Jump to content

Krisss

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Krisss

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.08.1989
  1. Six Pack

    Teema algataja moto: "Sixpack is my life" Vähemalt selle esimese postituse põhjal nii paistab. Mida väiksem rasvaprotsent kehas, seda paremini kõik sinu lihased välja paistavad. Ei väida, et ise välimuse ja figuuri pärast jõusaalis ei käi, kuid mis kasu on sul ilusatest üles pumbatud sixpackist kui ise oled küürakas ja jalad praktiliselt tikud all, rinda pole ollagi jnejne.. Küll kõik tuleb omal ajal. Kuna eelnev suht OT, siis ütlen ka miskit tarka. Otsi siit foorumist kõhuteemad üles ning tee võimalikult õige tehnikaga ja küll ka tulemused paistma hakkavad. Vb kuu, vb aasta, vb kolme aasta pärast!
  2. Kaal

    No kas just megalt, aga välimus pole see mida sooviksin. Eks ennem oli toitumisega ka nagu oli. Korraga pole ju mõttet maailma tahta. Suveks 85 kg peale saada oleks võimatu või mis?! Alguse olen teinud, paistab et mõjub ning jätkan samas vaimus. Minu juhtumist võiks ka õppust võtta teema algataja! Kõik on sinu enda teha!
  3. Kaal

    Olen ka ise kiire ainevahetusega. Tahtsin samuti kaalus juurde võtta, ning mõtlesin isegi ainete tellimise peale. Nüüdseks olen siin palju ringi liikunud (siin foorumis) ja tean enda kogemusest, et pole vaja isegi seda toitumiskava tellida (kui just massiliselt juurde võtta ei taha) Kui loed siin teemasid ja poste, eriti TOITUMINE JA DIEET alafoorumis, siis saad enda küsimustele lahenduse. Kodujuust, jogurt, kohupiim, muna, kala, liha, pelmeenid... neid on veel ja veel. Burgerid, pizzad ja muud kiirtoidud unusta ära! Praeguseks olen kuuga juurde saanud ca 2-4 kg ja ise olen täitsa rahul. Trenni teen 5 päeva nädalas. Eesmärgiks pole fitnessistiks saada, vaid suveks keha vormi ajada. Pikkust mul 185, kaalu 66, vanust 19 Suveks loodan saada 75 kg peale. Elame ja näeme kas mul see ka õnnestub. Söö, söö ja veelkord söö. Minuteada pole leiutatud veel aineid, mis ainevahetust aeglustaks?
  4. Negatiivne kogemus toidulisanditega

    nätsu närimine?
  5. Alustan, aga ained?

    Teisi sa küll kartma ei pea. Olen ka ise suht kõhna 185 pikk ja kaalu tsipa alla 70. Kui alustasin jõukas käimist (oktoobris) siis astusin sisse, suured mehejurakad ümber. Oli ka algul endal ebamugav seal trenni teha. Kui aga kavaga alustasin, siis olid need suured ja hirmuäratavad mehejurakad abiks. Näitasid kuidas ja mida miskit teha ning see oli ainult positiivseks nähtuseks. Need suured mehejurakad olid rammumehed
  6. Sidrunivesi e. vesi+sidrunihape?

    Ühesõnaga see üks 0.5l pudel trenni kõrvale midagi halba ei tee, sest seda jooki ei anna võrrelda sidruni hapususega. Joogile veel veits suhkrut sisse ja kärab. Eks katsetame ära ja annan ka teada kuidas kustutab janu jms.
  7. Kuna olen ise mõned korrad saanud maitsta sidrunivett ehk siis veele on lisatud natukene sidrunihapet ja see ära lahustatud. Tegemist veidi hapuka joogiga, kuid kuidas mõjub selline jook trennis? See hapulisus annab küll poweri sisse, kuid mida teeb ta meie kehaga?
  8. Kõhu ja rinnalihased

    Paneks isegi kõrvataha üht-teist. Ise olen 2 kuuga saavutanud just sellise tulemuse nagu avataril paistab. Et natukenegi teemasse panna, siis juurde võib ju alati teha. Järgid kava ning et see liiga üksluiseks ei muutuks, teed paar kolm harjutust niisama kava väliselt
  9. Kolmeks jaotatud kavalt kaheks jaotatule?

    Mainiks, et neid olen ma ise ka näinud. Linnapeal jutud, et surub 100kg, enda keharaskus 60. See pole küll võimatu, aga siiski kõrvaltvaatajana pole ta võimeline seda tõstma. Max aeg seeriate vahel on minut vms... Ja iga lihasgrupi all harjutusi ca 3 tk. Ja ise teen veel harjutusi vahele, et kava liiga rutiinne poleks.
  10. rüht

    Endal arst saatis Tartusse mingi arsti juurde, et too pidavat harjutusi õpetama, mis selja sirgu ajavad. Käisin, saatis mind tagasi ning ütles, et tule kahe kuu pärast tagasi. Sinna ma jõudnud pole, kuid peale jõusaali külastamist on asi veits natukene paranema hakanud. Nimelt enamus harjutusi tehes PEAB olema selg sirgelt ning olen ise seda ka jälginud. Soovitan lihtsalt ennast käsile võtta.
  11. Kolmeks jaotatud kavalt kaheks jaotatule?

    Suht kindel, et ektomorf - kuiv, kõhn, vähe lihast. Arvad, et peaksin sama kava edasi tegema? Hetkel tuletan peast meelde, et oli midagi sellist: I. päev Rind Biitseps Kõht II. päev Õlg Selg Triitseps III. päev Jalad Kõht Alguses oli treeningpäeva pikkuseks 1.5 tundi, kuid nüüd hakkavad asjad juba 45-60 minutiga ära saama.
  12. Praetud munasai

    Vajaminevad asjad: 3-4 viilu saia 3-4 muna peotäis riivjuustu Esmalt õõnestad saiaviiludel nn. pehme osa seest ära, edasi pann kuumaks ja viilud pannile. Mõne hetke möödudes koksata muna katki ning valada saia sisse. Maitsestada soola, pipra, mõne muu maitseainega. Praadida seda 3-4 minutit ning pöörata teine pool. Minut kaks enne valmimist raputada riivjuustu (juustuviilud). Kõrvale üks külm mahl, õlu ning kerge kõhutäide olemas. NB! Süüa kuumalt Head isu!
  13. Kolmeks jaotatud kavalt kaheks jaotatule?

    Nagu mina aru olen saanud, areneb lihas just puhkepäevadel. Ehk siis lihas tahab puhata Parandage mind, kuid kas rind just nii väga kätekõverdustega areneb?!
  14. on see normaalne

    Siin on sul ribid küll vale koha peal. Ribid peaks paiknema inimesel küljepeal ja neid nimetatakse küljelihasteks. Võivad tunduda kui ribid, kuid tegelikult on seal väike lihaskate. Loodan et mõtlesid seda.
  15. Kolmeks jaotatud kavalt kaheks jaotatule?

    Üldiselt tõsisemalt hakkasin jälle saalis käima alles augusti lõpus vms. Samas sai ka enne suvevaheaega(aprill, mai) kaks-kolm kuud käia, kuid siis tuli aheaeg peale ja tuli muid tegemisi. Nüüdsest kuna ise olen pikk ja peenike, siis mõtlesin et EI, midagi peab ette võtma ning alustasin siis saaliga. Vaevalt ta midagi halba teeb ning loodan kosuda kasvõi natukenegi.
×