Jump to content

Kukemuhvel

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kukemuhvel

  • Tase
    Vaatleja
  1. Valu,mis kaasneb küki ja jõutõmbega.

    Seda kindlasti! Igal juhul aitäh soovituste/ettepanekute eest ja arstiaeg on juba kinni pandud
  2. Valu,mis kaasneb küki ja jõutõmbega.

    Mhmh...sellest diagnoosist on loomulikult veidike kahju, sest oleks tahtnud ka kolmevõistluses võistelda ühel heal päeva. Aga see selleks. Seljalihaseharjutustena mõtlete siinkohal arvatavasti alaselja harjutusi (kehatõsted vms). Ülaseljale ja kõhule teen enda arvates piisva koormusega trenni, n seljamasinal u 100 -110 kg ümber olenevalt konkreetsest masinast lailihasele 8-10 kordust (kukla taha) teha pole probleem ja ka kõht on üsna heas seisukorras. Eeldan, et need punnimisharjutused, mida ei tohiks teha ei laiene näiteks lamades surumisele? Hoiduma peaks siis ju ainult kükist, tõmbest ja suurte raskutega jalapressist? Muudele klassikalistele jõusaaliharjutustele (n lamades surumine) Teie soovitus ju ei laiene? Või laieneb?
  3. Valu,mis kaasneb küki ja jõutõmbega.

    Tänud! Eeldasin midagi sellist ka ise... Kas see probleem juhul, kui ta on tõepoolest kubemesonga eeldus ja nõrk koht, on ka ravitav? Või pean arvestama sellega, et säärasele probleemile tuleb ainult rahu anda ja jõutõmbe ning küki võin edaspidi hullema vältimiseks ära unustada? On kellelgi sääraste vigastustega kogemusi?
  4. Tere! Mul on mure, mis puudutab kükki ja jõutõmmet. Olin pikemat aega selline (rumal) mees, kes keskendus jõusaalitreeningutes suuresti ainult ülakehale. Mingil hetkel aga hakkas mulle tunduma, et pole ikka üldse normaalne, kui lamades surun 150-160 kg vahele (kõige pehmema Inzeri särgiga), aga jalapressi üle kahesaja teha ei jõua (seda kehakaalu juures veidi üle 70). Niisiis otsutasin tõsiselt kätte võtta jalad ja alaselja, ehk siis keskenduda eelkõige kükile ja jõutõmbele. Ühes kükitrennis juhtus aga järgmine lugu: proovisin teha 70 kg-ga (pole nagu mingi raskus) korraliku vööga täiskükki ning alt üles tulles lõi selline imelik valu (selline soe ja laialivalguv, mitte terav lihasvalu) kõhulihaste alumise osa ja vasaku jala vahele (võiks vist öelda, et kubemepiirkonda jalaga kokkupuutepunkti juures). Katkestasin kohe trenni ja andsin vigastatud kohale puhkust. Nädala pärast uuesti proovides kordus sama jama:ilma vööta 90 kraadini kükki tehes ja väikese raskusega jõutõmmet tehes polnud probleemi, aga kohe kui asetasin peale vöö ei kannatanud eelnevalt mainitud piirkond valu välja (ja jällegi mitte terav valu, vaid soe ja laialivalguv kipitav valu). Jalapressi tehes näiteks valus ei ole ja elu kuidagi muudmoodi see ei sega (lihtsalt ei saa arugi, et midagi oleks). Selline probleem nüüd u kuu aega ja tõmmet ning kükki teha ei julge. Mis probleemiga võiks olla tegu? Pöördun oma murega kindlasti ka lähiajal arsti juurde, kuid enne kuulaks, mida jõusaali eksperdid räägivad... Ette tänades, Mihkel
×