Jump to content

Vaatleja

Kasutajad
  • Sisu loend

    59
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Vaatleja

  • Tase
    Värske olija
  1. Praad + kalorid

    Tere Kas keegi oskab öelda, palju umbes üks tavaline a`la 40 EEKne praad (kartul, kaste, salat) lõuna ajal mingis suvalises söögikohas kaloreid annab? On keegi kunagi arvutanud või viitsinud uurida. Mõtlesin siin, et arvutaks oma päevase tarbitud kcal koguse välja. Kahjuks siin üleval olev kalkulaator seda ei võimalda Lgp, Vaatleja
  2. Tsüklitreeningu

    Tere No ma ei tahagi saada "tipp"kulturistiks. Olen teinud jõusaali juba aastaid ja ei kurda tulemuste üle. Pole veel kunagi proovinud sellist rangema poolset tsüklilist treeningut. Leian, et küsimused on asjakohased, otsustamaks treeningmeetodi üle. Kui vastused mulle ei sobi, siis teen oma järeldused ning treenin ka vastavalt oma võimalustele edasi. Ja muide . . . selleks, et heas vormis püsida ei pea 24/7 jõusaali peale mõtlema. Asja tuleb rahulikult võtta ja mõistusega läheneda. Aga, kas keegi viitsib vastata ka:))
  3. Tsüklitreeningu

    Tere Planis teha/proovida tsüklitreeningut. Enne tegemis oleks teadjatele meestele mõned küsimused. Ei ole leidnud antud meetodi kohta midagi head eestikeelset lugemist netist. 1. ÜLDINE: Jõutsüklis soovitatakse teha 2 trenni + 2 puhkust. Massitsüklis 3 trenni + 1 puhkus + 2 trenni. Reljeefitsüklis 3 trenni + 1 puhkus. Kas tsüklitreeningu juures on treeningpäevade täpne järjekord üli oluline. Või võib päevi erinevas tsüklis nihutada. Probleem selles, et nädala lõpus ei tahaks kuidagi trenni teha. Samas tahab elu elamist ja iga päev ei pruugi trenni jõuda. Kas võib laupäevale ja pühapäevale (või mõne muu päeva) sattuvad trennid nihutada edasi? Ühesõnaga kui tähtis on trennide järjestsus tsüklitreeningus või loeb ikka rohkem see mida sa trennis teed, mitte millal sa seda teed? 2. JÕUTSÜKKEL: Kas aeroobne treening on hea? Näiteks hommikuti ujumine ja jooksmine? Mõnel õhtul korvpall? Kuidas peaks toituma? Milliseid taastusvahendeid oleks mõtekas võtta (kombineeritult)? 3. MASSITSÜKKEL: Kas see a`la 4x40 min aeroobset nädalas tuleb teha kindlasti peale jõusaali või vabalt valitud ajal nädalas? Kuidas peaks toituma? Kas tohib kõike näost sisse ajada? Milliseid taastusvahendeid oleks mõtekas võtta (kombineeritult)? Kas on õige tsükkel kreatiinikuuriks? 4. RELJEEFITSÜKKEL: Kas selles tsüklis võib rohkem aeroobset teha kui massitsüklis? Kuidas peaks toituma? Milliseid taastusvahendeid oleks mõtekas võtta (kombineeritult)? Kas on õige tsükkel rasvapõletajate võtmiseks? Kui jah, siis mis oleks kõige mõtekam? Pikk jutt sai, aga äkki saab abi ja mõni räägib oma kogemusi ka.
  4. Jõousaal + Rattasõit või jooks

    Kui teha trenni rasvapõletamise eesmärgil, kas siis võib trenni teha iga päev? Põhiline oleks, et pulss oleks kogueag: Ker­ge. Pul­si­sa­ge­dus 50-60% Kalorikulu kokku 137-240 Rasvu (kcal) 78-137 Süsivesikuid (kcal) 55-96 Valke (kcal) 4-7,2 Ühesõnaga kui ma hoian pulsi koguaeg selles vahemikus, kas siis võin iga päev trenni teha. Näiteks jooksu või jõusaali?
  5. Palun nõuannet!

    Mul täpselt sinu näide. Rinna saab lihtsalt haigeks. Biitsepsit võin mingi 65 kangiga teha, aga järgmine päev ei ole haige. Asi pole selles, et ma seda valesti treeniks või lohakalt, vaid paraku nii see on. Järgmine päev on käed väga väsinud ja koormatud, aga biits ei valuta. Samas triipsi saan ka suhteliselt valusaks jada, kuigi mul on see väga tugev ja hästi arenenud. Sinu küsimus rohkem profidele ja spordiarstidele
  6. amazon.ee

    Erinevaid kavasid tuleb loomulikult katsetada. Küsimus oli rohkem harjutuste kombineerimisest ja selle kasulikkusest
  7. amazon.ee

    Mind nagu huvitavd ka kavad just selle seisukoha pealt, mis harjutusi ühele lihasele kombineerida. Näiteks võin ju biitsepsit kangiga ja hantlitega vehkida, aga kui sellest suurt kasu pole, siis . . . Väga tähtis on ju valida õiged harjutused lihasele. Veel huvitaks erinevad taktikad trenni tegemiseks. Sellepärast võikski vähe targemad mingid asjalikud kavad välja panna. Need praegused treeningkavad, mis siin üleval on, on ausalt öeldes väga algelised ja ebatäpselt. Kui saaks nendele kavadele veel sisu ja metoodika taha, siis oleks neist kasu ka.
  8. hit

    Kas ma saan asjast õieti aru. Hitis teed ühele lihasele ühe harjutuse seerias, aga hästi aeglaselt? Mitu korda seerias teed: 6, 8, 10, 12?
  9. amazon.ee

    Tegijatele väike üleskutse. Kas treeningkavasid oleks võimalik täiendada. Praegu on seal ära toodud erinevad tasemed. Kas oleks võimalik lisada erinevad treenimise kavad, nagu hit, hardkeinerid jne. Veel tahaks lugeda sellist infi mis harjutusi erinevatele lihastele kombineerida, nii et kasu ka oleks. Mida teha esimeseks harjutuseks, mida teiseks jne. Kui palju, kui kiiresti.
  10. hit

    Kas ma saan õieti aru, et hit`i idee on teha ühe trenniga läbi kõik lihased, aga aiult üks seeria lihasele või üks seeria harjutuses, aga seeriaid ühele lihasele teen ikka rohkem. Näiteks: rinnale kang, kaldpink, rinnamasin? Mis sellise treeningmooduse idee on? Kas säilitada lihast, kasvatada lihast, teha jõudu või kiirust või mida?
  11. Proteiin

    Mind huvitaks veel, kas Proteiini tarbivad ainult kulturistid või ka jooksjad, ujujad, jalgpallurid jne.
  12. Treenerid Reval-Spordis.

    Huvitav, kes siia nimede taha peituvad. Jääb mulje,et kes siin sõna võtavad käivad ka ise Revalis. Ei tea küll, et keegi oleks Raidole otse saalis öelnud, mis ta temast arvab. Pigem usun ,et saalis püütakse endast rasket sõbramehe muljet jätta... Peab vist leppima tõsiasjaga ,et me ei ole väikerahvas vaid... VÄIKLANE RAHVAS.
  13. kiire abi

    Henri jutus on iva. Mul üks tuttav on astmaatik ja kevadeti läheb tal hoog päris raskeks. Siis ta teem küll 5 veepäeva. Puhastab organismi ja annab hingamise tagasi. Mees võtab 5-6 kilo alla küll, aga kui kuuri lõpetab, siis tulevad need kähku tagasi. Seega dr. Zook oskab võib-olla Henri jutule selle veevärgi kohta midagi lisada.
  14. Reljeefi periood

    Aga kuna lähevad pausid seeriate vahel väiksemaks jõuab ju päevas rohkem lihasgruppe teha ju. Ma jõuan 2 päevaga teha nüüd sama, mis enne nelja päevaga. Vahe ainult selles, et raskused lähevad väiksemaks ja seeriad pikemaks. Kas sellisel juhul on asjast kasu?
  15. Reljeefi periood

    Mind nagu huvitab see, et kui teha kõik lihased läbi nädalas ja suurendada tublisti aeroobse treeningu osa, kas siis lihased ei kannata selle käigus?
×