Jump to content

mel323

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mel323

  • Tase
    Vaatleja
  1. Tõstmise isiklikud.

    Sjoumehel on tõesti väga head näitajad ja ma ka usun neid, aga ma olen ka kuulnud selliseid jutte, et te ei tee seal saaremaal seda asja päris puhtalt, aga noh erilist vahet pole, kas teed või mitte, kui vahele pole jäänud siis pole ju midagi olnud ka Igatahes minupoolne toetus sulle. Aga noh kui te ka neid steroide või mis iganes asju kasutate, siis küll varsti tervis käest ära!!! See kõigest minu arvamus Ja need jutud ei pruugi ka õiged olla, aga igatahes edu teile sinna saaremaale.
  2. biic

    Kui selg vastu seina on siis saab ikka kõige puhtamalt tehtud, ilma toeta liigub keha ikka mingil määral kuigi sa seda üritad takistada!!! Ja kui liiga kerge raskus panna siis ei ole ju ka mõtet asjal!!! See on minu arvamus asjast
  3. Kas selline kava oleks liiga kurnav?

    Selge, tänud see võib küll paremaks asja muuta!!! Tänud neile, kes viitsisid oma aega raisata ja vastata neile küsimustele!!!
  4. Kas selline kava oleks liiga kurnav?

    Selles on sul õigus küll jah, et miks ma siis üldse selle teema tõstatasin, kui ütlen nüüd, et ei ole väsinud!!! Tegelikult on ikka vahest see rinna ja selja koos tegemine mõjunud järgmise päeva kavale, ühesõnaga annab see vahest tunda õlga ja kätt tehes. Järgmisel päeval enne trenni minemist on ikka vahest selline väsimus peal olnud, et lihtsalt ei suuda teha enam, sellepärast ma küsisingi, et äkki keegi oskab öelda, et kas see on juba ületreening ja peaks hakkama natuke kergemini tegema?
  5. Kas selline kava oleks liiga kurnav?

    Seda küll jah, tõesti on need kaks väga suurt lihast, aga mulle öeldi (treener), et temagi on hakanud sellist kava jaotust kasutama ja pidi väga hea ja efektiivne olema. Pidi väga hea olema, kui suudad neid lihaseid koos teha, aga loomulikult, kui ei suuda siis ei ole mõtet punnida!!! Mina isikliku 3 kuu jooksul, mis ma seda kava olen kasutanud ei saa kurta, et ma oleksin väsinud. Jõu näitajad hakkasid hoopis hoogsalt kasvama peale seda kui ma selle kava järgi hakkasin tegutsema.
  6. Esimene päev: Rind + Selg + Alaselg + Kõht Teine päev: Õlg + Biitseps + Triitseps + Kõht Kolmas päev: Reie esiosa + Reie tagaosa + säär
×