Jump to content

reactio

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

reactio

  • Tase
    Vaatleja
  1. kreatiini annustamine

  2. Rasva põletus.

    Pardon, mitte tõstja vaid rinnalt lükkaja, ajan need liiga tihti sassi juba. Okei, hetkel olen piisavalt ilmselt abi saanud. Aitäh kõigile vastanuile
  3. Rasva põletus.

    Okei. Võtaks asja kokku. Nii palju kui mina olen praegu aru saanud peaksin ma toituma nii - hommik [ valgud, rasvad ] lõuna [ valgud rasvad ] ja õhtul [ süsivesikud ]. Kui ma otsustan rasvapõletamise poolt, siis ma peaksin loobuma viinamarjasuhkru lisamisest mahla. Kuid kas ma võin veel kreatiini tarbida, juues seda koos viinamarja mahlaga, mis on teadagi süsikate rikas. Veidi teemast kõrvale. Mulle valmistati treeningplaan ühe sõbra poolt, kes on suht hea tõstja. Ta tegi mulle kava ülekaha jaoks [ 1 päev - rind, 2 päev - biits, triits, 3 päev - selg, õlg ] Küsimus on selles, et paljud räägivad, et see rinna päev tuleks koos triitsaga teha. Kas see oleks mõtekas või ei ole kohustuslik?
  4. Rasva põletus.

    Okei, lugedes läbi selle ajubiokeemia asja sain palju targemaks. Aitäh. Fruktoosi juurde tulles - Samas nagu tahaks lihast kiiresti arendada ja rasva % alandada, kas siis peaks loobuma lisasüsikatest?
  5. Rasva põletus.

    Mingeid soovitusi ka on? Hetkel midagi väga asjalikku küll pole saanud lugeda. Okei, kas siis viinamarja suhkurt pole üldse vaja või kuidas?!
  6. Rasva põletus.

    Ei hakka selle jaoks uut teemat tegema, aga küsimus on järgmine. Üritan treenida 6-7 päeva nädalas, tarbin kreatiini + fruktoosi enne ja pärast trenni, kõik nagu selle poole pealt korras, kuigi tahaks oma rasva % vähendada. Ise olen mõelnud variandile osta rasva põletavaid kapsleid, kuid olen lugenud ka, et lihtsalt kalamaksa õli on odavam ning tõhusam. Niisiis minu küsimus - Kumba siis enne, kas kapsleid ja milliseid või õli ja millist? P.S Toitumine on enda meelest korras, hommikuti jogurt/müsli, päeval praad [ kartul salat viiner/pihv vms. koolis ], õhtul siis puuvilju/jogurtit/riis vms. Kui oskate kuidagi toitumise suhtes aidata on kõik abisõnad teretulnud. Aitäh.
×