Jump to content

mdisain

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mdisain

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 18.12.1990
  1. MMA Rakveres

    Vabandage, et vana teema ülesse kaevan aga kas trenn veel toimub ja mis tingimused sinna tulemisel on ? Väga Nüri capoeira on all olemas aga viimati sai trenni tehtud 4aastat tagasi. Jalad ei liigu ja kõik muu on ka nüri aga oleks soov millegiga pihta hakata ja jälle vormi saada. M.
  2. Häda kehakaalu ja trenniga !

    ja teie jutu point on seal, et ma peaksin lampi treenima ?!
  3. Häda kehakaalu ja trenniga !

    ei saa hästi aru, mida ta selle all mõtlete.
  4. Häda kehakaalu ja trenniga !

    vanust 17 ja spordiala puudub, noorena sai 5a järjest Capoeiraga tegeletud aga hetke spordialaks on "php + sql ja xhtml".
  5. Tere, ei tea kas teema õigesse kohta saab aga mure on järgmine, kaalun kõigest 70kg ja rasvaprotsent on 6.5, see on liiga madal nagu see apraat mulle kisas. Varem tegin trenni regulaarselt ja ilusti, asi nagu arenes ka aga kõik räägivad mulle koguaeg et kui korralikku liha ei ole siis jõudu ka ei tule. Seega olengi dilemma ees, et kas hakata treenima massi või ikkagi jõudu edasi, mis hästi ei tule. Treenimata jäi päris pikk aeg, oli vastav operatsioon mis ei lasknud lihtsalt korralikult liigutadagi ennast, nüüd arvan et olen piisavalt taastunud et pihta hakata. On ehk mõni tark inimene, kes oskab öelda mis valku kasutama peaks, et mass võimalikult ruttu / hästi / puhtalt tuleks ka kiire ainevahetuse juures ja missuguste seeriatega ma trenni tegema peaksin. Valk võiks olla võimalikult odav kuna summad mida saan investeerida pole ka nii head. Ainevahetus on suhteliselt kiire ja toit sees ei püsi, vahest käin päevas mitu korda "suurel" hädal, urineerimisega on teistsugune teema, sellest ma saan aru et teda palju tuleb kuna joon ka palju, arvuti kõrval koguaeg mõni karastusjook või morss. Kas MASS2 oleks mulle hetkel soodsaim/parim valik, kui kavatsen treenima hakata 2-3 korda nädalas?
  6. Armukesed.

    HAHAHa nalja peab saama .
  7. kettad

    Oleneb ju loomulikult mida sa teed.30cm on pirakas küll aga kui see sul lihase korrektset "liigutust" ei sega, siis ei tohik diameeter mingit rolli mängida.
  8. KAAL

    Kui sa sööksid korralikult, samadel kellaaegadel ja mitmekülgset toitu, siis sa ei võtaks rohkem juurde.
  9. lihasmassi kasvatamise algus

    ma arvan et hakati tähele panema, et "raske" töö tegijad olid suurema kehaehitusega kui kontoris töötavad inimesed ja eks hakati siis nuputama, miks see nii on. Raudselt on asjale natukene teaduslikum seletus ja minu oma on täitsa mööda aga hetkel on mu arvamus selline
  10. Huule närimine :D

    aeg-ajalt juhtub, et närin ka huuli seeriate vahel aga õnneks mitte hullusti, väsimusest ei viitsi rääkida ka ja siis vaja midagi teha ju
×