu ma siiani olen teinud ? näide :rind-jalad-rind-jalad-rind-jalad-rind-kõht-rind-kõht jne. Ja mis on kõige parem viis energia taastamiseks peale trenni? Kas sellised asjad on ok-d nagu spordijoogid(nt.Isostari spordijoogipulbrist) ja müslibatoonid? Seda kohe peale trenni ja kui koju jõuan siis kodujuustu?
×