Jump to content

ArturTT

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ArturTT

  • Tase
    Vaatleja
  1. Mõned algaja küsimused.

    / võib lugeda kui "või",Mitte et iga hommik sööks sihukese hunniku asju. näiteks esmaspäeva hommik 6 leiba,teisipäeva hommik puder ,kolmapäeva hommik praetud munad, neljapäev veel mingi muu asi.Loodan et sa said ka niimodi asjale pihta?
  2. Mõned algaja küsimused.

    Tänan kõiki vastanuid,ja vabandan et paar päeva teemale ligi pole pääsenud. Keegi oskab ttü spordihoone ja nõmme spordikeskuse vahet võrrelda? keegi kunagi kuskil mainis et ttü spordihoones pidavat seadmete seisukord olema selline nagu ta just seda ka on ... Kuidas ttü spordihoones saunaga lood on? Suht tavaline toitumine: Hommikul 6 vorsti leiba/saia või siis puder/makaronid/praetud munad lõuna:mingi suuremat sorti praad,Või jääb vahele Õhtu-kuidas kunagi (supp/leivad jne). Päeva jooksul ka läheb kindlasti ka mõni jäätis/sokolaad käiku.
  3. Mõned algaja küsimused.

    Tere,Oleks ka siis vaikselt plaan hakata trenniga tegelema alates 11ndast veebruarist.Trenni põhi eesmärk oleks saada kõvasti jõudu juurde.Muidugi mingi muskel peaks ka juurde tekkima,kuna hetkel olen suhteliselt rasvane (kõhu ümbermööt 95cm ja kaal on 90 kg ligi,Pikkust on ~180 cm). Trenni olen teinud suhteliselt vähe,Samas igapäev olen teinud füüsilist tööd (töö ehitusel). Milline peaks sellisel juhul ~treeningkava olema,Kui toitumisharjumusi ei tahaks eriti muuta? Kus oleks parim treenida mustamäel ehitajate tee kandis? Nõmme spordikeskus? Edit: Parandasin kirja vea
×