Jump to content

azb

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

azb

  • Tase
    Vaatleja
  1. õlgade laius

    Ehk täpsustad? Mille järgi ära tundisd ning kaua olid trenni juba teinud?
  2. õlgade laius

    Mida jõutreening ilma aeroobseta otseselt südamele teeb? Kas kahjustus on 100% jääv või aeroobse treeningu kasutuselevõtt parandab südame tervist? Ise sain ka alles hiljuti teada, et see mulle kahjulik. Tahtsin algul aeroobset vältida, kuna olen suht hardgainer. Peab vist selle plaani ära unustama
  3. õlgade laius

    Endal ka keha proportsioonist väga väljas. Pikkust pisut alla 190 ning õlgade laius 45cm kanti. Kas puhtalt jõutreeninguga on võimalik keha proportsiooni saada?
  4. Valin valku

    Eks ta hea iseloomutrenn ole
  5. Valin valku

    Esialgu ma seda ei teeks:P Mingi pool aastat peaks arenema nagu mühinal. Enamus kinnitavad seda, alguses toitumisest midagi teadmata. Lisavalguga ja -süsivesikutega vähemalt kindlustan nende toitainete ligilähedasegi normi tarbimise.
  6. Valin valku

    Täiesti nõus, et toitumisele peaks tähelepanu juhtima. 500 eek selle info eest väljakäimiseks olen aga liiga rott. Ning ma ei kujuta ette, kuidas inimesed on nii tublid, et suudavad kavast reaalselt ka kinni pidada. Krt, kui õhtul on söögiks ikkagi kartul ja sült, siis ma ei kujuta ette ennast eraldi toitu söömas Mingid toidukorrad peaks vast üle vaatama ning tõenäoliselt mõned juurde lisama. Mul on selline tunne, et praegu ei saa 3k kcal täis. Ning Sarge point tundub kaval. Osta lihtsalt nt Hera80t ning poest kott viinamarjasuhkrut. Kuna ma nii algajafaasis, siis kreatiinil ei näe erilist mõtet.
  7. Valin valku

    Olen trenni teinud (vahelduva eduga, 3-5korda nädalas püüan teha) ca paar-3kuud nüüdseks ning pole arenguga absoluutselt rahul. Võiks öelda et pea olematu. Tõenäoliselt on takistuseks ka vähene/ebamäärane toitumine, mida peaks korrigeerima. Kaal ca 74kg, pikkus ca 190, vanus 18. Rasvaprotsent selle lehe järgi 5.6. Mõtlesin pärast trenni valgusheiki tarbima hakata. Valik aga segadusseajavalt suur. Eelnevatele teemadele tuginedes sõelale jäänud Hera 80(+ süsivesikud juurde osta), HT-R ja Mass2. Kuna siinne rahvas Hera80 palju kasutanud, tundub ta kindel valik olevat. Kas see kompott oleks alustajale hea?
×