Jump to content

gertcorsa

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

gertcorsa

  • Tase
    Algaja
  1. Õla jõud

    kord kuus, all mõtlesin MAKSIMUMIGA TEGEMIST, lisaks teen rammumehe harjutusi. Ise teen nii - ja jõudu tuleb, lihas areneb, vigastusi pole. Aga noh ex igaüks ise tea mis endale parem on. Peaasi et arvab en kõiki õieti tegevat Jõudu teile.
  2. Õla jõud

    Kangi surumine kukla tagant paneb panb õlad töötama ebaloomiulikus asendis ja see on ohtlik lihastele. Selleks Aga saab kasutada väga edukalt hantleid (Arnoldi surumine) e. siis stardin peopesad vastakuti ja üles jõudes keeran naad ette. Kumbki hantel 30-35 kg, oleneb enesetundest. Ja saan väga hästi õla treenitud. Samuti on küki ja jõutõmbega. Täis kükki ja jõutõmmet võiks teha kord kuus. Vahepeal aga piisab poolkükkidest ja põlvede kõrgusele asetatud kangiga jõutõmbe tegemisest. Mida suuremad on raskused seda ohtlikumaks nad muutuvad!
  3. Ületreening

    Kindel lihas grupp peaks puhkama vähemalt 48h enne kui teda uuesti teed. Iga päev üht ja sama maximaalselt pingutada võib juhtuda et areng peatub! Kui algaja siis tee üle päeva.
  4. kreatiini kuur

    Peale laadimist pigem kaks tee lusika täit päeva peale jagatult. Puhkepäeval 1tl. Ja kuuri lõpus u. 1-2 nädalat 1tl päevas.
  5. Kus võiks leida nende võistluste kohta rohkem infot.
  6. Algaja küsimus

    Algajana võiksid teha läbi kõik lihased ja harjutused mida tead. U. 3-4 päeva nädalas kuid mitte järjetikustel päevadel! Kui ei tea, mis harjutus kuhu mõjub anna märku, üritan aidata oma teadmiste põhjal!
  7. 24 aprill

    Kuidas pannakse fitnessis mehed ritta, kas ka vanuse, kaalu või millegi muu järgi? Kas on ka mingi vaba kava ja kui pikk? Kohustuslikud poosid?
  8. jook

    Whey on ok! Kuid nüüd võiksid No.1 proovida. Seal on valgu sisaldus ka suurem. Tuleb kokkuvõttes küll kallim kuid on hinda väärt!
  9. Pilt?

    olemas, aitäh veelkord
  10. Pilt?

    Siia sain pildi, rates- e aga mitte
  11. Pilt?

    Tänan StenD ma ise ei võtnud vaevaks selliste haiget ja oma arust meeletult tarkadega nin põkkidega maad jagada. Aga siiski kuidas see pildi värk käib
  12. Pilt?

    Tahtsin küsida, et kuidas Te RATE-sse ja oma nime juurde pilte lisate? Tänan
  13. Biitseps/triitseps???

    Antke nõu kuidas saaks käsi masiivsemaks!
  14. valgupulber millist soovitatte?

    saab siit samast webipoest. manustamine on pakil kirjas. Üldiselt tund enne trenni ja vahetult peale trenni. Oleneb ka keha kaalust ise võtan 3x päevas. Üks enne magama minekut
  15. valgupulber millist soovitatte?

    No1 on OK! Nii maitsde kui valgu sisalduse poolest! Kui õiges koguses tarbida läheb suht kalliks aga tulemused on ka olemassee-eest!
×