Jump to content

MSign

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

MSign

  • Tase
    Vaatleja
  1. Harjutuste järjekord

    Tean, et mingit ideaalset järjestust ei ole olemas, kuid kas keegi oskaks allaolevad harjutused panna sooritamise järjekorda. Tean, et suuremad lihasgrupid tuleb ennem teha, kuid ei tee veel nende "suurustel" veel hästi vahet. Kava on jaotatud kaheks: I 1. ÜLASELG 2. RIND 3. ÕLG 4. TRIIPTSETS 5. PIITSEPTS 6. TRAPETS 7. KÄSIVARS 8. RANNE 9. KAEL 10. KÕHT 11. KÄSIVARS II 1. ALASELG 2. JALG 3. SÄÄR 4. KÕHT
  2. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    Fitnessi poes on vadakuvalgu kõrval müügil ka sojavalk http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=314 Nagu näha on see palju odavam. Foorumit lugedes olen aru saanud, et vadakuvalk ikka kõige parem ja nii aga mis sellel sojavalgul siis vadaku omaga vahet on???
  3. Fitness pood

    tänud
  4. Fitness pood

    Ei osanud seda teemat kuhugile mujae postitada. Küsimus neile, kes on Fitnessi poest asju tellinud. Uurisin seda kohaletoimetamise asja ja seal oli kirjas, et Eestisisene postipakk (39.00 EEK). Kas siis pole vahet mida ja kui palju tellin, paki maksumus jääb ikka samaks ehk siis 39 kr??
  5. Kui tihti?

    1 Alustuseks küsiks millised on ohud, kui treenida pidavalt sama kava järgi, st harjutusi mitte vahetades või ei ole selles üldse vahet? 2. Kui, siis kui tihti tuleks harjutusi vahetada ja kas välja tuleks vahetada korraga terve kava või hoopis pooled harjutused või ühekaupa?
  6. Lugu veidi pikk, aga loodame et viitsite läbi lugeda. Teen 3 korda nädalas jõutrenni ja 3 korda nädalas tegelen kickboxiga. Trennid olen jaotanud kordamööda ja üks päev on puhkamiseks. Jõutrenn koosneb harjutustest: -seljale (ülaselg) -rinnale -piitseptsile -triiptsetsile -trapetsile -käsivarrele -randmele -kõhule (üla-ja alakõht) Probleem sai alguse aga sellest, et tahtsin veel jõukavva tuua harjutused alakehale. Tundsin aga et selg saab liialt koormust kuna seljalihased peavad ju kõigi nende raskustega mind püsti hoidma. Alaselg hakkas veidi trenni lõpu poole valu tegema ja trenn läks üldse pikaks - tekkis väsimus. Tekkis vajadus jõukava jagama hakata. Küsimus tekkis mul aga selles, et kas võiksin selja- ja alakehaharjutused viia kickboxiga ühele päevale...samas saab selg ju kickboxis niigi koormust!!?? Ja kui seda tõesti teha, siis kas peaksin jõuharjutused tegema ära enne aeroobset trenni või kickboxi trenni lõpus? Ise arvasin et alguses sest, muidu väsitan alguses lihase ära ning hiljem pole jõudu raskusi tõsta. Ise ei osanud midagi muud välja mõelda...kui teil on mõni parem lahendus, siis soovitage!
×