Jump to content

kristr

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kristr

  • Tase
    Vaatleja
  1. Mida täpsemalt ja mis vahekordades süüa soovitad, palun nõu menüü osas.
  2. Ühesõnaga jutt oli kahest klaasist keefirist. Minu päevane menüü pole just kiita, aga panen kirja. Hommik:1 klaas keedetud vett+sidrunimahl; kohvi ja puuvili (õun, vinnamarju nt jne) Lõuna: supp+ puuvili, ka võileib vahest; kala ja toorsalat; paneeritud brokkoli 250 g vms (oleneb päevamenüüst töö toitlustuskohas)+ puuvili (õun, pirn); kohvi Õhtu: võileib (nt makra ja tomatiga), kodujuustu ca 200 g, juurde jällegi kalafilee (tavaliselt paneeritud), puuvili Hilja õhtul: 2-3 viilu juustu, teinekord puuvili (suur)ja keefiri, teed meega Hädas olen sellega, et peale trenni kipun näksima (makrapulgakesi, juustu jne), seepärast mõtlengi, et kui panustaks toidulisandile, mis täidaks kõhtu ja vähendaks näksimise isu.... Kaal on aastaga tõusnud 10 kg, aga samas aasta tagasi sõin ka peamiselt toorsalatit ja õunu.
  3. Selline küsimus, et kui käia õhtul trennis (5-6 korda nädalas) ja koju jõuan alles kella 21-22, siis mida võiks kaalualandamise eesmärgil tarbida. Kõht on kole tühi ja ainult teest ja veest ei piisa. Palju soovitatakse valgulist süüa. Palun informatsiooni, millist toidulisandit (valgupulbrit) soovitate 27. a 60 kg kaaluvale naisterahvale. Eesmärk on, nagu eespool mainitud, langetada kehakaalu. Tavapäraselt olen joonud 2 kl keefiri ja söönud suure õuna/prini, siis teed näiteks-ühesõnaga täieliku kompoti makku kokku keeranud ja ööselt tekivad gaasid, kõhu läheb punni jne. Palun kogemusi, mida kasutate ja mis on andnud tulemusi (täidab kõhu ja aitab kaalu kaotamisel kaasa)?
  4. Millist toodet/toidulisandit soovitaksite antud portaali fitness e-poest kui eesmärgiks on rasvapõletus , samas loomulikult ka lihaste reljeefsuse säilimine ning parandamine? Trennis käin 4-5 korda nädalas (aeroobne+ bodypump), plaan hakata käima jõusaalis (varem pole kunagi käinud), senise bodypump trennide asemel. Totitumine on normaalne. Pole varem mingied lisandeid proovinud, seetõttu minu jaoks tume maa, kuid tahaksin katsetada ehk aitavad. Mida arvata nt. Crp Evolutionist, L-Karnitiin, Dietmixist jne??? (Tütarlaps,vanus 26 a, kaal ca 55 kg.). Ootan soovitusi!
×