Jump to content

laur

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

laur

  • Tase
    Vaatleja
  1. Paljuga trenni teha rinnalt.

    Kui oled PÄRIS ALGAJA siis umbes 40-60% Maksimaalsest raskusest Kui juba oled kauem teind siis 60-80% Maksimaalsest raskusest ja ikka 3 seeriat ja 8-12 korda!!!
  2. noored(10-16) ja jõusaal

    Talllinna juures viimsis on 14 a vanusepiirang, ja väga alla selle nagu ei soovitakski käia... ja alla 14 aastased ei oska ka arvatavasti veel midagi teha, nad põhiliselt teevad iga asja juures mõne minuti, sahmivad siit-sinna ja suhteliselt ka häirivad tõsisemaid harrastajaid.
  3. valu põlvedes

    Mul endal olid samad probleemid!!! Lõpude lõpuks läksid valud nii suureks et öösel ei saand enam korralikult magada ega ka palju kõndida.. ma läksin sprodiarsti juurde ja ta ütles kohe et see tavaline probleem ja määras mulle Arthrostop'i 2x päevas ja et ma veel määriks 2x päevas ka Teep Relief Gel'i. Kohe tunduvalt aitas, ja enam ei ole kunagi olnud selliseid valusi põlvedes. Ainult et spordist tuli paar kuud kõrvale hoida!!!
  4. jalgratta sõit

    ise sõitsin ja tegin kõvemat jalgrattatrenni terve suvi. Ma sõitsin üle päeva 43km, u 2 tunniga. Muidugi igaüks reguleerib oma tempo ise, minu arust on see üpriski kasulik ja hea vastupidavuse treenija!!! igapäev väga ei soovita teha, lõpuks võtab lihased nii läbi ja võivad tekkida liigestes valud.
  5. Suusad ?

    nagu väga kasutatud suuski ei soovita osta, kuna nendel juba kriimud peal, ja hästi keegi head suuska müüa ka ei tahaks! samahästi peaks otse suusapoodidest küsima kas neil mõnda kasutatud suuska müüa pole... ise olen saand peaaegu tutikaid, mõne korra sõidetud fisherid pool hinnaga. Neil on old peaaegu alati midagi pakkuda, soovitan vaadata Hawaii Ekspressi
×