Jump to content

digitaalnemees

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

digitaalnemees

  • Tase
    Vaatleja
  1. Totaalne algaja küsimus(ed)!

    Selline asi siis veel, et kas Fatburnerist piisab ainukesena, et kiirendada seda protsessi? (igasugu ime asju olemas ju, aga kes kõike usuks) Fatburnerit joon pigem seepärast, et see on meeldiva maitsega ja natuke ka usun sellesse. Kuigi kas sel ka efekt on, ei tea mina öelda. Praegu siis ainult sõudeergomeetril. Tundub ju olevat kõige kiirem rasvade põletaja eks. Ja minuarust hoiab see ju ka lihasmassi käel korras, muskel ei tohiks kaduda ju, pigem suureneb. Või eksin? Tunda on küll kätel pärast, peale 1 tunnist tõmbamist ergokal. Rastustase siis 10. (viimane)
  2. Totaalne algaja küsimus(ed)!

    Algaja olen jah küsimustelt, aga jõudu ja jaksu sõuda on ergomeetril küll ja küll .. 5.a käinud ka orienteerumas. Päris kollanokk ikka spordi alal pole. Jõutrenni teen rohkem kodus.
  3. Totaalne algaja küsimus(ed)!

    Pmst .. On treeningu mõte ikkagi rasva põletada jah, samas et lihas alles jääks. Ja nagu aru sain siis see hea variant selleks. Tänud. Täna kuulsin, et 1-2 tundi seda on ikka väga efektiivne trenn rasva põletamiseks. Ja kui teha 2 tundi , siis tuleb ~1300 kalorit , kas see veidike üle panemine ei ole, või peaks veel rohkem? ;D Tänud .
  4. Totaalne algaja küsimus(ed)!

    Küsimused oleks sellised. Tegin täna sõudeergomeetril täpselt 1 tunni jagu trenni, ergomeetri display näitas 651 kalorit. 1) Kas selline kogus on päevas normaalne teha? (Toitumine on korras, ei söö rämpstoitu jms) 2) Kas teha vähem/rohkem? 3) Mida tähendaks 3-4x nädalas sellise koguse tegemine mu kehale 1 kuu pärast ? Aitäh.
×