Jump to content

jazmin

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jazmin

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kasutan Polari F6 pulsikella ning minu keskmine pulsisageduse vahemik 137-155. Rasvapõletustrennis, mis eeldab madalat pulssi, on minu keskmine löögisagedus 170 lööki/minutis, mis tundub ju sellisel juhul hullu "rapsimisena" ( võtab ikka korralikult võhmale ja higi voolama). Tunniajase trenni lõppedes olen kulutanud 600 kcal ning rasva sellest vaid 30% kella järgi. Ma ei saa aru, mis valesti. Pilates, vastupidi kulutab tunniga maximaalselt mul 200 kcal ning rasva näitab pärast tundi 50%. Kas kell ajab segamini midagi? Siiamaani pole ühtegi asja suutnud trennis teha, kus pulss oleks 120-130. Alati kipub olema suurem löögisagedus. Söön hetkel ka rauatablette, et heboglobiinitaset suurendada, sest see on mul eluaeg madalavõitu olnud, samas trenni jõuan teha sellest hoolimata.
  2. Asjakohase info jätk

    Ei, anorektiku kohta minu jutt ei käi. Tõesõna mul on seda rasva, mis võiks olemata olla. Nimelt on mul olemas kõhulihased, mis ei paista välja, kuna väike polster on ees, samuti tuharad- nahk on sealt lõtv ning kergelt krobeline. Peeglist vaadates on näha reie väliskülgedel pehmet kude, mis on puhas rasv. Saaks aru, et selle asemel oleks tugev lihas:) Et minust vale muljet ei jääks, siis ütlen veel et ma ei soovi kohe mitte kehakaalu vähendada, küll tahan toitumisega korda saada selle, mis mul praegu vajaka. Jõutrenni peaks ka muidugi rohkem tegema, et lihasmassi suurendada ja sellevõrra siis valgulisemat toitu veelgi enam tarbima. Samas keegi mainis siin, et süsivesikuid tarbin palju- okei, magusad koogid-vaiad välja jätta... aga samas leib, mis on tervislik kiudainete poolest, on ometi SV rikas samuti ning kõiksugu puuviljad, ka porgand jne... mida siis asendada....ootan eelkõige toitumisalast nõu:)
  3. Asjakohase info jätk

    Mul on kaal isegi väike enda pikkuse kohta. Kaalu ma langetada ei soovi, küll ainult saada lahti kehas olevast üleliigsest rasvast (kõhul, reitel)- nagu osadel naistel see probleem kipub olema. Ja soov pigem lihasmassi kasvatada.
  4. Panin kirja enda eelmise nädala kõik söögikorrad ning riputan selle ka siia üles, et siis saada infot selle kohta, mis valesti, mida palju, mida vähe jne. Kaalun praegu 53 kg ning olen 175 cm pikk. Soov strateegilistest piirkondadest (kõht, reied) rasva vähendamine ning lihasmassi suurendamine. Eelmise nädala kohta sai muidugi vähe treeninguid (aja nappuse tõttu). Esmaspäev Hommik- 11.30 pannkook maasika toormoosiga, klaas piima Lõuna- 14.30 kanafilee-lillkapsa-pruuni riisi vorm, porgandi-ananassi toorsalat, klaas apelsinimahla 17.00 müslibar 17.30 bodycombat trenn, pld Fatburnerit (2000) Õhtu- 19.45 kanafilee-lillkapsa-pruuni riisi vorm, porgandi-ananassi toorsalat, 100g rasvatut kodujuustu, klaas mahla, mõned india pähklid 21.00 roheline tee Teisipäev Hommik -8.30 kohv, teraleib kotletiviilu ja juustuga, 1 keedumuna, 1 kiivi Tass teed 11.45 100g rosoljet, tükk tosca kooki, klaas mahla tass teed Lõuna-14.00 hernesupp, 1 vastlakukkel, klaas mahla 18.15 klaas piima, 2 vastlakuklit, 1 kiivi 19.30 0.33l siidrit Kolmapäev Hommik- 10.00 müslibar, kohupiimakreem, jogurt, klaas mahla Lõuna- 14.00 juustupasta, suur klaas apelsinimahla 16.20 1 kiivi 17.30 step, pld vett Õhtu- 19.30 klaas piima, kuum võileib 01.00 mahl, kohupiimakreem (öösel tööl) Neljapäev 07.00 banaan, tass teed Hommik- 12.00 võileib, kalevi kommid 14.00 tass rohelist teed Lõuna- 15.00 pelmeenid, tomati-mozarella-kodujuustu salat Õhtu- 17.15 kana, kartul, toorsalat, mahl 1900 tosca kook, mahl Reede Hommik- 11.45 müsli, mahl Lõuna- 14.45 kana, kartul, tomat, mahl, kiivi Õhtu- 17.00 makaronisalat, mahl 21.00 hapukurk, porgand dipikaste, 0.33 siider Laupäev Hommik- 1100 singistritslilõik, tükk torti, mahl Lõuna- 13.40 kartul, kotletid, kaste, teraleib, mahl Õhtu- 1800 kaalulangetaja wrap, mahl 20.00 klaas piima Pühapäev Hommik- 09.30 jogurt 10.30 sidrunitee Lõuna- 12.00 kartuli-lõhevorm, mahl 14.00 hesburgeri tortilla 16.30 jogurt müsliga Õhtu- 19.00 klaas mahla, frikadellisupp, must leib Ise olen üsna veendunud, et võibolla tarbin liiga palju magusat, aga mulle maitseb. Ja samuti lisan märkusena, et töögraafik on mul väga ebakorrapärane (õn nii hommiku, õhtu, ning öövahetusi- vaimne töö) ning ka seetõttu on minug söögikorrad ebaregulaarsed kellast sõltuvana. Aga ootan vastukaja, mida jätta, mida lisada.
  5. Olen 23. aastane naisterahvas. Kaalun vahemikus 55- 60 kg ning pikkust 175 cm. Erinevate kaalutabelite järgi kergelt isegi alakaaluline. Nagu enamikke naisi, vaevab ka mind kerge reie/tuhara- ning kõhupolster. Treeni teen 2-4 korda nädalas, eriliiki rühmatreeningud ( bodycombat, body, step). Söömisega probleeme ei ole. Söön kõike ja üsnagi seda, mille järele isu on. Ainevahetus on väga kiire. Minu sooviks oleks lahti saada nö probleemsetest piirkondadest ning natukene tugevamaks-lihaselisemaks muutuda. Kuna ma olen üsnagi kõhn, siis näen ideaalis, et õhukesi käsivarsi ilmestaks siiski treenitud lihased (hetkel üsnagi lõtv triitseps). Tundub, et neist mitmest erinevat liiki treeningutest saab kogu keha midagi, ent jääb justkui mulje, et konkreetsed lihasgrupid tahaks ehk rohkemgi treenimist. Treeninguga tegelen aktiivselt teist aastat järjest, satub sisse ka pikemaid pause (max 2kuud). Kuidas enda treeningprogrammi koostada ning kas mulle võiksid sobida ka näiteks erinevad toidulisandid-preparaadid?
×