Jump to content

bowerman

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

bowerman

  • Tase
    Algaja
  1. BONSUNA: Küsida võib kõike!

    Kui näiteks jalgadele peetakse põhiharjutuseks kükki ja rinnale rinnalt surumist, siis mis on teie arvates parim harjutus triitsepsile?
  2. Oskab keegi seletada nende põhilisi erinevusi ja võibolla rääkida pisut ka nende efektiivsusest?
  3. Probleemne alaselg.

    Kas kõhulihastega koos alaselga ka treenisid, või jäi see tähelepanuta? Selles suhtes, et minu alaselja hädad said kunagi alguse valest treeningust. Suvine aeg ja kõigil pidi ju sixpäck paistma, jõusaalist ka väga ei teadnud midagi ja siis sai ikka neid kõhumaratone tehtud ilma selja treeninguta, endal oli maru ilus vaadata, aga pärast seljaga taastusravides, massööride ja kiropraktiku juures enam nii ilus ei olnud. Mina soovitaksingi sul minna näiteks kiropraktiku või kellegi juurde kus sul selle selja paika paneb ja siis mõõduka trenniga hakata selja lihaseid tugevdama. Aga see on kõigest minu arvamus, kõige kompetentsemat nõu saad siiski arstide käest.
  4. Kõhulihased ja kordused

    Tervist! Nüüd saan arvatavasti jälle mööda päid ja jalgu nii ilmselge küsimuse eest, kuid ma tahaksin teada, kui palju on kordusi on vaja reljeefsete kõhulihaste saavutamiseks? Ja enne kui mind foorumisse otsima saadetakse, siis mainiks ära, et olen juba otsinud ja leidnud 2 üksteisele veidi vastukäivat artiklit. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=1186 Kui sinu eesmärgiks on toniseeritud kõht ja tugevad lihased, kasuta keskmisi raskusi, tehes kordusi 25 kandis. Kui Sa tahad väljapaistvaid kõhulihaseid, jää suuremate raskuste ja väiksemate korduste arvu juurde. Vali raskus või harjutus, mida suudad teha 12-20 korda. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=1044 Reeglina kui tahad välja paistvaid kõhulihaseid, tuleks seerias teha 10-15 kordust, 15-25 kordust massi kasvatamiseks ja lihasvastupidavuse tõstmiseks ja üle 25 korduse, kui tahad lihaseid lihtsalt trimmis hoida ilma massi kasvatamata. Oskab keegi tark inimene mulle siis rääkida, milline treening oleks õige?
  5. kreatiini annustamine

    Kas see 3-6 kuud liiga palju ei ole? Neerudele ei mõju halvasti? Või on see mõeldud juba tõsisematele aastaid treeninud sportlastele?
  6. Erinev areng?

    Aga kas selle vastu midagi aitab ka või ongi see nii? Ehk siis, kas tuleks mingeid muudatusi teha treeningkavas või mitte tähele panna ja edasi teha?
  7. Erinev areng?

    See tähendab, et nõrgema käe raskus oli siis sama ja lihtsalt tegid enne?
  8. Erinev areng?

    Tervist! Selline probleem on, et avastasin, et mul parem ja vasak käsi arenevad kuidagi erinevalt. Vasaku käe biitseps on väiksem kui parema oma ning triitseps paistab samuti teistmoodi välja. Milles võiks olla probleem ja mis selle vastu aitaks?
  9. kaalu langetamine

    Kui kaua on selline intensiivne trenn lubatud? Ma lugesin, et suurte raskustega seeria lõpus, peaks puhkus olema vähemalt 3 minutit. Kui rakendada seda lühemat puhkust kauem, kas see ületreeninguni ei või viia?
  10. Jõutsükkel

    Tervist! Tahtsin siin nõu küsida selle treeningkava kohta. http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=23 Jõusaaliga olen vahelduva eduga tegelenud 1,5 aastat, mitte väga tõsiselt, eelkõige tervise eesmärgil. Nüüd on vaba aega veidi rohkem ning mind huvitaks see jõutreening. Kas keegi viitsiks äkki lahti seletada, mida tuleb võrreldes tavalise jõusaalis käimisega, minu jaoks siis 8-12 kordust seerias, teisiti teha ja kuidas see mõjub? Kui palju peaksin aeroobset tegema, kuidas see lihastele mõjub või mida veel peaksin sellest teadma?
×