Jump to content

jyrik

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jyrik

  • Tase
    Algaja
  1. Mure l88giga

    kordan oma alandlikku palvet - v6etagu vingtsuni tekstist üks lõik, lisatagu sobiv füüsikaseadus ja näidatagu mulle, et näe, nii on. eks läbi aegade ole olnud nii, et targemad (need kes viitsivad oma ajusid kasutada) õpetavad teisi. püüavad neid harida mitte ei piirdu solvamisega. ootan seda nüüd ka karus88bmetsasmoosilt. aitäh.
  2. Mure l88giga

    kordan oma palvet - viita ühele füüsikaseadusele mis selle taoismimögaga kokku kõlab ja wing tsuni ülimuslikuks muudab. statistika näitab, et kõike idamaist mis on jaburaks marketingitekstiks vorbitud, ideaalseks pidavad inimesed ei oska ise väljendada elementaarseid mõtteid ega suuda kirjutada õigekirjavigadeta mille eest tuleks kolmandasse klassi istuma jätta. noh, tegelikult kehtib see kõigi salateadmiste kohta - kuskil nägin üht kuli kes rääkis sellest kuidas "energja liikumised ei ole igale matsile arusatavad" jne. sõnaga, sinu ülbus on isegi kosutav, aga sa pole esitanud veel mitte midagi mis oleks vähegi argumendi moodi. nii nagu sina viitad artiklitele ütlen mina, et need on täielik saast ja mul pole enne mingit kohustust rohkem põhjendada kui sa ei too välja mingitki argumenti mis sinu arvates pädeb.
  3. Mure l88giga

    erinevalt Vägivaldurist olen mina mitu talve külakoolis käinud ja tõesti avatud mõtlemisega mees, vabal ajalgi pingutan oma aju nii, et silmad ähvardavad pealuust välja tungida. Kas sa oleksid nii lahke ja viitaksid täpsemalt neile loodusseadustele mis wing tsuni võitlejale kasuks tulevad? see ei tohiks olla kuigi keeruline - loodusseadused on väga konkreetne ning hõlpsasti kirjeldatav teema.
  4. Kimbo vs Tank

    tank, kogu lugupidamise juures - ära enam ringi roni, palun
  5. Küsimus suurele ringile MMA kohta

    vabanda, see ei olnud küll nii mõeldud. lihtsalt lisasin natuke infot ilma üleüldse püüdmata kuidagi sind üle trumbata või lolliks teha vms. parimat, j
  6. Küsimus suurele ringile MMA kohta

    sul on kahtlemata õigus. usun siiski, et see foorum kestab veel mõnda aega ja kui näiteks oktoobris 2008 loeb keegi (mitte enam aiq3, sest tema käib juba trennis) seda teemat siis ta saab tiba rohkem infot mitte ei jää 2009 septembrit ootama, onju.
  7. Küsimus suurele ringile MMA kohta

    noh, ma tegelikult ei arva nii.
  8. Küsimus suurele ringile MMA kohta

    mhmhh. ma ple küll ehk õige mees sellest rääkima, aga baaskursus algab kaks korda aastas - septembris ja kunagi jaanuari lõpus / veebruari alguses. ja nii tallinnas (3dtreening.ee) kui tartus (elustreening.ee). kokkuleppel treeneriga saab liituda ka veidi hiljem. ja vanainimesi (üle kolmekümne) käib klubides mitu.
  9. hambakaitsmed

    hambakaitseid on paljudes "tavalistes spordipoodides" - spantal sport, sportland, vist isegi rademar...
  10. MMA poistele ka siis film valmimas

    ma eelistan kindlasti reaalseid võitlusi kõigile chuck norrise naljadele, aga kaldun arvama, et näitlemine on raskem töö kui võitlemine (eriti arvestades, et tänapäeval ei saa näitlejad naljalt endale lubada seda, et nad on lihtsalt "rääkivad pead".). isegi kõige labasemad näoilmed kaamera ees esile manada on raskem kui teha pärast korralikku trenni võitluskoreograafi valvsa pilgu all mõned tehnikad mis kannatavad teatud kaameranurga alt massidele vaatamiseks paisata. ja see, et filmis on isegi reaalne võitlus natuke tantsulisem kui tavaliselt on ju ainult hea, kuni tehnikad iseenesest on veidigi usutavad.
  11. Fight Night III

    Lauri ja Indrek võitsid mõlemad! hurraaa!!!
  12. Fight Night III

    kole kahju, et ei saa kohale tulla. tunduvad väärt vastased. Laurile ja Indrekule hoian pöialt nii et nukid valged. Jussile muidugi ka.
  13. ma tean, et ma pole teie jaoks mingi autoriteet, aga ma siiski soovitan. väga mitmekülgne tegevus - harrastajale ohutu, aga samas motiveeriv (üldfüüsilise põhja ladumiseks, näiteks) ning tõesti huvitav ja loominguline. kõlbab alustada üsna nadi ettevalmistuse pealt ja näiteks mina ei pea võimalikuks, et keegi läheks elustreeningust tmasse. vastupidise liikumise on läbi teinud paljud, mina kaasa arvatud.
  14. Cyborg vs Melvin Manhoeff

    küsime palju sa neid faite ise näinud oled? ei ole oluline vastata, tegelikult. oluline on, et nii nagu Vägivaldur ütleski - mma on ala kus on tohutult erinevaid asju mida hinnata. selles matshis oli kahtlemata palju kirge ja hoogu, aga ma olen näinud matshe mis on märksa mitmekülgsemad, tehnilisemad ja kus seda kirge ning hoogu (ja meeste võhma) jätkub kauemaks. küsimus on maitse-eelistustes. Fight Professor? tuled autoriteediga lööma? mis talle autoriteedi annab? ei, ma ei õienda, see oli lahe ja vaatamist väärt fait, aga ma olen näinud palju tehnilisemaid, intensiivsemaid ja mitmekülgsemaid võitlusi. parimat, j
  15. Cyborg vs Melvin Manhoeff

    natuke liiga palju slugfesti, et seda väga heaks matshiks pidada. aga tänan viitamast.
×