Jump to content

Buffalo

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Buffalo

  • Tase
    Algaja
  1. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Muidugi oled sa seda näinud aga ära sa siis Darrem Charlesi ära unusta
  2. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    No mis viga ülbitseda suurte raskustega, kui teistel ostetakse nina eest põlvesidemed ära Ja vähe sellest siis veel ''unustatakse'' uued tellida. Ebaausal teel konkurentide eemaldamine peaks ausale spordimehele häbi tegema
  3. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Ma toon ühe paralleeli! Kas Kai tahtis Mr O võitu ja tegi selleks kõik 2 aastat järjest? Ma usun et tegi aga ei tulnud ka välja. Kas sa usud et ta kunagi võidab Mr O? Of corse he will... Seega Keep Going, küll tuleb päev kui kõik pirrud.....
  4. MR. OLYMPIA 2010

    Arvan küll, et Jay võidab aga minu arvates on siiski Kai võitu rohkem väärt. Vähemalt meedias kajastatu põhjal ma ei näe, et keegi oleks nii pühendunud ja muidugi vabakavade, show esinemiste ja motiveerivate kõnede arvestuses on ta ikka palju rohkem kulturismi muutnud ja sellele andnudkui teised võistlejad. Samas võrreldes Roellyga jääb ta käsivars nagu väiksemaks aga võibolla on Roellyl jälle mõni koht proportsioonist väljas. Seega siis loodetavasti: 1. Greene, Kai USA 2. Cutler, Jay USA 3. Winklaar, Roelly Netherlands 4. Martinez, Victor Dominican Republic 5. Heath, Phil USA 6. Jackson, Dexter USA 7. Warren, Branch USA 8. Rockel, Ronny Germany 9. Wolf, Dennis Germany 10. Alves, Troy USA
  5. PALJU ÕNNE OTT

    Palju onne ja et neid vorme, lakse ja suuri voitei tuleks ikka hulgim.
  6. MR. OLYMPIA 2010

    Tundub, et Kai Greene-i eelmine treener on hakanud nuud teda treenima voi?
  7. MR. OLYMPIA 2010

    Kai - http://www.flexonline.com/kai_greene_5_weeks_out/news/1358
  8. Viljandi Paalallinna jõusaali lahtiolekuajad?

    Sooviks ka sama teada ja vist samal pohjusel ka.
  9. Arnold Classic 2010-ennusta ja võida FIT-e!

    Igati nous Kirp, Kai is the man. Huvitava iseloomuga ja vaga puhendunud. Mitte ainult vabakavades ei avaldu tema andekus vaid nagu uhest youtube klipist naha oskab mees ka vaga hasti maalida voi vahemalt pool tema korterist oli suuri maale tais. Samuti on suur show tema photoshoots, see video on vist kull maha voetud youtubeist aga vaga atraktiivne ja ainulaadne oli kui ta supermaniks riietatud mehega nagu kakles ja voitluspoose jaadvustas. Teiste meeste poseerimine kujutab endast enam vahem klassikaliste pooside uksteise jargi ladumist ja kogu moos (va Melvin Anthony ja Darrem Charles, kes ei osalenud). Branch Warren suutis natuke publikut kaasa tommata aga ei midagi erilist. Phil tegi minu meelest paar korda Kevin Levroni uht poosi jargi. Piotrkowiczi muusika oli Dirty Diana, mida on ka Kai kasutanud ja Kai selle laulu kavaga ei anna vorreldagi, usun et kohtunikud teavad seda tapselt ja sellisel juhul void vaid punkte kaotada. Ega siis nalja parast Arnold isegi Kai-sse usu. Ja kui ta paris korralikult kuivaks saab siis tuleb ka Mr. O ara.
  10. Tõsterihmad

    Minu meelest tuleks koigepealt moelda ja endale selgeks teha, mida tahetakse saavutada ja mis on eesmark. Kui tahetakse olla rammumees voi joutostja siis voibolla jah tosterihmu kasutada ei tohiks. Seda tuleks siin ilmselt professionaalsete joutostjate kaest kusida kas nad siis uhegi tsukli ajal rihmu ei kasuta. Kui aga eesmargiks on voimalikult suur lihastekasv siis tosterihmad minu meelest tulevad kull kasuks selja ja trapetsi treeningul (isegi biitsepsi treenimisel monede harjutuste puhul hantlitega kasutan rihmu). Vahemalt minu kogemus on selline et kui alustasin nende kasutamisega hakkas ka selg paremuse poole muutuma, kuna on voimalik seljale keskenduda ja tunduvalt suuremaid raskuseid kasutada. Mis aga puutub kasivarre lihastesse siis nende treenimiseks uldjuhul on ikka teised harjutused, mitte haarde treenimine. Aga see on vaid minu arvamus ja kogemus ja kahtlemata kasutan tosterihmasid edasi.
  11. Mr. Olümpia 2009 - JAY CUTLER !

    Soovitan vaadata, ka koigile kes ei tulnud esimeseks monel voistlusel, kuidas peaks suhtuma greate personality ja hea koomik on ta ikka.
  12. 60 kg - 200 kükki...

    Jaan Tatikas ja Saalomon Vesipruul olid ikka vaga normaalsed inimesed sinuga vorreldes See 200 ja ara ei tohiks ka unustada 3 sest sealmaal ja uba palju varem on iga kukk tohutu pingutus. Ma vist juba natuke tean kui hullu panemine see on. Minu poolt sugav respect ja edu edaspidisteks hullusteks!
  13. Kai Green & Musclemeds

    Lopuks ometi avanevad ka teiste silmad ja hakatakse aru saama,kes on Nr 1
  14. Mr. Olümpia 2009 - JAY CUTLER !

    No kui vaadata Kai viimaseid voistlusi siis vorm on kull teravam olnud kui teistel isegi, eriti just jalad. Ma ei usu ilmaski, et ta laheb mutsiga looma, kindlasti teeb terava vormi ja kindlasti ta teab, et tal on voimalus voita kui ta juba lavale laheb. Samuti nagu ta on oelnud pead juba enne voistlust uskuma, et oled voistluse voitnud. Pealegi nagu ma aru olen saanud ei ole keegi esmaosaleja enne Mr O voitnud ja ta kindlasti laheb ajalugu tegema ning seal on palju kaalul. Ka ei nae ma kedagi, kes tema vabakava ja poseerimisoskuse vastu saaks. Iseasi, kui palju seal on poliitikat mangus. Ja vist kull ei saa mainimata jatta, et ta koht on kovasti suuremaks lainud ja ei tea kas selle enam nii siledaks saab nagu vaja oleks aga ju see neil siis kasvabki nagu iga teine kehaosa kui kuni 1000 gr valku paevas suua. Igatahes loodan, et hinnatakse ka poseerimisoskust sest see on anne ja puhendumus ja et seda saavutada ei pea sooma steroide jne. Nii siis eks nais, kas voidab ainult mass, ainult teravus, ainult poseerimine voi koik kokku.
  15. Mr. Olümpia 2009 - JAY CUTLER !

    http://www.youtube.com/watch?v=8BOue6C6i-Y Kui sel aastal veel ei tule ara siis ukskord Kai voidab niikuinii
×