Jump to content

Noor_yritaja

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Noor_yritaja

  • Tase
    Algaja
  1. Hommikupuder

    http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=985 Aga siit nagu selgub, et hommikul magus (ja puder kui tärkliseallikas üldse) hommikul on väga vale lähenemine asjale. Kuidas seda nüüd mõista, arvestades, et enamik treenijaid hommikuti elu eest putru sisse lahmib:D?
  2. Hommikupuder

    Kas massilisamise eesmärgiga noormees peaks sööma hommikul pigem soolast või magusat (moos, marjad) putru? Ja mis arvate sellistest pudrudest nagu hirss, tatar jms?
  3. Soojendus, jõutreening, venitused?

    Kas keegi oskaks veel venituste ja korduste küsimustele vastata?
  4. Soojendus, jõutreening, venitused?

    Mis on dünaamilised ja staatilised venitusharjutused (mis nende vahe on)? Teiseks tahtsin veel küsida, et kui eesmärgiks on massi ja jõu suurendamine, siis kuidas oleks tark seeriaid teha. Mulle ei meeldi pikad seeriad, neid on tüütu teha. Samas mõistan, et vastupidavuse jaoks oleks neid vaja. Kas tark oleks teha näiteks nii, et Ühe harjutuse kohta: 1x10 mingi raskusega 1x6 suurema raskusega 1x4 veel suurema raskusega puhkus mingi 1-2min vahel. või teha 3x10? raskusi tuleks ikka lisada, mitte maha võtta ja teha rohkem kordusi? asi lihtsalt selles, et kui teen kõike 3x10, siis ei jõua oma kava läbigi võtta. koos soojenduse, venituste ja pesemise ja riietumistega saab mu saaliaeg enne otsa kui kõik harjutused tehtud jõuan. tahaks kordusi vähendada, aga kuidas täpselt seda teha.
  5. Soojendus, jõutreening, venitused?

    Tervist, treenin hetkel algajate kava järgi. Tekkis küsimus, et milline oleks parim soojendus. Kas lindil jooksmine, staadionil jooksmine, jalgratas või mõni muu asi? Ja kui kaua umbes? Teiseks, kas venitama peaks enne soojendust, peale soojendust, peale trenni või mitu korda?
  6. Massilisajad

    Tere, selline küsimus, et kas MASS2 pole mõtet võtta enne trenni? Kas neid valke ei oleks vaja näiteks trenni ajal vms? Peale trenni võtan küll. Ette tänades
  7. Käsi (biitseps ja triitseps)

    Milliste harjutustega saaks kätt laiemaks? Tahaks, et triitseps ja biitseps laieneksid rohkem ka külgedele, et käsi oleks ümaram.. kui mõistate.. hetkel kätt pingutates on ühe külje pealt käsi 2x sama, mis teise külje pealt vaadates..
  8. Ninaluumurd

    Mul löödi nina küljele nagu mõlk või midagi. Kui külje pealt katsuda siis nagu muidu peaks olema 2 mingit luutaolist asja seal, nende vahel selline lohk või asi. Mul see lohk nagu on nüüd pikem, ulatub rohkem ninajuureni. Eriti näha pole, aga siiski veidi. Ei tea, kas arstid teevad sellise asjaga midagi? Kas peaks haigalsse minema või perearsti juurde?
  9. Günekomastia

    aga 6a pole enam eriti selline aeg mis väga lootust annaks.. nagu elukvaliteet on üpris madal niimoodi elades (( arvate, et need preparaadid võiksid mind aidata??
  10. Günekomastia

    tere, mul on olnud günekomastia ~6a, olen 19 aastane.. suhteliselt raskekujuline, aga rind muidu suurem/rasvunud pole.. ainult tükid nibudes.. ainuke variant on vist operatsioon?
  11. Kava muutmine

    miks mõttetu? muidu aitäh soovituste eest
  12. Kava muutmine

    Tere! Hetkel teen trenni selle kava järgi. Olen treeninud ~2 kuud ning mõtlen treeningkava spetsiifilisemaks muutmise peale. Siit tekib küsimus: Kas võtta 2- või 4-osaline kava? Trenni teen 4x nädalas.. Siis tahtsin veel küsida, et kas Smith tüüpi kangiga on lihtsam rinnalt suruda? Ning mis on tema kaal tühjana (eeldan et nad on umbes ühes kaalus nagu tavakangidki)? Teen preagu kõiki harjutusi lahtise kangiga, aga olen mõelnud smith-kangile üleminekust.. Kui tuleb meelde veel küsimusi, siis pommitan teid! Mikk
  13. Toitumine

    Olgu, lugesin nüüd ülejäänud jutu kah läbi.. Mida sisaldab täpsemalt munavalge ja -kollane? Valke sisaldab milline osa? Ja mis vormis te sööte hommikuti muna? Viljapudru annab süsivesikuid? Kuna hommikul mul väga metsikut isu ei ole, siis mõtlesin süüa midagi sarnast: Hommik kausitäis putru ning ~2 muna Lõuna kartul ja liha Pealelõuna (enne trenni) ~250g kohupiima/kodujuustu Peale trenni MASS2 (kas 50g või 100g??) Õhtul korralik toit, kartul ja liha/kala Milliseid soovitusi annate?
  14. Toitumine

    Ma ei ole seda öelnud! Olen alustanud juba trenniga! Võib-olla ajas teid segadusse lause, et plaanin käia trennis 3-4x nädalas. Nimelt olen käinud jõusaalis siiani kõigest paar nädalat ning ei ole veel välja kujunenud jääv trennikava. Enne seda tegin igapäevaselt kodus trenni erinevate hantlite ning kehalist trenni (kõhulihased, seljalihased, kätekõverdused).. Kas te üldse ei loe? Mainisin ju selgelt, et MUL EI OLE VÕIMALIK SÜÜA peale trenni umbes pooleteise tunni jooksul, selletõttu arvasin, et oleks tark toiduasendajana võtta pulbrit! Lootsin siit asjalikku vastust, aga olin vist liialt naiivne.. Mõttetu agressorlik suhtumine!
  15. Toitumine

    Tervist, olen siia eelnevalt postitanud küsides nõus koduste treeningute kohta. Nüüd aga otsustasin käima hakata jõusaalis. Planeerin seda teha 3 või 4 korda nädalas. Võtsin treeningkavaks esialgu selle kava, ent hiljem tõenäoliselt lasen teha endale personaalse treeningkava. Tahaksin siiski küsida teilt veidi nõu. Tegin kiire arvutuse, minu pikkus on 182cm, minu kaal oli hetkel 66.7kg, seega minu kehamassiindeks on 20.14 kg/m2. Rasva kehal eriti palju ei ole, veidi kõhu peal. Oma treeningutega tahaksin parandada üldist jõudu ning keha kuju. Ostsin endale ka MASS2 pulbrit, sest peale trenni ei ole mul võimalust tunni või pooleteise tunni jooksul süüa - seega tundub tark saada kätte ained tollest pulbrist. Nüüd aga küsimus: Mida süüa siis kui on võimalus süüa? (Ülejäänud 4 söögikorda päevas põhimõtteliselt).. Hommikuks süüa näiteks 2 muna ning kausitäis pudru. Kas midagi lisaks? Milliseid toite veel eelistada? Kui palju võtta korraga MASS2'e? Kas 50g või 100g? Kas üks kord päevas (peale trenni) või kaks? Saan aru, et pulber üksinda lihast ei kasvata. Kas oleks kellegil mingisuguseid nõuandeid seoses toitumisega? Mikk
×