Jump to content

Mart_K

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mart_K

  • Tase
    Vaatleja
  1. Proteiin ?

    Ega ma ise kahtlustasin ka ,et tavatoidust tulid lisa kilod,kuid kindluse mõttes küsisin üle,et see proteiinist ei olnud.
  2. Proteiin ?

    Vanust on mul 24.aastat ja arst soovitas proteiini võtta selle pärast,et vähesema treeninguga areneks seljalihas paremini. Muidugi võtan tugevalt alla poole soovitatud annusest,sest ega ma täis koormust ka kehale ei anna. Arst midagi täpset ei soovitanud mulle vaid ütles,et mine poodi ja osta proteiini pulbrit. Lihtsalt kindluse mõttes küsisin,et kas kaalu juurde tulemist võib põhjustada proteiin,sest viimastel kuudel tööga seoses on ka tavaline toitumis tsükkel kehvaks ja ebaregulaarseks läinud Eks kaalu probleemi peaks korda saama vist lihtsalt toitumisega ja ei peaks muretsema,et seda kaalu tekitab proteiin.
  3. Proteiin ?

    Mõtlen,et kas selle proteiini tarbimisega võib hakata kehakaal suurenema ? Sellest ajast kui tarbima hakkasin olen ikka mingi paari kuuga umbes 5 kilo juurde võtnud ? Arst väitis küll,et see pulber aitaba inult lihastel areneda ja kõik. Oskab keegi kommenteerida ?
  4. Proteiin ?

    Lühidalt küsimuse sissejuhatus - Kuna kungi sai selg viga ja nüüd arst ütles,et peab võimlema ülejäänud elu vastavate harjutustega selleks,et selg tugev oleks ja seljalihased korralikult arenenud.Trennima peab paar korda nädalas j,et lihased paremini areneksid soovitas võtta lisaks proteiini.Mõtlesin,et küsin üle teadjatelt,kas on mõtekas võtta proteiini,kui olen selline tavaline seljalihaste treenija ? Olen nüüd juba 1 kuu seda võtnud ja seljalihased on tõesti OK. Aga kas võib olla ka mingeid kahjulikke näitajaid selle juures ? Purk mille sisu täpsemalt tarbin on väga kirjude kirjadega,kuid põhiline kiri on MULTI VITAMIN PROTEIN MINERAL ja koostiseks on märgitud -sojavalgukonsentraat,glükoos,rasvatu lõssipulber,maltodekdtriin,suhkur,munavalge,letsiin,õietolm,guarana,vitamiinide ja mineraalide kompleks. Oskab keegi kommenteerida ?
  5. Millist toidulisandit kasutada?

    Olen 24.a ja 1,5 tundi sisaldab 10 harjutust ja kõik harjutused 3 korda läbi.Pluss alguses soendus ja lõpus venitused. Olen küll mõelnud,et üldiselt jõusaalis käima hakata,aga omapeaga ei julge nagu midagi teha,et keerab selja lõplikult pekki ja treenerite jaoks ei ole kahjuks lihtsalt raha. Aga oskab keegi öelda,kui tihti peaksin ma neid seljaharjutusi tegema,et lihaste toonus säiliks.Sest olen ka ise aru saanud foorumit lugedes,et vist ei ole nagu nii palju vaja trennida ?
  6. Tere ! Räägin lühidalt ka murest,mis küsimuse taga : Aastaid tagasi selja lülidevaheline disk hüppas natuke välja ja põhjustas sellele järgnevaid hädasid.Nüüd pandi lülid ja diskid füüsiliselt (mitte kirjurgiliselt) paika tagasi ja arst ütles,et kui korralikult seljalihaseid treenin,siis hoiavad lihased lülid õigesti paigas ning enam muresid ei tohiks olla.Kuna pean nüüd seljalihastega 5 korda nädalas võimlema 1,5 tundi,siis ei ole alati energiat eriti pärast rasket tööpäeva seda teha.Kogu võimlemine tuleb puhtast tahtejõust,aga lihastes nagu pole enam energiat. Küsimuseks siis oleks,et millist toidulisandit või muud ainet soovitaksite minusugusele kodus treenijale,kes treenib ainult piiratud lihasrühma ja tahab lihtsalt natuke rohkem energiat.Tahaks tunda lihtsalt,et ka mu keha tahab trenni teha mitte ainult mu mõistus. Enne kasutasin spordijook,mis andis energiat küll,aga kuna trennides oleks ka kasulik mul kaalus natuke alla võtta,siis lugesin,et spordijooke juues seda ei juhtu Ette tänades vastuste eest
×